Close
Faqja 156 prej 206 FillimFillim ... 56106146154155156157158166 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,551 deri 1,560 prej 2056
    Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...trestenik , kam than edhe po tham , edhe ka me than apet ...: per me mbrojt kete ose me qmu , pak duhesh me ni veten si mashkull ose si burr....

...edhe a ka mundesi me na spjegu se si shkoj rugova dhunshem ne beograd...

p.s. nji gazetare e gazetes TV Spiegel pat than qe rugova nuk eshte shkuar me zingjir ne dur n'beograd.....
    Hard. Vizjoni Politik i DR.Rugoves ishte internacionalizmi i kosoves,lidhje me perendim,lidhje me Amerik(Qe na shpetoj fetyren) ardhja e NATO-S ne KOSOV ,Proktotorat nen onbrellen e OKB, ne periudh kohore deri ne pavarsi ,kto ishin premtimet e DR.RUGOVES ,qe ne te gjith i perjetuam ,e sa i perket burrnis ,burri ose mashklli nuk i fyen figurat kombetare qe na sollen ni histori te re,qe historija e kosoves nuk mund te ndertohet pa DR.RUGOVEN E BILL KLINTONIN.RUGOVA nuk kishte shku ne Beograd me kerr llukzuz por me makina ushtarake policore serbe,e aj far gjermani se ka than se rugova nuk asht shku me zingjir ne duar fakt asht ,por Rugova e kishte pushken ne kok e thiken ne fyt.
    High Voltage , Power Supply

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga trestenik Lexo Postimin
    Hard. Vizjoni Politik i DR.Rugoves ishte internacionalizmi i kosoves,lidhje me perendim,lidhje me Amerik(Qe na shpetoj fetyren) ardhja e NATO-S ne KOSOV ,Proktotorat nen onbrellen e OKB, ne periudh kohore deri ne pavarsi ,kto ishin premtimet e DR.RUGOVES ,qe ne te gjith i perjetuam ,e sa i perket burrnis ,burri ose mashklli nuk i fyen figurat kombetare qe na sollen ni histori te re,qe historija e kosoves nuk mund te ndertohet pa DR.RUGOVEN E BILL KLINTONIN.RUGOVA nuk kishte shku ne Beograd me kerr llukzuz por me makina ushtarake policore serbe,e aj far gjermani se ka than se rugova nuk asht shku me zingjir ne duar fakt asht ,por Rugova e kishte pushken ne kok e thiken ne fyt.

....ishalla nuk um kan lan syt.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hard : 29-05-2011 më 16:04

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga trestenik Lexo Postimin
    Po ty kush te fishlloj te veshi se!!!?
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899

....ishalla nuk um kan lan syt.....
    Nuk e kane fajin syte, por mendja.

Nga se po e ruanin Serbet Rugoven? Kishin frike se do ta vrisnin Shqiptaret? Apo Miloshevici po e "trajtonte" si President te nje shteti tjeter?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Nuk e kane fajin syte, por mendja.

Nga se po e ruanin Serbet Rugoven? Kishin frike se do ta vrisnin Shqiptaret? Apo Miloshevici po e "trajtonte" si President te nje shteti tjeter?
    ëhe , kete e doja ....

...po po me siguri , me siguri se do ta vrisnin shqiptart sepse ai punonte kunder shqiptarve , po po zotri do ta vrisnin sikur Esat Pash Topatanin .... po sa mir qe e pasku kuptu javan .... veq e thae edhe vet....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    ëhe , kete e doja ....

...po po me siguri , me siguri se do ta vrisnin shqiptart sepse ai punonte kunder shqiptarve , po po zotri do ta vrisnin sikur Esat Pash Topatanin .... po sa mir qe e pasku kuptu javan .... veq e thae edhe vet....
    Ai 1 % pakicave kombetare do e vriste? Nga e di ti Hardi (Sa perqind te votave mori Rugova?) qe pakicat kishin plane ta vrasin Rugoven?
    Ata e vrane?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Ai 1 % pakicave kombetare do e vriste? Nga e di ti Hardi (Sa perqind te votave mori Rugova?) qe pakicat kishin plane ta vrasin Rugoven?
    Ata e vrane?
    ...ti e thae vet se do ta vrisnin shqiptaret , pse ?
    do te thot se edhe ti e ke kuptu politikene Rugoves qe ishte politik proSerbe....
    ...mirpo ketu hyn e mbron ...!!!

...une e kam thene e thash edhe me heret edhe do ta them apet se pak burrni duhet me pas ne vete per me qmu ose me mbrojt ket kontinier.....

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Ata e vrane?
    HAHAH po ti lexon naj kushe keto fjal se perralle na baneee
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    HAHAH po ti lexon naj kushe keto fjal se perralle na baneee
    Hallo Candy. Како сте?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    ...ti e thae vet se do ta vrisnin shqiptaret , pse ?
    do te thot se edhe ti e ke kuptu politikene Rugoves qe ishte politik proSerbe....
    ...mirpo ketu hyn e mbron ...!!!

...une e kam thene e thash edhe me heret edhe do ta them apet se pak burrni duhet me pas ne vete per me qmu ose me mbrojt ket kontinier.....
    Sa perqind e shqiptareve e votuan Rugoven, Hardy? Jepe ti shifren, mos me le mua ta them gabim.

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •