Mbase ke te drejte. Po jo te gjithe udhehiqen gjithmone nga zemra perfshire edhe mua).te huaj behemi per trurin, zemra fjalen "i huaj" nuk e kupton...![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 15-06-2011 mė 07:46
AUTOCHTHONOUS
edhe fjalen "udheheqje" zemra nuk e kupton. femijet e gjejne gjithmone nje menyre per te luajtur bashke pa e vrare shume mendjen cfare i "shtyn" apo i "udheheq". te rriturit bejne ne rastin me te mire (keq) shkence (lufte) me nje pafundesi pikepyetjesh (viktimash) prej saj...![]()
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
“
Jo jo une sbej dot shkence dhe edhe me pak bej pikepyetje. Po une zbatoj ne praktike ate qe beri zoti kur u vuri me shume pigmente nen lekure disave e me pak disa te tjereve(sic the ti). Meqe ai beri dallimet, kush jam une ti zhduk ato.
Po shtoj edhe dicka qe te mos me thush raciste. Une i respektoj te tjeret ashtu sic jane. Ashtu sic kerkoj te me respektojne mu. Po nuk mund te zhduk une dallimin perderisa ekziston. Fakti qe ime bije e sheh kete dallim verteton kete qe thashe une.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 15-06-2011 mė 08:15
AUTOCHTHONOUS
imagine there's no countries...
nje fjale, nje kuptim...
:))))
edhe 2 dite edhe e premte yesssssssssss![]()
I LOVE GOD
j&g
Ishte per ujin kjo...
Nuk e kuptoj si e ndieve ti qe mu sme le frika te perjetoje dashurine?!Vetem pse une po habitesha se pse vajza ime luante me me qejf me femije zezake(njeri eshte mulat a melez si thuhet ,dhe shume shume i embel)?!
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 15-06-2011 mė 08:32
AUTOCHTHONOUS
mulat thuhet
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Krijoni Kontakt