Close
Faqja 2 prej 48 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 473
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    ps. nuk kam gje kunder Gonxhe Bojaxhiut ka qen nje humanitare e madhe po kurr nje figur kombtare e Shqiptarve ndoshta krishterve po .
    Gonxhe Bojaxhiu,,,,nuk ka luftuar per Kombin Shqiptar,,por per Njerzimin ne tersi,,,Jo per katoliket dhe as per muslimanet,,ka luftuar gjith jeten e saj per Humanizem.

ne kte koncept ajo smund te jet Figur Kombtare,,

por ajo ishte me origjin Shqiptare,,,dhe kjo mjafton per ta zhveshur bindjen e saj te Krishtere,,dhe per te veshur thjesht me origjinen e saj Shqiptare,,

ne Shqiptari busti i saj,,esht ne atdheun e vet!!

Nen Terezes gjith bota i therret Nen,,,, indirekt i therrasin Shqiperis,,

sepse Shqiperia esht Nena dhe Baba,,

Akili,,,,,Leka,,,,Gjergji,,,nga e njeta Vez!

si dhe nga e njeta vez,,,Nena Terez!!

Nga Shqiperia vin Heronjet e pathyeshem dhe me te medhenj te Botes,,,luftetaret me te Pa thyeshem te Botes,,ne kte koncept Baballaret e Botes,,
    gjithashtu nga Shqiperia vjen Dashuria me e madhe ndaj botes,,,

kjo mund te Shihet edhe ne Flamurin Ton Kombtar.

Kombi me i Dashur ne Bot,,,

Por edhe Kombi me i Fort ne Bot,,jo ne aspektin matrialist,,por ne aspektin e shpirtit.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    Gonxhe Bojaxhiu,,,,nuk ka luftuar per Kombin Shqiptar,,por per Njerzimin ne tersi,,,Jo per katoliket dhe as per muslimanet,,ka luftuar gjith jeten e saj per Humanizem.
    .
    Po pra, humanizmi per te tjeret nuk eshte ideologji nacionaliste, por religjioze. Andaj kjo duhet konsideruar si figure e rendesishme e religjionit te cilit i perket, e jo kombit te cilit i perket.

Duhet ndare gjerat, meqe ne jemi vende laike s'e ha pazari me kete logjike te juajen.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    P.s Muslimanët duhet t'a denojnë këtë deklaratë të tij dhe duhet të distancohen nga deklarimet e tij, ndryshe pergjegjësia bie edhe mbi ta.
    Nese Bogdani ka guxuar ta fyej profetin Islam, pse muslimanet nuk guxojne thjesht te mos e duan ate?
    Cfare pergjegjesie po bika mbi ta?
    I feel Kosovereign!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    nuk eshte problemi tek shqiptaret me zemer arab por qe shqiptaret e sotem nuk iu afrohen pjeter bogdanit dhe pak kane lidhje me te paret e tyre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Po pra, humanizmi per te tjeret nuk eshte ideologji nacionaliste, por religjioze. Andaj kjo duhet konsideruar si figure e rendesishme e religjionit te cilit i perket, e jo kombit te cilit i perket.

Duhet ndare gjerat, meqe ne jemi vende laike s'e ha pazari me kete logjike te juajen.
    Humanizmi para te gjithave esht Njerzor dhe jo religjioz,,

po sipas llogjikes tende,,te gjith muslimanet qenkan figura te rendesishme te relegjionit qe i parkasin,, dhe jo te Kombit qe i perkasin,,

po ja pra ky esht edhe difekti juaj kryesor,,,sepse Kombi esht ne plan te dyt c´do her per fetaret.

i/e larguar Maska e Traboini
    Anëtarësuar
    09-12-2003
    Vendndodhja
    East of Las Vegas-West of Atlantic City
    Postime
    389
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Problemi nuk besoj qe esht te Skenderbeu sepse ne at koh ka qen e drejt per Skenderbeun ta luftoj pushtuesin dhe me merit esht Hero Kombtar, por problemi esht se po perpiqeni ta beni figur kombtare Gonxhe Bojaxhiun nje misionare katolike qe ka pas misionin ne Indi nga Vatikani te shpallet figur kombtare per Shqiptaret !!! kjo per mu esht Bull Shit ju pelqej apo sju pelqej e verteta esht kjo per hater dikujt nuk behen figurat kombtare, por per ate qe kan dhen per kombin jo per nje komb tjeter .

ps. nuk kam gje kunder Gonxhe Bojaxhiut ka qen nje humanitare e madhe po kurr nje figur kombtare e Shqiptarve ndoshta krishterve po .
    Prap ju me sulmet ndaj personit me fame boterore te cilen se ka mberrijte asnje shqiptar ne histori!! Si nuk e kuptoni se Nene Tereza nuk ka nevoje per neve, as per perkatesine e saj etnike per te qene e nderuar dhe admiruar ne kater anet e botes. Neve si shqiptar, si popull qe kemi mbete ne margjinat e levizjeve europjane dhe perendimore na duhet Nene Tereza. Kam nje propozim....tja nderrojme emrin dhe ta quajme Hatixhe se ndoshta ju ndihmon pak......

Po Barcelona cka lyp aty?! Po katolike jane edhe keta Katalonasit. Fute aty ate kampionin e Suadanit, ose te Pakistanit....

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Nese Bogdani ka guxuar ta fyej profetin Islam, pse muslimanet nuk guxojne thjesht te mos e duan ate?
    Cfare pergjegjesie po bika mbi ta?
    Përgjegjsinë për deklaraten, tjetër është të mos e duash dikë, tjetër është të japësh deklarata skandaloze.
    Kombi mbi të gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    511
    Nqs ju jeni me shumice ateher dilni rraheni hoxhen.

Hajt a ka ndonje ateist shqiptare qe del flet kunder fese Islame perball kameres ??
    Ahh po nime e kemi chinon, hahaha...

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Po ai Jusuf Bageri .. qe e permendte ky, kush ke?

Dhe eshte mire me i mesu keta hoxhallaret mos me bertit kur te flasin, se njerezit nuk jane te shurdhte. lol

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 03-06-2011 më 11:12

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    keto 2 figura te shquara te kombit shqiptar te kan ofenduar ty ? Ne c menyre ?

Pra ty nene tereza te ofendoj se konvertoj muslimanet ne indi , edhe gjergi kastrioti sepse luftoj kundra turkut .

Me pak fjale i bie qe ty te ofendon e gjithe historia shqiptare , pervec kohes qe e kishte sunduar Turku .

Po neve shqiptareve nuk na ofendon ti , duke i quajtur persona te poshter ata qe dhuruan jeten e tyre per shqiperine ?
    Nuk na ofendon ti duke perdorur gjuhen shqipe edhe duke e quajtur veten tende shqiptar kurre ne te njeten kohe ofendohesh nga cdo gje shqiptare?
    O ti zotni, skenderbeu nuk ka luftu per kombe ,por per krishterizem per fen krishtere,flamuri shqiptare nuk ka pas kruqin,ew skenderbeu ka mbajt ne gjoks kryqin ti edin apo ?
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Faqja 2 prej 48 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •