Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    ke 99% te drejte se si eshte feja islame, po se ka than zoti po nje gabel arab, kurvar me 13 gra, e grabites karavanesh.
    Nese ti vazhdimisht kapesh per kujin e atyre me 13 gra ,kjo tregon se ti don me u be e 14...por ai nuk deshiron homo
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    352
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Kriko une nuk thash qe amerikanet jan terrorist terrorist jan ata qe per qdo dit po torturojn shantazhojn dhe burgosin njerz te pafajshum po i mbajn ne burgje me vite te tera duke ju mohu te gjitha te drejtat qe ju takojn dhe duke mos i gjyku dhe ne fund duke i liru si te pafajshum

vall kush ju dha te drejten ketyre njerzve qe te sillen si egersina duke torrturu djem te ri te cilet nuk e din as qka eshte terrorizmi ,pse i mbajn ne burgje kur nuk kan asnje te vetmin fakt per ti denu perveq qe jan musliman

une nuk mbroj asnje terrorist pa marr parasysh a eshte musliman apo jo por jam kunder qe te burgosen njerzit pa pas asnje fakt kuner tyre perveq qe kan then se amerika po vret njerz te pafajshum gjithmon do ti quaj terrorist ata te poshter qe montojn dhe arrestojn njerz te pafajshum dhe kunder tyre nuk kan asnje fakt per ti denu
    Ne Amerike keto raste numerohen ne gishta, shko ne boten arabe dhe do te gjesh me mijera raste te tilla. Nje pike e zeze ne pelhure te bardhe bjen shume ne sy, nje pike e bardhe ne vel te zi (te arabeve) as nuk duket fare.

Per shqiptaret SHBA gjithnje duhet te kujtohet si vend qe ne momentet kritike na qendroi prane: Konferenca e Paqes ne Paris dhe ruajtja e Shqiperise nga zhberja (Presidenti Uilson), Clirimi i Kosoves (Klinton), Pavaresimi i Kosoves (Bush). Nese mendon me koke shqiptari SHBA shihet ne kete drite.

Nese ke prizem arab, atehere sigurisht se SHBA eshte ajo cfare thua ti!

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    >>>>>>>>>>>>>
    Citim Postuar më parë nga skipetar Lexo Postimin
    ...
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 13-06-2011 më 04:10

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Mirë do të ishte me u shiqu tema e mëparshme për këtë rast para se me shprehë mendime.

25-09-2009, 11:56:
    Citim Postuar më parë nga Electrical Lexo Postimin
    • FBI ka thënë se Betim Kaziu, qytetar amerikan dhe banor i Nju Jorkut ka kërkuar, që të sigurojë armë dhe të luftojë trupat amerikane jashtë vendit. Sipas Nju Jork Tajms, familja, e Kaziut ne Bruklin u shpreh mjaft e shqetesuar nga kjo akuze

NJU JORK-Një shqiptar nga Nju Jorku është akuzuar për terrorizëm, pasi dyshohet se ka kërkuar të trajnohet nga militantët islamikë për të luftuar trupat amerikane në Irak dhe Afganistan, kanë bërë të ditur autoritetet.

FBI ka thënë se Betim Kaziu, qytetar amerikan dhe banor i Nju Jorkut ka kërkuar, që të sigurojë armë dhe të luftojë trupat amerikane jashtë vendit.

“21 vjecari Kaziu i lindur dhe i rritur ne Bruklin ka udhëtuar në Kajro në muajin shkurt, dhe më vonë në Kosovë, ku është arrestuar nga autoritetet kosovare në muajin gusht”, bën të ditur FBI.

“Ky rast është një shembull i përpjekjeve të suksesshme ndërkombëtare për të hetuar dhe kapur ata, që do të angazhoheshin në akte terroriste dhe për të penguar komplotet e tyre”, ka thënë prokurori amerikan Benton Kampbell.

Sipas Nju Jork Tajms, familja, e Kaziut ne Bruklin u shpreh mjaft e shqetesuar nga kjo akuze. “Ai nuk eshte aspak i tille” u shpreh e motra Sihana Kaziu e cila shtoi se vellai i saj nuk kishte qene kurre i dhunshem.

Ne muajin Gusht ai kishte lajmeruar familjen se kishte mberritur ne Kosove dhe Maqedoni, ne vendin e te pareve te tij per te takuar disa miq dhe te aferm. Me pas familja e tij nuk kishte degjuar nga ai per jave te tera deri ne momentin qe kishin mesuar se ishte arrestuar se bashku me tre te tjere ne Kosove. Sipas akuzes ata po planifikon sulme terroriste ndersa me vete ju gjeten arme dhe granada.

Balkanweb
    http://balkanweb.com/sitev4/lajme.php?id=42697
    Ja se për çka është paditë:
    Brooklyn Resident Indicted for Conspiracy to Commit Murder Overseas and Conspiracy to Provide Material Support to Terrorists

U.S. Attorney’s Office
    Eastern District of New York
    September 24, 2009
    (718) 254-7000

BROOKLYN—An indictment was unsealed in federal court this morning charging Betim Kaziu, a U.S. citizen and resident of Brooklyn, with conspiracy to commit murder in a foreign country and conspiracy to provide material support to terrorists. Kaziu is scheduled to be arraigned later today before United States Magistrate Judge Joan M. Azrack, at the U.S. Courthouse, 225 Cadman Plaza East, Brooklyn, New York.

The charges were announced by Benton J. Campbell, United States Attorney for the Eastern District of New York; Joseph M. Demarest, Jr., Assistant Director-in-Charge, Federal Bureau of Investigation, New York Field Office; and Raymond W. Kelly, Commissioner, New York City Police Department.

According to the indictment and other documents filed by the government, in early January 2009, Kaziu devised a plan to travel abroad for the purpose of joining a radical foreign fighter group and to take up arms against perceived enemies of Islam. Kaziu allegedly boarded a flight at John F. Kennedy Airport on Feb. 19, 2009, and traveled to Cairo, Egypt, where he took steps to continue on to Pakistan to obtain training and other support for violent activities.

Kaziu also attempted to join Al-Shabbab, a radicalized, militant insurgency group, which has supported Al Qaeda and which has been designated as a terrorist organization by the United States Department of State. In addition, Kaziu made efforts to travel to Afghanistan, Iraq, and the Balkans to fight against U.S. armed forces. To that end, Kaziu attempted on multiple occasions to purchase weapons in Egypt. Ultimately, Kaziu traveled to Kosovo, where he was arrested by Kosovar law enforcement authorities in late August 2009.

“This case is a textbook example of a successful international effort to investigate and apprehend those who would engage in terrorist acts and pre-empt their plots,” stated United States Attorney Campbell. “We will spare no effort in this pursuit.” Mr. Campbell thanked the government of Kosovo, the U.S. State Department, and the Department of Justice Office of International Affairs for their assistance in the investigation.

FBI Assistant Director-in-Charge Demarest stated, “American servicemen and women go in harm’s way to protect their country and make the world a safer place. Among our most critical missions is to protect them from those bent on traveling overseas to do them harm. We continue to work with our partners locally and internationally to fulfill that mission.”

NYPD Commissioner Kelly stated, “This is just another example of excellent work by FBI agents and NYPD detectives, supported by U.S. Attorney Benton Campbell and his staff, in bringing to justice those who would target Americans both here and abroad.”

If convicted of conspiracy to commit murder overseas, Kaziu faces a maximum sentence of life in prison. If convicted of conspiracy to provide material support to terrorists, Kaziu faces a maximum sentence of 15 years in prison.

The government’s case is being prosecuted by Assistant United States Attorneys Shreve Ariail and Seth D. DuCharme.

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Ky vecse ka praktikuar fene e vet sic duhet po denohet
    Talaq, Talaq, Talaq.

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Ky vecse ka praktikuar fene e vet sic duhet po denohet
    Prej
    ...
    mund të kuptohet se ky, Betim Kaziu, është paditë për thyerje të ligjit, përkatësisht, për:
    "
    1) conspiracy to commit murder in a foreign country and
    2) conspiracy to provide material support to terrorists.

"
    Në Amerikë njeriu paditet vetëm nëse dyshohet se e ka shkel ligjin. Sa i përket ushtrimit të lirisë së besimit, nuk ka vend në Botë me liri më të madhe se Amerika. Në veçanti, sa i përket ushtrimit të besimit Islam, askund në Botë nuk janë Myslimanët më të lirë për me e ushtru besimin e tyre se sa në Amerikë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga skipetar : 13-06-2011 më 06:15

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anëtarësuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Prej mund të kuptohet se ky, Betim Kaziu, është paditë për thyerje të ligjit, përkatësisht, për:

Në Amerikë njeriu paditet vetëm nëse dyshohet se e ka shkel ligjin. Sa i përket ushtrimit të lirisë së besimit, nuk ka vend në Botë me liri më të madhe se Amerika. Në veçanti, sa i përket ushtrimit të besimit Islam, askund në Botë nuk janë Myslimanët më të lirë për me e ushtru besimin e tyre se sa në Amerikë.
    Feja i ka thene me luftu qafirat deri ne fund
    Talaq, Talaq, Talaq.

Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Cila fe?

Nëse e ke fjalën për Islam, si është e mundur që kjo fe këtij Betim Kaziut "i ka thene me luftu qafirat deri ne fund" përderisa përafërsisht 2 milion Myslimanëve të tjerë që janë në Amerikë nuk u thotë të njëjtën gjë?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    08-04-2009
    Postime
    243

Thumbs down

Je i sigurtë për këtë?

Mos bluaj kot kur nuk din çfarë thot feja!

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    A mund te themi se kjo eshte nje sukses i mire i instuticoneve te Kosoves,me sakt i Policis,deri sa ka arit te kap nje grup teroristesh kjo do te thot se shteti funksionon mire dhe ka gjith instuticionet nen kontroll.............kjo eshte per te pershendetur policin e KOSOVES...

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •