Close
Faqja 11 prej 80 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 799
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ja disa prifta pagezimet i paraqet si konvertime , shumica e atyre qe kto i paraqesin konvertime jan faktikisht krishter te pa pagezuar.

Dhe maqedont ortodoks shpesh organizojn ceremoni te ktilla ku Nikola Georgija zhytet ne uj dhe pagezohet. A duhet ky rast te paraqitet si konvertim ?

Un parashtrova dhe nje pyetje tjeter qe ky prifti se ka lexu :

Sa persona konvertohen ne vit , jan 100 ose 30.000 ?

Nese jan 100 , ateher do ti arrini muslimanet , pas 1000000000000000000000000 vitesh

Nese jan 30.000 ne vit , ateher do ti arrini pas 80 vitesh,

Po se cpo ndodhin ca levizje ne bot qe ethet nbark po ua shtyjn ketyre. edhe SH.P.Z-ja spo mun me e besu. Mos te folmi per Papen , qe i harxhojn eurot edhe prap kot.
    Lëri Maqedonët aman, ata janë shumë para. Ata ngrejnë statuja për Aleksandrin e Madh, ne na japin Xhamitë me ngrejt, madje i subvencionojnë. Ajo që po ndodh në Maqedoni është dicka skandaloze, nuk ka ku të vete se si në sytë e gjithë botës po rishkruhet historia. Ne, Maqedonasit e vërtetë, trako-ilirët po islamizohemi, ata po maqedonizohen!

Vazhdoni vazhdoni se mirë e keni nis.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar Maska e Prishtinas_i
    Anëtarësuar
    21-06-2011
    Postime
    26
    S'ka gje te keqe te Islamizohesh.
    Ne per hir te Alexandrit, nuk do t'behemi maqedon.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Prishtinas_i Lexo Postimin
    S'ka gje te keqe te Islamizohesh.
    Ne per hir te Alexandrit, nuk do t'behemi maqedon.
    Sdo bëhesh për hir të Aleksandrit, se je tunxh. Nuk mund të bëhesh dicka që je, por mund të zhbëhesh sic po ndodh. Shqipëria në jug Maqedoni u ka pas qujt. Por kur lexon nat e ditë Kuranin mos pretendo të dish dhe historinë e kombit tënd.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar Maska e Prishtinas_i
    Anëtarësuar
    21-06-2011
    Postime
    26
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Sdo bëhesh për hir të Aleksandrit, se je tunxh. Nuk mund të bëhesh dicka që je, por mund të zhbëhesh sic po ndodh. Shqipëria në jug Maqedoni u ka pas qujt. Por kur lexon nat e ditë Kuranin mos pretendo të dish dhe historinë e kombit tënd.
    Eshte interesant se si vuan nga ndjenja e inferioritetit. Un sot jam shqiptar, dhe s'kam asgje te perbashket me Alexandrin. Po u kthyem edhe me tej ne histori, do te dalim ndonje far greku, e a eshte kjo arsye per tu quajtur "grek" ?

Disa si puna yte, do te thon "POOO",.. e disa si puna ime, do te thon JO ! Un jetoj me te tashmen, me prezenten qe dmth sot jam Shqiptar dhe si i tille do te vdes ! Kurse ju qe deshironi te vetquani maqedon, serb e malazez, u uroj gjith te mirat.

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Lëri Maqedonët aman, ata janë shumë para. Ata ngrejnë statuja për Aleksandrin e Madh, ne na japin Xhamitë me ngrejt, madje i subvencionojnë. Ajo që po ndodh në Maqedoni është dicka skandaloze, nuk ka ku të vete se si në sytë e gjithë botës po rishkruhet historia. Ne, Maqedonasit e vërtetë, trako-ilirët po islamizohemi, ata po maqedonizohen!

Vazhdoni vazhdoni se mirë e keni nis.
    ...islamizimi nuk eshte kombesi....ne mbetemi ata qe jemi.....kurse, ku eshte enveri me kodoshet, e ta pasqyroje historine tone ???....cfare ndikimi kemi patur ne te jugosllavise ne hartimet e programeve shkollore e ne hartimin e historise ???.....ASNJE....kurse shqiperia ne krye me kodoshat ka patur krejt pejte ne duart e tyre, e cka kane be ???....i kan rra fyllit ne vrymen e njejte si serbet, bugaret, e greket.....sa per dijeni, sllavomaqedonet jane bugare me kombesi....pra, DIREKT enver kodoshi i ka frymezu te na vjedhin nder sy te botes te kaluaren tone......dhe teje te ka mesuar, se islamizimi eshte kombesi....juhuuuuuuuuuuuuuuuuuu, anuk eshte kjo per ta festuar ????....cka lypni me kosovaret dhe iliridasit ???.........shkoni njehere gjenja vendi JU ku e keni, e pastaj ejani mesoni historine e re shqiptare (ate va mesojm neve te kosoves dhe ilirides), e bashkarisht mund ta mesojm ate te lashten.....

tungi
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    andirago, hylltar, hyllien , me ndertimin e permendores se aleksandrit nuk behen sllavo-maqedont , maqedonas te vertet , te gjith popujt jan te perzier , aq sa ne jemi ilir , aq jan ilir edhe boshnjaket , aq sa jemi ne maqedon , aq jan dhe sllavo-maqedont. Popujt jan perzier.

Parardhesit tan kan qen pagan , ortodoks e katolik , sot jan musliman , kjo nuk na ben popull tjeter, ngelim te njejtit, besimi na ndryshon.

U ka dal ngjyra muhabeteve te tipit : Ne ketu jemi qe 3 miliard vite ndersa ju keni ardh para 15 shekujve. Ste pyesin per lashtesi , levizjet kan ndodhur dhe do te ndodhin , ne lagjen time para 40 viteve ka pasur shumic sllavo-maqedon , sot 99% jemi shqiptar , a u ndihmoi ndonje gje lashtesia ne kete vendbanim atyre ? Jo mor cfarti , jau blejtem shpijat dhe fituam teritore te reja, neser do te ndertojm edhe xhamine, kujt i pengon , e pafsha ne Vatikan.

Permendorja e Aleksandrit maqedonve u kushtoi 10 milion euro, aq sa u kushtoi katolkve katedralja.

Pyetja konstante qe e bej un , ne i harxhojm paret ne xhamia , po ju ku i harxhoni ? Pse nuk po ndertoni permendoren e Aleksandrit ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 22-06-2011 më 07:33
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    I takon te ndertohet nje xhami e madhe ne mes Prishtines, ashtu sic i takon te ndertohet ne mes te Tiranes, duke pasur parasysh faktin qe ne jemi komb musliman. Ne nuk kemi kurrefare lidhje me popujt orthodokse sllave dhe vllehe te cileve u perket Edi Rama qe nuk jep nje leje ndertimi per xhamine e madhe te Tiranes.
    E vertete ata qe kerkojne ndertimin e asaj xhamije nuk jan shqiptar po jan komb mysliman si qenke ti.
    Qellimin e kesaj proteste e tregoi a talibani organizator qe kerkoi xhami NE QENDER TE PRISHTINES. Po shifet se nuk eshte ne pyetje qe nuk kan ku falen po don xhami n qender, vetem pse u ndertu katedralja. Po kan harruar keta qe mi kane ftyrat e mbuluara me lesh b*** se kur u ndertua kisha serbe ne prishtine nuk e ben asnje kundershtim po u futen nen breket e nenave te tyre. Kta jan race moskovite ,kishen serbe nuk e kundershtuan e per katedrale u luajti mendja.
    kap sa te mundesh

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Komb mysliman???Kush ti thote keto prralla??Hoxha??Ne nuk kemi lidhje as me turqit per ate pune,ne jemi rrace e vjeter evropiane dhe nuk rrjedhim as nga turqit,as vllehet,as nga romaket,as nga greket,esi mund te thush qe jemi komb mysliman kur vetem 20 % jane besimtare???
    Islami është Fe e cila e mbron kombin shqiptarë saqë sipas Islamit,ai i cili vdes duke mbrojtur kombin ka shpërblime të mdha tek Allahu s.w.t.,por shikoni ekziston një dallim në mes religjionit dhe etnitetit...Kemi argumente nëse je që merr vesh se nuk bën kombi pa Fe.

PAQE!

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Tamom plako,Tirona eshte kryqendra e emancipimit te shqiptareve,se le njeri gjalle ne bote te behet talebane dhe turkofile
    Tirana është AORTA e zemrës së qajtur 'Shqiptari'. Prishtinë,Shkup,Vlorë,Prizren,Gjakovë,Krujë,Kumano vë...janë vetëm disa nga kanalet çarkulluese të gjakut të shqiptarit.
    Ai,të cilit nuk i bën zemra për njëren nga këto nuk i bën as për Tiranën as për Shqiptarin sepse të gjitha së bashku përbëjnë kombin tonë.
    Turp,turp,turp për ata që nuk respektojnë damarët e zemrës tonë SHQIPTARI.

PAQE!

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Jo, Hyllien për inat të shikjeve duhet të kemi shkolla te¨forta, e shtet të fortë.

Shkijet me mujtë krejt Kosovën vec xhamia e mbush, bile ndoshta edhe të ndihmon për të ndërtuar ndonjë!!!

Sepse atij ( shkaut dmth ) i zgjatet jeta dhe i gëzohet shpirti sa më shumë injorancë të ketë në Kosovë!!!
    Pse je kaq i shkret?

Faqja 11 prej 80 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •