Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Vehabistat e gabelistanit kan fillu me testu,martesat ne mes familjareve,por u deshtoi kesaj radhe radhen tjeter do ta provojn diku tjeter,por prap ka me ju deshtu,se keto marri nuk i durojn trojet yllire.
    kur lexoj shkrimin tend, dhe akti qe ka ndodhur , duke gjykuar fene me vjen te them se qenke njeri qe uren islamin

personi i cili e ka bere kete , nuk ka asnje lidhje me fene , nuk din as bismilah te beje , nuke din as se si pastrohet nuk e din as se si hahet buke, ai eshte thjeshte nje kafshe ne forme njeriu,

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga agimbeluli Lexo Postimin
    po njoni e njoh edhe personin, eshte nje 42 vjecar nga nje fshat malsie LLOMNIC personi eshte taksist dhe i shperngulur ne gv emrin e ka muzafer. por eshte nje dukuri interesante per kete fshat dhe disa te tjere per reth , jane njerez qe si duket jetojne ne shekullin e 10 nuk kane as me te voglen e te qenurit njerez tek ata nuk ka as fije shqiptarie po as feje,

ky eshte nje rast qe na ka ahbitur e gjitheve ,por nga vendi se nga vijne nuk u habitem edhe aq shume se kane ndodhur raste plot ku ka pasur
    sex me kallaballek
    ,
    nuk miret vesh kush kujt
    ,por kjo qe ndodhi em vajzen eshte shuuume e pa pranueshme
    cdo te thot ''sex me kallaballek ''..po me ben te cuditem dhe me kujton nje fakt nga nje njeri i besueshem...ai ma tha i pari kete gje..e degjova per here te dyt pas shume kohesh..agimi po ma thot per here te trete...dikur miku me pati thene se nje sekt musliman ne nje dite te cakyuar te vitit qe ata e quanin dita e pjellorise mblidheshim meshkuj e femra ne nje dhome te madhe dhe pasi fiknin driten kryenin sex te shfrenuar ..mjafton te ishe mbi 15 vjeq dhe mund te shkoje ne kete orgji..ne terr nuk e merrte vesh kush ishte dhe me ke beje sex..mundej qe babai te bente sex me te bijen apo nena me djalin..ne momentin kur ma tha miku une qesha me te madhe..asesi nuk e besoja..kur ai u betua une e besova nja 20 %..pas pak kohesh e degjova per here te dyte dhe mu forcua pak dyshimi..tani e thote edhe agimi..a eshte e mundur qe vertete te kete vende ku kryhen orgji te tilla..ndoshta e kam kuptuar gabim agimin prandaj po i kerkoi te na e shpjegoje edhe nje here ate qe kam nenvizuar '' sex ne kallaballek'' apo kush kujt..
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 27-05-2011 më 16:46
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    po njoni e njoh edhe personin, eshte nje 42 vjecar nga nje fshat malsie LLOMNIC personi eshte taksist dhe i shperngulur ne gv emrin e ka muzafer. por eshte nje dukuri interesante per kete fshat dhe disa te tjere per reth , jane njerez qe si duket jetojne ne shekullin e 10 nuk kane as me te voglen e te qenurit njerez tek ata nuk ka as fije shqiptarie po as feje,

ky eshte nje rast qe na ka ahbitur e gjitheve ,por nga vendi se nga vijne nuk u habitem edhe aq shume se kane ndodhur raste plot ku ka pasur sex me kallaballek ,nuk miret vesh kush kujt ,por kjo qe ndodhi em vajzen eshte shuuume e pa pranueshme
    WTF

------------------------

i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    kur lexoj shkrimin tend, dhe akti qe ka ndodhur , duke gjykuar fene me vjen te them se qenke njeri qe uren islamin

personi i cili e ka bere kete , nuk ka asnje lidhje me fene , nuk din as bismilah te beje , nuke din as se si pastrohet nuk e din as se si hahet buke, ai eshte thjeshte nje kafshe ne forme njeriu,
    O Agim mos i kethe atij pergjigje,hicu atij pisit e shef se aj vec provokon dhe ashtu po i rras hund ne xhdo tem.......

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

Ti belul,se nuk e di a e din qka don me than belul arabish,nejse kur te kruhet baje se dikush ta q`krun.
    Zhduku nga tokat Arbrore, qelbesira Aziatike

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171

e pse me ba bimilaju,un se kuptoj ket fjal,po megjithate,paska ilaq dhe per gabel

Zoti e bekoft ameriken
    Zoti e bekoft popullin shqiptar.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga kriko-38 Lexo Postimin
    O Agim mos i kethe atij pergjigje,hicu atij pisit e shef se aj vec provokon dhe ashtu po i rras hund ne xhdo tem.......
    Jo kthe ti,shum ia keni frigen zotit te botes a,a u frigut shum a ?

Zoti e bekoft ameriken
    Zoti e bekoft popullin shqiptar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Linku qe e ke sjelle te dergon ne te njetjin shkrim me te cilin eshte hapur kjo teme.

Aty, nder te tjera thuhet : Nga SPB-ja e Gostivarit nuk duan që ta komentojnë rastin duke u shprehur se po hetojnë rastin dhe se pasi të konfirmohet do të dilet me të dhëna konkrete.

Nuk po them se nuk mund te jete e vertete, por eshte gabim te spekulohet me kaq pak informata dhe pa nje vendim te gjykates.
    Eshte edhe nje video ne ate link , pajtohem edhe me ty por , pasi eshte faqe nga Maqedonia eshte per ti besuar sadopak .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Policia doli me dekleraten se vajza dyshohet te jet nji e smur psiqikisht.Mund te jet e gjindosur ose mund te jet krejtsisht nji perkthim nga magjupishtja ne shqip.Ajo qe me indinjon se sa per te besuar jo se jo esht se disa qe e quajn veten shqiptar mezi presin e kjo paqvur prapagandash te dali e vertet etem gjeja se ja ne s flasim kot se islami benka gjera te shemtuara.Nuk beso nji shqiptar te bej nji gjest te till.Ka njerz te semur siq ngjajn ne ter boten qe dhunojn femijen vrasin ja dushin qunit 3 vjeq kalemin ect..por kjo qe behet luft per ti zen dikujt koken se ja qfar benka hasani e marku ket e gjen vetem ne forumet shqiptare.mblo turpin vellaut qe Allahu te mbulo turpin tuaj.
    Ne rasti me shqiptar ,knaqsia dhe triumfi i ksaj bote behet kureate e zen ngusht edhe sikur edhe pa hak.
    U perfol me rastin e ati shqiptarit ne Itali,ne ate ne greqi e tani ne gostivar e te denuar ende as kush ..se fundja kso rastesh ndodhin me shum tek popujt tjer po ja zejn frymen e m...it disi te mos qelbet ,Ne si shifet edhe bajga gomari i qesim shqiptarit ne qaf veq ti vje era mu..
    se dij ku esht qellimi i ktyre temave
    Njeriu edhe mendja te i shkoj druaj se ben mekat e lere me te meret me muhabete te tilla.
    Kur nji gruaje te ndershme i humbi floriri ,ajo u kthye ta kerkonte rruges,Njerzit qe e pan shpifen per te .Nji grua i tregoi te shoit me perqeshje,dhe pasi i shoi i tha po te ndodhte ty rast i till a do veproje si ajo qe ti po e perqesh ,ajo u pergjigj po najashtu do veproja.
    Pra juve a do deshironit shpifjet te behen debat per juve ..aher heshteni...se kshtu vetem e beni te modes qmendurin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    20-04-2011
    Postime
    394
    ne 2001 kur behej lufta ne maqedoni, ushtaret e uck moren nje stacion policie maqedone mu ne kufi ku i kishin vu forcat maqedonet dhe uck dikund ne fshatin vrapcisht, pas nje aksioni te uck ku e moren stacionin ,policet maqedon ia kishin mbathur keshtu qe ushtaret tane moren teshat e tyre nje llada niva dhe ishin futur ne anen tone,nejse kaloi si kaloi pat te shtena pak dhe mbaroi , ne lajmet e ores 23 mtv jep keshte

ne luftimet e ashpra qe ndodhen ne fshatin vrapcisht nga forcat tona te sigurimit shtetrore u vrane 11 terorist te uck ,bukval keshtu ishte lajmi,fillova te qeshi dhe atehere u binda se jane shume njerez me shpirt te keq dhe mundoheshin te bejne ate qe nuk eshte, nejse atehere u binda edhe me shume ne genjeshtrat e tyre dhe cdo lajm qe vinte e dini se 100 % eshte genjeshter dhe vertete ashtu dilte.po lere se ishin lajmet genjeshtra ,por te shretet shqiptare qe ishin ne diaspore menjehere telefonat ... he bre kush jane ata 11 te vraret ... i kishin plasuar lajmet e SLLAVOMAQEDONEVE ne EVROPE dhe evropjanet i pllasonin ne popullate genjeshtrat e tyre-

tani me duhet te them se kur e shiqoj kete rast te ketij psikopati dhe komentet e ketire hajvanave vertetohem ede me shume se disa sllavo maqedon ne kete forum nuk kane pune tjeter vetem te etiketojne njerez ne menyra te ndryshme

PER SHARRI-LIBURNA ndash beso ndash jo ky person njejte u thoshte muslimaneve qe shkojne ne xhami gabela dhe talebana sic i quan edhe ty ,kjo i bie qe ti dhe ai te jeni te njejte ne tru ,ndodhta mos edhe ti ia ke fut ndonjeres nga familja jote

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •