Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 56
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit:

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Pse Azem Sula dëshironte të bëhej komandant i UÇK-së edhe sa ishte gjallë Adem Jashari?

http://www.botasot.info/mesme/hasan%20zeneli.jpg

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Pse Azem Sula dëshironte të bëhej komandant i UÇK-së edhe sa ishte gjallë Adem Jashari?

Hasan Zeneli është ndër bashkëluftëtarët e orëve të para të komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës Zahir Pajazitit. Ka marrë pjesë në aksionet e para kundër policisë serbe. Thotë se arma e tij automatike ka qenë e para që ka shkrepur kundër policisë serbe dhe bashkëpunëtorëve të tyre. Është pjesë e aksionit kundër ish-rektorit serb Radivoje Papoviq.

Por Hasan Zeneli, 12 vjet pas përfundimit të luftës në Kosovë, ndihet i zhgënjyer. Zhgënjimi i tij daton që nga koha e aksioneve të tij guerile ilegale me Zahirin. Zhgënjimi i tij vjen e shtohet pas vrasjes së Zahir Pajazitit, më 31 janar t vitit 1997. Ndërkaq zhgënjimi i tij ka shpërthyer tash kur i ka plasur zemra dhe me çdo kusht dëshiron të zbardhë vrasjen e bashkëluftëtarit e komandantit të UÇK-së Zahir Pajazitit.

Hasan Zeneli flet për herë të parë për pjesëmarrjen e Zahirit në ushtrimet ushtarake në Shqipëri në vitin 1991, për takimet dhe relacionet e Zahirit me Ismet Abdullahun, Azem Sylën, Nahit Hasanin, Xhavit Halitin, Sali Çekun, Sokol Bashotën, Ismajl Sejdiun, Jonuz Zenelin, Agim Makollin, Latif Brajshorin etj.
    Në intervistën ekskluzive për “Bota sot” Hasan Zeneli tregon se kush ishin koordinatorët e Grupit të Llapit, të Drenicës dhe të Dukagjinit? Si i bë takimi ndërmjet Sali Çekut e Zahir Pajazitit? Pse Grupi i Llapit kundërshtoi dërgimin e Nahit Hasanit si koordinator për Grupin e Llapit? Kur është mbajtur takimi i parë në mes të Zahir Pajazitit e Nahit Hasanit? Kur është takuar për herë të parë Zahir Pajaziti me Azem Sylën dhe cila ishte porosia e Azem Sylës për Zahirin? Pse Zahiri refuzoi prosoinë e Azem Sylës për të bërë atentat ndaj presidentit Ibrahim Rugova? Pse kur e pyeta Zahirin se si kalove në takim me Azem Sylën, Zahiri më tha: ”Hiqu tij, nuk dua as ta shoh më kurrë!”. Pse nuk u lejua që anëtarë të Grupit të Llapit të jenë edhe Nuredin Ibishit e Faik Pajaziti? Cila ka qenë porosia e Ibrahim Rugovës që i ka dërguar te Grupi i Llapit përmes Rexhep Gjergjit? Pse Azem Syla, Xhavlit Haliti, Ali Ahmeti e Sokol Bashota dëshironin të bëheshin “komandantë” të UÇK-së nga diaspora

Si u vra Zahir pajaziti vetëm 10 ditë pas arrestimit të Nahit Hasanit? Cilat in formacione ka mundur t’i japë policisë serbe Nahit Hasani i torturuar nga policia serbe? Pse kur u arrestova unë më 27 prill 1997, inspektorët e sigurimit më përmendin vazhdimisht “Abazin”, pseudonimin e Nahit Hasanit? Pse Nahit Hasani viktimë e kreut të dhunshëm të UÇK-së, që kanë emrin e Azem Sylës, Xhavit Haliti, Ali Ahmeti, Sokol Bashota? Pse kërkoj nga Azem Syla që të jap llogari për vrasjen e Zahir Pajazitit, Edmond Hoxhës e Hakif Zejnullahut?

Për të gjitha këto dhe mjaft detaje tjera interesante do të lexoni në disa vazhdime në gazetën “Bota sot”

http://www.botasot.info/reklama/390zp800foto-11.jpg

Nga e majta; Hasan Zeneli, Zahir Pajaziti, Azem Zeneli, Agim Zeneli, Avni Ajeti dhe Shemsi Ajeti (fotografi e vitit 1995 në Tiranë)

Flet Hasan Zeneli, bashkëluftëtar i Zahir Pajazitit: Porosia e presidentit Rugova ishte: Çdo shqiptar ka të drejtë ta mbrojë pragun e shtëpisë!
    Pse Zahiri refuzoi prosoinë e Azem Sylës për të bërë atentat ndaj presidentit Ibrahim Rugova?

(I plotësuar)
    Në vazhdim të intervistës ekskluziv për gazetën “Bota sot’ Hasan Zeneli bashkëluftëtar i Zahir parazitit flet për herë të parë për një përpjekje për t;u takuar Zahir Pajaziti me presidentin Ibrahim Rugova. Për këtë takim Zahir Pajaziti kishte ngarkuar Hasan Zenelin. Por në vend të takimit me presidentin Rugova, Zeneli ishte takuar me Rexhep Gjergjin. Përmes Rexhep Gjergjit, presidenti Rugova kishte dërguar porosinë për Zahir Pajazitin dhe për të gjithë luftëtarët e tij.
    “Ne jemi shqiptarë të okupuar, ne jemi të okupuar nga regjimi serbe dhe duhet të përmbahemi nga dhuna, por secili nga ne ka të drejtë që me pushkë ta mbroj pragun e shtëpisë së vetë’. Kjo ishte porosia e presidentit Ibrahim Rugova që kishte dërguar te Zahir Pajaziti dhe të gjithë ata që kishin vendosur të marrin pushkën kundër okupatorit serb.
    (Intervistën e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazetës)
    * * * * * * *
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Ky Hasan Karcelli kurr nuk eshte kane bashkeluftar i Zahirit, se paku ne asnje liber qe eshte shkrue per Heroin Zahir Pajazit nuk permendet dhe as ksuh prej shokve te Zahirt nuk e ka shoke kete Hasan Karcellin.
    Po shfrytzohet kjo kohe kunder UCK-se, serbia ka investue shume ne Kosove i ka ne grush njerzit e vete dhe deshen apo nuk deshen duhet me lue vallen e saj.
    Ky Hasn Karcelli eshte bashkvendas i Zahirit por bashkeluftar kurren e kurres.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Ky Hasan Karcelli kurr nuk eshte kane bashkeluftar i Zahirit, se paku ne asnje liber qe eshte shkrue per Heroin Zahir Pajazit nuk permendet dhe as ksuh prej shokve te Zahirt nuk e ka shoke kete Hasan Karcellin.
    Po shfrytzohet kjo kohe kunder UCK-se, serbia ka investue shume ne Kosove i ka ne grush njerzit e vete dhe deshen apo nuk deshen duhet me lue vallen e saj.

hasan zeneli ka qene zavendsi i zahir pajazitit dhe kush i ka qit ne prite tash po dihet nuk u ka mbete me vend pseudopatriotve u doli boja e mashtrimi!

nuk mund ta bindni aske se azem syla ishte me i mire se shefi i tij ibush kllokoqi!
    dhe nuk mund ta bindni aske se xhavit haliti ishte me i mire se ramqe ish shef i zekes!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Ky far "patrioti Hasan Zeneli"ka koh qe leh si zagar neper forume
    per ata qe e njofin ky ska fytyr hiq as ta ze ne goj Heroin ton Kombetar te madhin e te pavdekshmin Zahir Pajaziti
    le te rrin atje ne zvizer e mos te llomatit shum per ate goje
    se veq e qprush mu.tin e vet ky patriot i metropoleve te europes
    mjer orllani qe e ka lind ket rrenacak te madh

Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    hasan zeneli ka qene zavendsi i zahir pajazitit dhe kush i ka qit ne prite tash po dihet nuk u ka mbete me vend pseudopatriotve u doli boja e mashtrimi!

nuk mund ta bindni aske se azem syla ishte me i mire se shefi i tij ibush kllokoqi!
    dhe nuk mund ta bindni aske se xhavit haliti ishte me i mire se ramqe ish shef i zekes!
    Po ti ku jeton ore a ku ke jetue deri tasha se
    po qfar zevendesi i Zahirit ky zagar more po a po e din se qka je kah flet a jo sigurisht i paguem je edhe ti si ky zagari hasan karcyelli siq e paska pagezue kosovelli

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ju te kosoves kini problem ne te treguar te gjerave.
    kjo sepse jini edukuar nga menyra e te folurit neper oda e kafiqa..ku e verteta vec sillet tangent ne cdo lloj teme politike ose jo.. e nuk folet kurre drejt e shkurt jakup..

prandaj dhe shum te shqiperise nuk hyjne ne temat tuaja sepse jan kriptograme..

kini per borxh me fol ne nji teme mijra here e askush te mos tregoj nji ngjarje thjeshte por okolla e okolla pafund..

edhe ata qe komentojn ne bota sot po keshtu..

rrotull e rrotuyll kunja e mbas kunja ose kungja qe thoni ju..

mesohuni te aftesoheni ne te treguar te gjerave..
    jini shum te veshtir..perjashto ndoj drin e dike tjeter.. krejt jini te merzitshem per lexuesin..

dalim te hasani.. e zahiri..
    kini fol me dhjetra metra shkrime.. e askushi nuk mendoj se duhet tregu thelbi..
    pra ku u vra hasani..
    ne crrethana.. me ke ishte..
    pse mendohet si e dyshimte vrasja e tij..
    si ish situata at kohe..
    cka u tha athere..
    cka than njera pal e cka tjetra e cka po thojn sot..

krejt si me qen zogj qe flutrojn rreth nji cope djathi qe ka ra ne tok e sguxojn me u ul pi popllit..

uluni pra e tregojini gjerat..
    tert njani fert tjetri..
    askush nuk din me tregue..

i vetmi qe din me tregue rrjedhshem nder kosovaret eshte qosja po dhe ai m.ut i keq.. .. nuk tregon por mashtron..

psh ti g2 ke peremend nji ramqe..

ku e din nji tepelenas a nji laprakas tiranas cka eshte ky ramqe..

as un nuk e di qe ju lexoj..

per ke po shkruani pra.. per vehten tuaj..?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 28-05-2011 më 07:27

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga fatmir10 Lexo Postimin
    Ky far "patrioti Hasan Zeneli"ka koh qe leh si zagar neper forume
    per ata qe e njofin ky ska fytyr hiq as ta ze ne goj Heroin ton Kombetar te madhin e te pavdekshmin Zahir Pajaziti
    le te rrin atje ne zvizer e mos te llomatit shum per ate goje
    se veq e qprush mu.tin e vet ky patriot i metropoleve te europes
    mjer orllani qe e ka lind ket rrenacak te madh

Po ti ku jeton ore a ku ke jetue deri tasha se
    po qfar zevendesi i Zahirit ky zagar more po a po e din se qka je kah flet a jo sigurisht i paguem je edhe ti si ky zagari hasan karcyelli siq e paska pagezue kosovelli

fatmir 10 nofka e 143 e llapit !

qe cfare informatash ke ti llap thue se hasan zeneli jeton ne zvicerr!
    o nofka shumese femrore dhe mashkullore hasan zeneli jeton ne kosove!

madje po te tregoi se as 200 metra nuk jam larg me shpi nga hasan zeneli!
    te kam than kur te duesh llap takohem e pijm nga nje ekspresso me santea!

hasan zenelin zedhensin e zahir pajazitit kam me marre me veti e ka me te treguar akoma me shume ngjarje te hidhura qe shtabi i azem syle fallcifikatorit i ka bere gjate , e pasluftes ne kosove!

eja e bile kam me marre edhe hysni sylen kusherinin e azem syles i cili ka ardh keto dite ne 'pushim' me ftese te azem syles me ia krye do porosi!

kalo mire kosovell fatmir llapi i renegati me shume ftyra i forumit!
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 28-05-2011 më 07:51

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    fatmir 10 nofka e 143 e llapit :^lulja3!

hasan zenelin zedhensin e zahir pajazitit kam me marre me veti e ka me te treguar akoma me shume ngjarje te hidhura qe shtabi i azem syle fallcifikatorit i ka bere gjate , e pasluftes ne kosove!

eja e bile kam me marre edhe hysni sylen kusherinin e azem syles i cili ka ardh keto dite ne 'pushim' me ftese te azem syles me ia krye do porosi!

mos perziej shum ti jaran edhe pse e ke ket zanat prej kohes se art te juajen qysh kur ishte okuopatori shka qe je mundue ti zbulosh njerzit se qka po punoin kush jan ata dhe a mos po mundohen ta prishin vllaznim bashkimin
    e ne rast se ky Hasani del e pin kafe me ty une besoi se nuk eshte e vertet hiq kjo por nese eshte e vertet atehere ky njeri per mendimin tim eshte shum i dyshimt siq je ti

une per veti personalisht nuk e njof Hasan Zenelin
    perpos qe kam lexue ne gazeta per te
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    brari,
    pajtohem me ty pothuajse teresisht!
    ky ramqe ka qene andej nga prizereni ka qene nje udebash jugosllav per te cilin ka punuar si informant xhavit haliti!

ndersa ibush kllokoqi ka qene nje udebash tjeter per te cilin ka punuar si informant azem syla dhe te cilin e ka ekzekutuar nazim bllaca me urdher te azem syles!

keta udebash jane ekzekutuar me urdherat te atyre qe veten e quajn 'komandanta' vetem per ti mbuluar veprimet e tyre dhe bashkepunimin qe kishin me regjimin serb para luftes dhe gjate saj!

vrasjet e udebashve i kane urdheruar ish puntoret (informantet) e tyre e ata jane keta qe rrehin shume ne patriotizem te rrejshem sic eshte azem syla xhavit haliti ibrahim kelmendi etj!

pra hasan zeneli eshte zevendesi i zahir pajazitit i cili ne vitin 1997 eshte arrestuar nga regjimi i beogradit dhe ka vuajtur burgun ne nish!

ne ate burg ka qene edhe nait hasani e agim makolli!
    nait hasani gjyshi i tij ka qene nje infobyrist i rusise ndersa baba i tij ka pas lidhje me udeben!

ky nait hasani eshte rreh ne burg nga agim makolli dhe agim makolli pas lufte eshte vrar ne pusi me urdher te nait hasanit!

agim makolli gjithashtu ka qene nje shok i zahir pajazitit hasan zenelit etj!
    pra lufta ne kosove eshte bere kunder atyre qe ishin ne lufte te pkompromis me regjimin e beogradit!

ne ndihme beogradit i dolen informantet e dikurshem qe e shpallen veten 'komandat' dhe qe i ekzekutuan pas shpine gjithe luftetaret e vertete!

edhe adem jashri eshte tradhetuar edhe ate e kane hedh ne pusi keta qe jane te gatshem vetem te plackisin merita dhe vlera te te atyre qe luftuan serbine!

keta komandantat e bllaces sic thonte ramush haradinaj jane komandante vetem per ta vedh koosoven e plackite siku qe kishte bere serbia!

azem syla nga nje njeri i varfer eshte kthyer ne nje feudal i vertete i cili udheton me shofer e roje tere kohen!

azem syla ka pas bashkepuntor faruk gashin shpresim uken e ka edhe dhenderr edhe puntor i cili ka qene eshte dore e zgjatur e regjimit te serbise deri ne momentet kur serbia ka ik nga kosova me bisht ner kembe!

tash pasi te verteta dolen ne fushe dhe e pranuan se kane dhen urdher per vrasje te shqiptarve tash po e pergenjeshtrojn veten e tyre por kjo nuk vlen!

ne jemi deshmitar te gjall se kush jane ata qe hodhen ne prite zahir pajazitin!
    vrane salih cekun!
    vrane agim ramadanin!
    vrane ahmet krasniqin!
    vrane ali uken!
    vrane ilir konushevcin !\vrane hasir malen mjek nga shqiperia!
    vrane shefki popoven!
    vrane enver malokun!
    vrane xhemajl mustafen !
    vrane haki imerin!
    vrane uke bytyqin!
    vrane shaban manajn!
    vrane ismet rracin!
    vrane bardhyl ajetin !
    vrane bekim kastratin!
    brane besim dajakun!
    vrane tahir zemeajn!
    vran enis aemajn!
    vrane hasan zemajn!
    vrane ekrem rexhen (drini)!
    vrane sabahate tolajn!
    vrane isuf haklajn!
    vrane xhafer behramin!
    vrane baki behramin!
    vrane agim makollin!
    plogosen agim veliun!
    plagosen gani gecin!
    plagosen sabri hamitin!
    plagosen adem salihun!
    plagosen enver visoken!
    e shume tjere te vrare e te plagosur qe duhet kohe per ti listuar!
    te gjitha keta jane njerz te afert te ibrahim rugoves !
    doktora shkence profesora ,gjenerala , gazetar , kryetar komunash ushtar te uck-se etj!

qe te gjithe njerz me nje te kaluar kombetare te pa dyshimt dhe njerz qe kane dhene kontribut ne clirimin e kosoves deri sa u vrane nga urdherat e shtabit kriminal te azem syles!
    Ndryshuar për herë të fundit nga G-2 : 28-05-2011 më 08:21

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    fatmir 10 nofka e 143 e llapit !

llap kjo eshte formula ekzakte kete nuk mund ta mohosh !
    dil dil de pijm kafe e nje besen e ke se me veti kam me marr hasanin!

edhe hysni sylen kam me marr me veti kusherinin e azem syles qe eshte ne amerike por ka ardh keto dite ne pushim me 'ftese' te azem syles!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    fatmir 10 nofka e 143 e llapit :^lulja3!

llap kjo eshte formula ekzakte kete nuk mund ta mohosh !
    dil dil de pijm kafe e nje besen e ke se me veti kam me marr hasanin!

edhe hysni sylen kam me marr me veti kusherinin e azem syles qe eshte ne amerike por ka ardh keto dite ne pushim me 'ftese' te azem syles!
    se pari ti je nji falcifikator e rrenacak i madh e bashkpuntor i UDB-es
    se dyti une nuk pi kafe as nuk takohem menjerzit e UDB-es siq je ti
    dhe se treti une nuk e di ku jeton ti veq ne kosove se besoi qe ke as guxim ta vizitosh e le ma te jetosh
    e se fundit po e perseris nese me te vertet Ai far Hasani pin Kafe me ty e shoqnohet me ty qka kurrsesi se besoi po qe se eshte pra siq thua ti une nuk ulem me njerz as nuk pi kafe me njerz qe shoqerohen me ty qe e di qe je dhe ke qen nji bashkpuntor i UDB-es
    dhe krejt ne fund une nuk i kam 143 nofka por i kam rreth 2.000.000 dy milion
    se sa shqiptar qe eshte ti ja kie frigen dhe te duken qe te gjith jan kunder teje e kunder bashkpuntorve te shkaut
    prandaj une jam gjithkund dhe une jam me popullin i popullit
    e ti vazhdoje me tuat e me ata tut qe tu kan hargjue besa haaaaaaaaa
    edhe pak e kie me mbet fikall vetun si zagari i lodht i rrugve e jo i malit
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •