Close
Faqja 57 prej 214 FillimFillim ... 747555657585967107157 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 2138
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    wittstar
    Ceshte gjithe kjo Urrejtje?
    Une do t'a mbaja te fshehte c'do doze urrejtjeje kundrejt individeve apo tribuve te caktuara, neqoftese nuk do dija me siguri absolute se c'do ndjenje pozitive apo negative subjektive timja,edhe pse mund te perceptohet nga te tjeret si iracionale ne permbajtje apo ne intensitetin e saj,eshte megjithate e integruar ne harmonine dhe qellimshmerine e Universit jashte meje.Pra me fjale te tjera une jam i bindur se te gjitha ndjenjat e mia te para ne kendveshtrimin e rruajtjes se Botes jashte meje,jane krejtesisht racionale.
    Duke ditur me siguri absolute se jam si individ qe ne lindje ne harmoni te plote me Universin,dhe se jam i destinuar te jem gjithe jeten time ne harmoni te plote me Universin,une e di se c'do njeri apo grup njerrezish,cdo tribu qe ka ushtruar e ushtron dhune fizike apo shpirterore kundra meje,eshte ne disharmoni me Universin,pra perfaqeson forca negative qe duhen asgjesuar,per hir te mbrojtjes se jetes mbi Toke,per te parandaluar shkaterrimin e ketij Planeti!!!

Po mendoj ne kete moment,c'fare mund te behet tjeter per parandalimin e shkaterrimit te Tokes,pervec aktit racional te zhdukjes krejtesisht nga faqja e dheut e kombit gjerman dhe e atij amerikan!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 09-06-2011 mė 14:02

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga wittstar Lexo Postimin
    Une do t'a mbaja te fshehte c'do doze urrejtjeje kundrejt individeve apo tribuve te caktuara, neqoftese nuk do dija me siguri absolute se c'do ndjenje pozitive apo negative subjektive timja,edhe pse mund te perceptohet nga te tjeret si iracionale ne permbajtje apo ne intensitetin e saj,eshte megjithate e integruar ne harmonine dhe qellimshmerine e Universit jashte meje.Pra me fjale te tjera une jam i bindur se te gjitha ndjenjat e mia te para ne kendveshtrimin e rruajtjes se Botes jashte meje,jane krejtesisht racionale.
    Duke ditur me siguri absolute se jam si individ qe ne lindje ne harmoni te plote me Universin,dhe se jam i destinuar te jem gjithe jeten time ne harmoni te plote me Universin,une e di se c'do njeri apo grup njerrezish,cdo tribu qe ka ushtruar e ushtron dhune fizike apo shpirterore kundra meje,eshte ne disharmoni me Universin,pra perfaqeson forca negative qe duhen asgjesuar,per hir te mbrojtjes se jetes mbi Toke,per te parandaluar shkaterrimin e ketij Planeti!!!

Po mendoj ne kete moment,c'fare mund te behet tjeter per parandalimin e shkaterrimit te Tokes,pervec aktit racional te zhdukjes krejtesisht nga faqja e dheut e kombit gjerman dhe e atij amerikan!!!
    pse zhdukje e kombit gjerman??????

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    pse eshte kaq i avashet fb ?

Citim Postuar mė parė nga BOKE Lexo Postimin
    Kete qe ka bere Google:

http://www.google.com/
    e vura re

bera nje kenge

kot ;(
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

We never really grow up, we only learn how to act in public.

Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    u shkriva tu qesh duke pare S.O.S TATA!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444
    Citim Postuar mė parė nga wittstar Lexo Postimin
    Pra me fjale te tjera une jam i bindur se te gjitha ndjenjat e mia te para ne kendveshtrimin e rruajtjes se Botes jashte meje,jane krejtesisht racionale.
    Per hir te ortografise ne gjuhen shqipe duhet shkruajtur: ruatjes se Botes,me nje r dhe jo me dy r.
    Konsultova fjalorin e gjuhes shqipe para se te shkruaj e megjithate nuk e respektova dot ortografine.Gabim shpejtesie.Ruajtja eshte dicka tjeter nga Rruajtja.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-02-2003
    Postime
    444

Sepse FBI-se i kane rrene dhembet

Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    pse eshte kaq i avashet fb ?
    1.Sepse FBI-se i kane rrene dhembet!!!
    2.Sepse shteti amerikan e ka menderosur muhabetin keq ne rastin tim,duke cjerre tek vetja e tyre nepermjet veprimeve te tyre ne kete rast gjithe keto vite,cdo maske propagandistike qe amerikanet zakonisht perpiqen t'i shesin Botes.
    3.Sepse e dine qe ne kete krim te perbashket qe kane kryer keto dy dekada bashke me gjermanet,e drejta nuk eshte ne anen e tyre,por eshte ne anen time,viktimen e tyre!!!
    Sepse jane te detyruar me se fundi te pranojne para gjithe Botes se e kane humbur cdo te drejte juridike apo morale per te lojtur legalisht rolin e prokurorit jashte vendit te tyre.
    (Se cfare bejne ilegalisht prapa perdeve ata,nuk e di une,ato jane pune te Keshillit te Sigurimit te OKB-se!!!)

Shkoni vazhdoni masni shpejtesine e makinave te FBI-se ju.Mos harroni te merrni me vete aparate per kontrollin e alkoolit te drejtuesit e makinave te FBI-se.
    Ruani prapanicen e mos beni budallallek te merni femije me vete kur te kontrolloni pianecat e FBI-se,se kam pershtypjen se ka shume homo e pedofile nder ta!!!

http://www.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga wittstar : 09-06-2011 mė 17:05

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Currently: 100°F, but feels like 105

Temp me u pjek. Nje nga ditet me te nxehta, mos flas per humidity qe te merret frima sa del. dang.

do e bejme plazhin telef kete vit.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Jemi ne spektatori apo aktori ne teatrin e jetes apo de dyja bashke njekohesisht?
    Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •