Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 102
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

mja nisi kryt!!!

sa te thjeshta jan gjanat ne teori,,,,sa te veshtira ne praktik per shqiptaret,,, nven se me u mledh per ni qellim kryesorin,,

eeeeeeeee more Pashko Vasa,,,te past Shpirti Drit!!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Mos ke dert se nuk mbetet keq, anë e kënd e lexoj shkrimin. Nëse kjo bishë vendos me ardh në Kosovë, kam me dal me prit në Vermicë.
    A jaran e ki a,po prite ne prishtin
    mua me pelqen pjesa ku shkruhet per muslimanet,se per bes heret a von sherrin kemi me jau pa myslimanve ma zi se shkive mane ne mend qka po ju them

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    O,kadal trima se gja nuk e muret vesh ket shkrim,o trima merrni frym njiher e pastaj,epni zor,po qeverit tona jan shum me te kqi se ky(nese eshte i keq,siq po pretendoni),ata qe e mbrojn qeverin kriminele te kosoves,ata po i pengon kjo deklarat me shum,ketu ndaluni????????
    o nanen e baen ta qft qeveria,po 50 te popullit a kriminela pe bani,veq ty e rugoviqisteve shkive e xhihadisteve ju pengon qeveria e Kosoves

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    A jaran e ki a,po prite ne prishtin
    mua me pelqen pjesa ku shkruhet per muslimanet,se per bes heret a von sherrin kemi me jau pa myslimanve ma zi se shkive mane ne mend qka po ju them
    O ti jaran, fshije emrin ton qe e paske shkru, ktina i pengon Adem Jashari edhe krejt UÇK-ja a e din pse?! Sepse e ka luftu Serbinë (Kryqin sipas tij) po le hiqu tina mos ma mbroj, ku me prit ne Prishtinë çka je ka thu?! Ky ska b*th me ardh në Kosovë se e din çka e gjan, pa i ba 24 zhduket trupi i tina.
    Kombi mbi të gjitha

i/e regjistruar Maska e Zoti Basha
    Anëtarësuar
    25-01-2010
    Postime
    860
    E 'rregulloi" Kaci sot me nje shkrim tjeter, pak mete bute. E kapi dhe vet qe e teprio jashte cdo mase.
    Kantonizimi i hapësirës shqiptare, rruga e vetme drejt zhvillimit!

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Ju lutem të më falni për idiotësinë time.
    Besoj se më kupton emocionalisht, është e pamundur të lexosh keso artikuj e të mos i postosh, fillimisht i hyra leximit sepse besova se ka të bëj me politiken ditore nga ana e titullit, thash ta lexoj se çka ka ndërmend të thotë për ndarjen e Kosovës, mirëpo esenca e shkrimit ishte krejtësisht tjetër.
    Jo , aspake nuk esht idiotsi,por thjesht ke hapur temen qe te ka brengos jo pake ,besoj se je brengos mjafte shume ,kjo esht ekjarte,por ne vazhdimin e postimeve qe do behen ,do te lindin perqarjet e medha!!!!!.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    O ti jaran, fshije emrin ton qe e paske shkru, ktina i pengon Adem Jashari edhe krejt UÇK-ja a e din pse?! Sepse e ka luftu Serbinë (Kryqin sipas tij) po le hiqu tina mos ma mbroj, ku me prit ne Prishtinë çka je ka thu?! Ky ska b*th me ardh në Kosovë se e din çka e gjan, pa i ba 24 zhduket trupi i tina.
    Po a vrahet njeri bre pse e thot nje mendim te vetin,liria e shprehjes eshte e garantume more o shipec.
    Jemi mbrapa me kohen,njeri thot jam turk tjetri thot grek po lereni more te mjer se te gjith shqiptar jem.
    feja nuk do te duhej te na perqaj,kush do me mbajt fe le ta mbaj prag e mbrenda jashte jemi shqipetar

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Edhe diqka harrova me te than se kryqi ta ka shliru bothen,edhe sot po te ruan kryqi mos e harro kete fakt.
    Ne si popull historikisht aleat i kemi pas kryqalit,pra USA dhe boten perendimore

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga daja shneq Lexo Postimin
    o nanen e baen ta qft qeveria,po 50 te popullit a kriminela pe bani,veq ty e rugoviqisteve shkive e xhihadisteve ju pengon qeveria e Kosoves
    Un nuk te kuptova kurgja shka ke shkru do numra dhe asgje tjeter,veq e kuptova qe ke shkru per nanen tane qe ia paske dhan qeveris,e kur ta kthejn nuk paske tregu,po mos u bon marak se ta kthejn,bile gjysen.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •