Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ndaleni këtë! Martesat mes kushërinjve po shkatërrojnë fëmijët

Në Britani është kthyer në një problem alarmant vdekja e fëmijëve të vegjël me prindër pakistanezë. Shkak për këtë janë martesat që realizojnë ata mes kushërinjve të parë.

Sipas shifrave, pakistanezët britanikë, gjysma e të cilëve martohen me kushërinjtë e parë, janë 13 herë më shumë të prirur për të lindur fëmijë me probleme.

Një në dhjetë fëmijë të lindur nga martesat mes kushërinjve vdes foshnje, ose rritet me probleme të rënda.

3 përqind e fëmijëve që lindin në Britani janë pakistanezë, por 33 përqind e fëmijëve me probleme gjenetike në total në gjithë vendin janë pakistanezë.

Sipas mjekëve, një fëmijë mund të ketë gjene anormale, por ato zbehen me gjenet normale të prindit tjetër, por tek martesat mes kushërinjve këto probleme vetëm sa theksohen.
    O ti shpirt i paster dhe i delir qe shqetesohesh per problemet e botes, po cfare kerkon nga ne shqiptaret ketu; si ti ndihmojme pakistanezet???
    Pa he, na e thuaj ti, si t'i ndalojme meqe po na lutesh: "ju lutem ndaleni kete"...
    C'a kerkon te bejme Ne Shqiptaret?
    Po ajo rraca jote e zgjedhur, sikur se shpejti do pushtoje boten, do beheni mbreterit e botes dhe do na e vini boten ne rregull; shalom shalom shalom...., Atehere kete ndihmen kerkoja asaj rraces tende, se nuk be vaki te jesh nga Shqiptaret.
    Po na ben sikur shqetesohesh, ti qe i fyen gjithe diten ketu, po per cfare i merr shqiptaret ti mer, qe mbete duke hape tema me sulme fetare kudo. T'u fshi ajo rrena e madhe qe kishe hape si teme mbi martesat midis te afermeve, dhe tani duke nderru lekure, do qe te kthehesh prap te qellimi qe kishe: te shkaktosh grindje ne forum.

Ore Bota ka miliona probleme; trafikohen, shfrytezohen e vriten femije, po vriten cdo dite te pafajshem, po vdesin njerezit nga viruse te krijuara nga laboratoret nga vete ne njerezit, po krijojme termete artificiale, pa shkaterrojme Token cdo dite duke bere eksperimente ne nderhyrejen e ligjeve te Natyres, etj etj.... ty te shqetesoka ky problem pakistanez.

Na e mbushe mendjen; ujku qimen e nderron por zakonin s'e harron...

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ik ore dud, tema eshte per '' Problemet ndërkombëtare Në këtë forum mund të diskutoni mbi të rejat më të fundit nga bota dhe vendet ku ju jetoni. Analizat, komentet dhe postimet e materiale nga shtypi botëror janë me interes. '' jo per Shqiptaret.

Ndersa i gjithe artikulli eshte i kopijuar jo i krijuar nga une.

Ne ate teme nuk kam genjyer une o dud islamik , eshte hoxha aj qe e pohon, bashk me hadithin dhe ku'ranin qe e mbeshtesin martesen me te kusheri te par .

Do prap ta ndegjosh HOXHEN ka e pohon?

Une e di qe juve ju dhem me shume per PALESTINEZET E PER PAKISTANEZET se per SHQIPTARET , po skem qfare ti bejme qe jan rac gabelesh jan.
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Une e di qe juve ju dhem me shume per PALESTINEZET E PER PAKISTANEZET se per SHQIPTARET , po skem qfare ti bejme qe jan rac gabelesh jan.
    Mos ia thuaj vetes kete siper me ze te larte, se te degjuam edhe Ne Shqiptaret!
    Shalom shalom shalom....

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Shalom shalom shalom....
    lere se ky eshte i semure fare. i ka bere taleban gjysmen e forumit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    lere se ky eshte i semure fare. i ka bere taleban gjysmen e forumit.

Islamofob eshte ky !

Keta as qe e rruajn per komb ose diçka tjeter, por frika ndaj ISLAMIT nje dite do ti qoj ne mal keta. Gjynaf !

Ps. Oh Mafi, po t'i dallohesh oh burr se je islamofob !

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    Citim Postuar më parë nga ahmed_tr Lexo Postimin
    Charles Darwin and his wife Emma were first cousins. (Carls Darvin dhe gruaja e tij Ema ishin kusherij te pare) WTHF ;-)
    Kepucet e kepucarit jane te cara, thot populli
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Shalom shalom shalom....

Pse Shqiptar je ti ? une mendova qe vetem ke mesuar Shqipen per hobi ?

Debato rreth temes, e mos eja me kritika duke u munduar ta devijosh ate.

Bismilahirrahmanirrahim elhamdyrla esheludlah ne emer te Gomarices meshirberese
    Ndryshuar për herë të fundit nga MafiaWarz : 06-06-2011 më 11:05
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Pse Shqiptar je ti ? une mendova qe vetem ke mesuar Shqipen per hobi ?

Debato rreth temes, e mos eja me kritika duke u munduar ta devijosh ate.

Bismilahirrahmanirrahim elhamdyrla esheludlah ne emer te Gomarices meshirberese
    Ta dhashe pergjigjen qe ne fillim per temen, le qe nuk eshte teme fare, po hajt me ....
    Sa per ato fyerjet, te kam paralajmeruar njehere, mos e do ta plotesoj deshiren, se na e felliqe forumin.
    Shalom shalom ....lere se nuk po ta them vazhdimin....

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    nqs ligji britanik nuk i ndalon martesat mes kusherinjve te pare, si mund t'i ndalin anetaret e forumit?
    ti kerkojme britanise qe te ndryshoje ligjin??? marrezia e rradhes kjo.
    Evidentim me vend!

Tregohuni më selektiv përsa i takon lajmeve nga bota dhe karakterit të tyre dhe nga ana tjetër më të kujdesshëm me interpretimet dashakeqe, pasi jo çdo gjë që fluturon hahet. Tematika çalamane mbyllet.
    relata refero

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •