Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 25
    i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719

Blerta Mahmuti, në Miss Canada, votoni për të

Blerta Mahmuti, në Miss Canada, votoni për të

http://www.beautiesofcanada.com/muc/.../03/Blerta.jpg

Publikuar: 12.06.2011 - 18:52
    KOHAnet

Prishtinë, 12 qershor – Kosovarja Blerta Mahmuti, 22 vjeçare, këtë vit është shqiptarja e vetme që merr pjesë në garën e bukurisë “Miss Universe Canada”, që do të mbahet me 22 qershor.

Shqiptarja me prejardhje nga qyteti i Pejës, Blerta gjendet në mesin e 60 pjesëmarrëseve që presin ta sfidojnë njëra-tjetrën në garën për titullin prestigjioz “Miss Universe Canada”.

Blerta më shumë se kurrë ka nevojë për përkrahjen e bashkëvendësve, si dhe të gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Ajo shpreh besimin e saj se populli shqiptar do ta votojë, duke ia bërë të mundur që denjësisht ta promovojë bukurinë dhe vlerat e vajzave shqiptare.

Përkrahja për Blerta Mahmutin është farë e lehtë. Atë mund ta votoni duke hapur linkun e mëposhtëm. Në listën e emrave pjesëmarrëse gjeni emrin Blerta Mahmuti, klikoni në rrethin para emrit të saj, si dhe në fund të listës së pjesëmarrëseve klikoni butonin Submit Vote.

Ju keni të drejtën që Blerta Mahmutin ta votoni deri më 22 qershor, duke i dhënë asaj nga një votë në ditë.

Shpresojmë që bukuria shqiptare të triumfojë këtë vit në “Miss Universe Canada”.

Linku për votim: http://www.beautiesofcanada.com/muc/...te-contestant/

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    ,,,,pse me votu per blerten tu pas ma te bukura se blerta.....

hajde more...pffff

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ,,,,pse me votu per blerten tu pas ma te bukura se blerta.....

hajde more...pffff
    Tash do ta hapi një temë " Hard-i, në Miss Forumi Shqiptar, votoni për të"

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    ajo eshte kot. ca ftyreee

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk ja vlen per miss.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    Si ka mundesi qe nuk erdhi kush te thote "votoni per x-in se ka cuar nje ese ne nje konkurs, a votoni per y-in se kandidon si perfaqesues ne nje keshill municipal/bashkiak diku (ku mund dhe te jemi pjese e komunitetit) po te gjitha votat kerkohen per keto lloj perfaqesimesh te kategorise 'hidhu-p**dhu' ?

hajt se kane per ta votuar te tjere lol

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Sofi _ Lexo Postimin
    Si ka mundesi qe nuk erdhi kush te thote "votoni per x-in se ka cuar nje ese ne nje konkurs, a votoni per y-in se kandidon si perfaqesues ne nje keshill municipal/bashkiak diku (ku mund dhe te jemi pjese e komunitetit) po te gjitha votat kerkohen per keto lloj perfaqesimesh te kategorise 'hidhu-p**dhu' ?

hajt se kane per ta votuar te tjere lol
    Ne fakt votat nuk duhet te kerkohen, por thjesht tu prezantohet forumisteve. Nuk votohet thjesht se eshte patrioti/-ja jone, por dhe duhet dhe ta meritoje. Nese do ishin dy kandidate me aftesi te barabarta atehere normal mund te mbash anen e patriotit tend. Imagjino ne shqiptareve neper bote qe jemi njeri pa njeri. Nuk do na jepesh radha kurre per vleresim nese te huajt do niseshin thjesht nga ndjenja patriotizmi.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Pata me e hapë edhe një temë ku do të votohej që ta marrë Ismail Kadare Nobelin për Letërsi, por nuk e di se sa do të mirrej parasysh nga Fondacioni Nobel.

Për dallim, kush të votojë për Blerta Mahmutin (ose Blerta Dhimitrin) drejtëpërdrejt i mirret parasysh vota. Unë e dij se të gjithë jeni më të bukur/a, por nuk jeni në garë. Kështu që, shtypni këtu dhe votoni për Blerta Mahmutin (ose Blerta Dhimitrin).

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    lol Mia, ne fakt dhe kur dikush thote 'votoni', ne menyre imperative, nuk me shqeteson fare se ne fund te fundit nuk te detyron kush me force ne forum lol

Thjesht me bezdis fakti qe gjithmone behet fjale per gjera kot! Kalova nje vit ne Itali dhe me kujtohen cunat e dajes "voto per Elsa Lilen ne San Remo". Po s'ma ndien fare mer Zot, as per San Remon, as per Elsa Lilen. Komplet gjera kot, kot fare. Ose, votoni per x-in, balerinen apo balerinin shqiptar. Tamam hidhu-p.irdhu lol

PS: lol @ Nobeli ne letersi haha O Skiptar, mos u merzit, jam e sigurt qe shume do votojne. Ne fund te fundit mund ta hedh dhe une voten, po nuk eshte problemi aty lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sofi _ : 12-06-2011 më 17:59

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    vetem kini kujdes se mos i hidhni votat ne kutine e gabuar
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •