Une do t'a mbaja te fshehte c'do doze urrejtjeje kundrejt individeve apo tribuve te caktuara, neqoftese nuk do dija me siguri absolute se c'do ndjenje pozitive apo negative subjektive timja,edhe pse mund te perceptohet nga te tjeret si iracionale ne permbajtje apo ne intensitetin e saj,eshte megjithate e integruar ne harmonine dhe qellimshmerine e Universit jashte meje.Pra me fjale te tjera une jam i bindur se te gjitha ndjenjat e mia te para ne kendveshtrimin e rruajtjes se Botes jashte meje,jane krejtesisht racionale.
Duke ditur me siguri absolute se jam si individ qe ne lindje ne harmoni te plote me Universin,dhe se jam i destinuar te jem gjithe jeten time ne harmoni te plote me Universin,une e di se c'do njeri apo grup njerrezish,cdo tribu qe ka ushtruar e ushtron dhune fizike apo shpirterore kundra meje,eshte ne disharmoni me Universin,pra perfaqeson forca negative qe duhen asgjesuar,per hir te mbrojtjes se jetes mbi Toke,per te parandaluar shkaterrimin e ketij Planeti!!!
Po mendoj ne kete moment,c'fare mund te behet tjeter per parandalimin e shkaterrimit te Tokes,pervec aktit racional te zhdukjes krejtesisht nga faqja e dheut e kombit gjerman dhe e atij amerikan!!!
Krijoni Kontakt