Kriko une nuk thash qe amerikanet jan terrorist terrorist jan ata qe per qdo dit po torturojn shantazhojn dhe burgosin njerz te pafajshum po i mbajn ne burgje me vite te tera duke ju mohu te gjitha te drejtat qe ju takojn dhe duke mos i gjyku dhe ne fund duke i liru si te pafajshum
vall kush ju dha te drejten ketyre njerzve qe te sillen si egersina duke torrturu djem te ri te cilet nuk e din as qka eshte terrorizmi ,pse i mbajn ne burgje kur nuk kan asnje te vetmin fakt per ti denu perveq qe jan musliman
une nuk mbroj asnje terrorist pa marr parasysh a eshte musliman apo jo por jam kunder qe te burgosen njerzit pa pas asnje fakt kuner tyre perveq qe kan then se amerika po vret njerz te pafajshum gjithmon do ti quaj terrorist ata te poshter qe montojn dhe arrestojn njerz te pafajshum dhe kunder tyre nuk kan asnje fakt per ti denu
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Lene burr,he mos ja fut palidhje,se edhe ata qe thua ti qe torturojn e shantazhojn jan Amerikan se keshu i bje si thua jo "ali hoxha, po Hoxha Ali" (nuk jan amerikanet terorist po ata qe torturojn)po nejse ;po edhe FBI qe kan qen ne Kosov skan shkuar te shohin Hashimin po Betimin(Kaziu)nuk eshte hera e pare qe kan ndodhur ,je shum gabim kur thua qe jan njerz te pafajshem;...ka sa de duash shqipetar sic ndodhi edhe ne gjermani apo harove ndodhi edhe ne Amerik nja dy tre shqipetare i kapen..
Ka sa te duash nga ana e shqipetareve qe bejn pislliqe te ngjajshme te terorizmit;PO
PO ..Ximi...mos haro
Natyrisht se duhet shume te kemi respekt per SHBA-te dhe te gjithe ata qe na ndihmuan. Mirepo ne rradhe te pare alfa e omega e clirimit te Kosoves jane djemte dhe vashat me te mire te Kombit. Jane ata te te cilet sakrifikuan gjejen me te shtrejte te tyren e ajo eshte jeta.
Po mos te ishin luftetaret e Lirise, po te mos ishte Ushtria Clirimtare e Kosoves - asnjehere ama asnjehere as SHBA-te dhe asnje vend tjeter nuk do kishin nderhyre fare.
Natyrisht se edhe une jame shume mirnjohes SHBA-ve, por se pari jame me shume mirnjohes komandantit Legjendar Adem Jasharit dhe familjes legjendare te tij. Para se te jem mirenjohes SHBA-ve jame mirenjohes Fehmi e Xheve Lladrovcit. Para se te jem mirnjohes SHBA-ve e NATOS. Se pari jame mirnjohes Adrian Krasniqit, jame mirnjohes i gjithe Deshmoreve te Kombit para se te jeme mirnjohes SHBA-ve.
Dhe mos te harojme se SHBA-te kane hyre ne Kosoves vetem per interesat e tyre, se sa i perket popullit Shqiptar te Kosoves - ajo eshte sekondare e terciale. Edhe nje gje eshte per cekur se e vetmja ne fillim te Luftes ne Kosove - Ushtrine Clirimtare te Kosoves e kane quajtur Terroriste jane vete SHBA-te via Gilbart.
Franca gjate Luftes se Dyte Boterore nuk eshte Cliruar aspak vete, por ate nga agresioni fashist Gjerman te Hitlerit e kane Cliruara Britania e Madhe dhe SHBA-te, por pyetni ju Francezet se kush e ka cliruar Francen nga okupimi Fashist ata ( Francezet ) do ju japin pergjigjen.
E problemi tek ne eshte se me shume respektohen te huajt-nderkombetaret se sa ata qe ben luften me shkaun jo vetem gjate luftes se fundit por edhe me dekada te tera.
E sa i perket ketij rasti, edhe nejhere them se ky eshte nje rast individual dhe asgje ska te beje me Kombin Shqiptar. Sepse mos te harrojme se perpos Kombit Shqiptar si ne Shqiperi, si ne Kosove, si ne Iliride, si ne Lugine te Presheves e kudo qe jane, me aleate te madh SHBA-te nuk kane.
Keshtu qe kjo eshte vetem nje rast i individual dhe asgje tjeter.
Ndryshuar për herë të fundit nga ARIANI_TB : 10-06-2011 më 18:28
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
ishalla kelbet ne burg, se dej para luftes ska guxu as me kalu ka gjamija, e tash bohet armik i qatyre qe ja kan mundesu edhe me shku ne gjami
Degjo ti ketu. Jam gati per te tu vene nga nuk ta pret mendja.
Nuk me intereson se cfare feje ke apo se cfare shkruan. Shkrimet e tua i bejne njerezit me migrene sepse u duhet kohe per te kuptuar cfare ke shkruar.
Meso te perdoresh shenjat e pikesimit dhe ndertoi fjalite si duhet sepse po e perdhunon gjuhen shqipe.
Krimi i vetem qe ka bere eshte se ka qene praktikues i fese islame, gje qe po e pengon FBI e cila po mundohet te zhduke kete fe edhe pse e di se s'do t'ja arrije kurre sepse eshte feja qe e ka garantuar Zoti qe do ekzistoje deri ne diten e mbram tjera krime s'ka bere, s'ka vrare askend, s'ka rrahur, torturuar, kercenuar askend, thjesht vetem nje krim e ka bere dhe ai eshte qe ka besuar Zotin pa te meta
U mundova te te perkthej shkrimin tend. Disa gjera nuk i kuptova komplet. Shiko ndryshimet ne shenjat e pikesimit dhe ne gramatike.
Sipas llogjikes tende, FBI po e persekuton kete njeri sepse ai beson ne Zot.
Nese e beson kete gje, atehere futu ne ndonje shpelle sepse FBI do te vije per ty dhe kushedi se cfare do te te beje. Allahu te mbrofte ishallah.
Xhihadi eshte detyre e myslimanve, pra ky eshte mysliman i mire. Islami i bashkon te gjithe, per ata komuniteti Roma si Ximi ndihet vellezer me myslimanet e tjere.
Talaq, Talaq, Talaq.
Nuk jan te gjith njezoj !!!,duht te flitet pak ma qarte ,ne po kuptojm se te gjith jeni kunder ,por me te vertet se islami esht qendra e univerzit ,a nuk po sidhet gjdo gje rreth islamit ?prandaj mundohen ca njerze qe te bejn zhurm dhe ta njollosin fen islame ,por edhe paguhen me lek qe tebehet diqka gjoja se e kan be muslimanet .
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Krijoni Kontakt