Close
Faqja 154 prej 206 FillimFillim ... 54104144152153154155156164204 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,531 deri 1,540 prej 2056
    ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Po ik mi Goce, se ti nuk di cfare thua. Po e ke idene ti pse menjanuan Rugoven dhe vune Hashimin ne krye, papandehur? Nga mbiu ky Hashimi, nga asgjeja?

Sepse Rugova nuk firmoste po te mos qe tere Kosova e pandare dhe po te kishte prezence te huaj per nje kohe te pacaktuar. Mirepo zari qe hedhur dhe u duhej nje njeri qe te pranonte lirine tuaj te kufizuar. Ky qe Hashimi.

Rugova nuk e pa ne sy thote! Po te qe Adem Jashari nga temperamenti, do e kishte peshtyre.
    Nime? Sa i zgjuar.

Shume e lehte eshte te flasesh tani. Atebote Kosova po digjej flake. Populli po vritej, kurse pjesa tjeter po debohej, e ti thua te ndiqej ajo mendesia e Rugoves "prisni, prisni".
    E di ti se cialat ishin fjalet e amerikaneve ne ato momente? O autonomi e zgjeruar, o ne heqim dore nga ju, dhe kerkonin pergjigje te atyperatyshme. Dhe ke parasysh rrethanat ne te cilat ndodhej Kosova.
    Po t'i thoshte edhe Thaci "jo nuk e pranojme, prisni akoma" Amerika do t'i kishte fshire duart nga ne. Por ishte mencuaria e Thacit qe kerkoi vetem disa ore kohe dhe verbimi i syve qe ia beri Zoti Milloshit, qe shpetuan Kosoven nga terheqja amerikane dhe autonomia, dhe njekohesisht qe cuan Kosoven drejt pavaresise.
    I feel Kosovereign!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    *Kandy * mos u mirr fort me keta ketu , se per ta qmuar ket njeri shum pak burrni ne vete duhet me pas.....
    ibrahim Rugova ishte vegel Serbe....edhe qaq.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Nime? Sa i zgjuar.

Shume e lehte eshte te flasesh tani. Atebote Kosova po digjej flake. Populli po vritej, kurse pjesa tjeter po debohej, e ti thua te ndiqej ajo mendesia e Rugoves "prisni, prisni".
    E di ti se cialat ishin fjalet e amerikaneve ne ato momente? O autonomi e zgjeruar, o ne heqim dore nga ju, dhe kerkonin pergjigje te atyperatyshme. Dhe ke parasysh rrethanat ne te cilat ndodhej Kosova.
    Po t'i thoshte edhe Thaci "jo nuk e pranojme, prisni akoma" Amerika do t'i kishte fshire duart nga ne. Por ishte mencuaria e Thacit qe kerkoi vetem disa ore kohe dhe verbimi i syve qe ia beri Zoti Milloshit, qe shpetuan Kosoven nga terheqja amerikane dhe autonomia, dhe njekohesisht qe cuan Kosoven drejt pavaresise.
    Po mire atehere, pse ankoheni qe ju kane mbetur ca copa ne Serbi dhe se do u jepni dhe ca te tjera? Me se fundi po rroni ne paqe me Serbet e me buzeqeshje fqinjesore.

Un kujtoja se Kosoven e cliroi UCK me Hashimin, kurse ti po na thua se e shpetoi marreveshja, pa te cilen Kosova do digjej ne zjarr.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Eshte interesant se si ne temen per te madhin Gjergj Kastriotin dhe Nenen Terezë,ashtu edhe ne temen per presidentin Rugova jane soji i njejte i njerezve qe i urrejne keto figura.

Eshte nder i madh per keto figura te medha te kombit kur urrehen nga komunistet bolshevik dhe ekstremistet islamik shpellar.Vertet eshte nder.
    Mos ngaterro heroin kombetar Gjergjin me humanisten Tereza,duke e krahasuar me kete plehren Rugovic.
    Dil nga kulla dhe shiko drite,se je djal i zgjuar

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Po mire atehere, pse ankoheni qe ju kane mbetur ca copa ne Serbi dhe se do u jepni dhe ca te tjera? Me se fundi po rroni ne paqe me Serbet e me buzeqeshje fqinjesore.

Un kujtova se Kosoven e cliroi UCK me Hashimin, kurse ti po na thua se e shpetoi marreveshja.
    Po mos t'ishte UCK-ja s'do te ishte as Marreveshja. Pra themelet e clirimit te Kosoves i beri UCK-ja, kurse kulmin Amerika. Futeni kete ne kry njehere e mire, o mosmirenjohes.

Nuk po rrojme ne paqe me serbet, por hapi i pare n'ate kohe ka qene te mos i kemi me mbi koke, te mos kete me vrase e debime dhe te largohen perfundimisht makineria ushtarake serbe nga Kosova. Nje e aritur shuuume e madhe kjo.

E te tjerat ngadal, ngadal do t'bien ne vend te vet.

O Hard, vec muhabet po boj, se e di qe s'i pranojne keta faktet.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Gjall e kam *Rugoven Shqipe*:)Lavdiiii Pergjithemon..(vdekje injorancave)!

Me nderime

Hajla Rugovase..Dardanise
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 28-05-2011 më 17:19
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

...une kam than niher sja ka vlejt barra qeran...

Ndryshuar për herë të fundit nga Hard : 28-05-2011 më 17:02

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Ehe, do duhej te kishte shkuar ne takim me kallash. Ashtu bisedoi edhe George Washingtoni yt me Serbet ne Ramboulliet. U vuri topin perpara.
    JAVAN MOS THUA LOL SE HASHIMI I KA PAS TOPAT ME VETE DY
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    JAVAN MOS THUA LOL SE HASHIMI I KA PAS TOPAT ME VETE DY
    Po t'i kesh numeruar ti, te besoj.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Nime? Sa i zgjuar.

Edhe kete e lexova. Perse nuk ia verboi Zoti syte Milloshit para se te jepte urdher per masakrimin e mijera personave?
    Hashimi dhe menquria jane dy gjera diametralisht te kunderta. Menquria dhe dituria e Hashimit u pa kur e mbushi formularin per deklarimin e pasurise. Ne nje fjali te vetme i beri hiq me pak se 10 gabime gjuhesore!...e ti thua menquria e Hashimit!

-----------------------
    Kandy*, i kam disa pyetje per ty. Keto pyetje iu kam parashtruar edhe me pare PyDyKycave, por gjithmone iu shmangen.
    Perse i fitoi 'tradhetari' Rugova te gjitha zgjedhjet derisa ishte gjalle?
    Perse shkon uashingtoni yt dhe i perkulet para varrit cdo pervjetor?
    Perse pranuan ta emertojne vazhdimin e Rruges se Kombit me emrin e 'tradhetarit' Rugova?
    Perse Ramush Haradinaj ka rrespekt kaq te madh per Dr. Rugoven?
    A mos valle, sipas teje, Hashim Thaqi ka ndonje merite me te madhe per luften e UCK se Ramush Haradinaj?
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 28-05-2011 më 17:44

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •