Close
Faqja 87 prej 214 FillimFillim ... 3777858687888997137187 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 2138
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Loje fjalesh psikolog...... Mos do te thush qe gjithe njerzit qe flasin e shkrujne shume nuk jane te paster? Apo ky ligj vlen vetem per mu...
    oh, jo. ti mund te shkruaje tere kohes vetem nje germe pa shprehur ndonje gje te vecante dhe perseri do ishe me e paster se c'je. pastertia e shpirtit lexohet nga permbajtja e atyre c'shkruan (c'ben, c'thua, c'mendon, c'ndien etj etj etj)...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Ec pra tregoj ktij qe une dashuroj. Tregoj se une te dua ty psh..... apo nuk eshte keshtu?
    oh, ti me do edhe mua. dhe edhe une ty. ceshtja eshte vetem se papastertite qe te kane mjegulluar shpirtin mund te kthehen ne probleme per ty e per ata qe te duan me vone
    nje fjale, nje kuptim...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga uj me gaz Lexo Postimin
    une per ty jam aq sa je ne gjendje ti te ndiesh...
    Nuk ndiej dashuri as urrejtje. Ndjej qe ti je dikush qe di te luaje bukur me fjalen. Si puna e profesorit te letersise qe magjeps nxeneset e reja se di te flas bukur........ di shume mire te transformohet po qe nganjehere i has sharra ne gozhde.....Ky je ti per mu.....
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Nuk ndiej dashuri as urrejtje. Ndjej qe ti je dikush qe di te luaje bukur me fjalen. Si puna e profesorit te letersise qe magjeps nxeneset e reja se di te flas bukur........ di shume mire te transformohet po qe nganjehere i has sharra ne gozhde.....Ky je ti per mu.....
    faleminderit
    nje fjale, nje kuptim...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    oh, jo. ti mund te shkruaje tere kohes vetem nje germe pa shprehur ndonje gje te vecante dhe perseri do ishe me e paster se c'je. pastertia e shpirtit lexohet nga permbajtja e atyre c'shkruan (c'ben, c'thua, c'mendon, c'ndien etj etj etj)...

Prape loje fjalesh doktor, ups psikolog...... Vetem ti i ke bere nje lexim kesi lloji shpirtit tim deri tani..... Nese une e kam kuptuar drejte cka ti nenkupton me pasterti shpirti......
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    oh, ti me do edhe mua. dhe edhe une ty. ceshtja eshte vetem se papastertite qe te kane mjegulluar shpirtin mund te kthehen ne probleme per ty e per ata qe te duan me vone

Woooowwwwwwwwww.. Kjo po qe eshte e madhe. Meqe une te dua ty qe te njoh nga sot(pardon edhe nga dy a tri postime me heret) do te thote se une dashuroj shume. Dhe dikush qe dashuron shume sipas logjikes tende eshte i paster shpirterisht.......
    AUTOCHTHONOUS

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    Woooowwwwwwwwww.. Kjo po qe eshte e madhe. Meqe une te dua ty qe te njoh nga sot(pardon edhe nga dy a tri postime me heret) do te thote se une dashuroj shume. Dhe dikush qe dashuron shume sipas logjikes tende eshte i paster shpirterisht.......
    ...................
    nje fjale, nje kuptim...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    ...................
    Ndersa ketu skuptova edhe me hic ...... Mbase ishte vetem nje buzeqeshje nga nje shpirt i paster .......
    Sidoqofte faleminderit edhe per buzeqeshjen edhe per nje tufe keshillash te vlefshme. Mireulexofshim ne nje seance tjeter psikolog!
    AUTOCHTHONOUS

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    C'fare po mendoj: Po mendoj se ka ushtrime te ndryshme per t'i shpetuar indoktrinimit nga ambjenti apo nga shteti ku ndodheni. Po bej nje ushtrim logoterapie per te shuar ne trurin tim cdo gjurme sado te lehte te reklamave te gjermaneve online dhe rruges.
    You should think more,and more about the Germans,you should think more and more about the Germans.
    Ushtrime te tilla i ka perdorur me sukses ne kamp perqendrimi hebreu Viktor Frankl.
    Ushtrime te tilla jane nder ato ushtrime qe e ndihmojne njeriun t'i shpetoj cdo perpjekjeje indoktrinuese te ambjentit mbi te.
    Me ndodh shpesh neper tramvaje qe me ulen prane njerrez,kryesisht gjerman,te cilet bejne biseda telefonike shpesh here me permbajtje reklame per kulturen e tyre.Me duhet te degjoj shpesh ja,ja,ja.
    Sa here degjoj nje gjerman qe thot ja,ja,ja,(po,po,po)ciladoqofte permbajtja e reklames se perfshire ne biseden me te cilen me bezdisin pa dashje apo me dashje ne tramvaj une perseris me vete jo,jo,jo.
    Thot gjermani apo gjermanka me ze te larte einverstanden,ja ja,einverstanden,einverstanden,(po,po jam dakort) une perseris me vete jo,jo nuk jam dakort.
    Pra sic kuptohet une perdor nje amalgam ushtrimesh te ndryshme per te mos lejuar asnjeri te me manipuloje trurin e te me influencoje sjelljen!!!

Brainwashing
    Repeat and repeat till they say what. you are saying. Repeat and repeat till they are helpless...
    To wash ABC out of a brain and replace it with XYZ,-this is it

Author: Carl Sandburg

Duke kerkuar kete poezi te Carl Sandburg online te cilen e kam pelqyer qe para shume vitesh,me doli nje website ku behesh reklame per luften e FBI-se kundra kulteve fetare.Zoti na ruajt po mendoj me vete.Keta trutharet e FBI-se edhe kulturen e tyre preferojne ta asociojne me reklama penalizuese.
    U ka mbet debilave vetem te arrestojne nonen e baben e vet,se nuk kane lene cep te internetit pa hedhur rrjetin e tyre fashist te inkriminimit te padrejte e te terrorit histerik fashist!!!
    Keto po mendoj.

Uaaaaaaaaa pse ketu je ti?
    Une mendova qe ike heret.

Mua po me mendoje ne kete moment?!

jo

mos me fol me me goje
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •