Mase e vertet eshte qe elektronika eshte e punuar ne ate menyre se si ti kalone dy vite pune pase dy viteshe vjen ai mumenti qe ta hudhesh !!!
Mase e vertet eshte qe elektronika eshte e punuar ne ate menyre se si ti kalone dy vite pune pase dy viteshe vjen ai mumenti qe ta hudhesh !!!
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
flm bamba dhe kryqi i paqes une kam llaptopin ne distance prej aty ku ventilohet ajri por do vendos ndonje gje poshte llaptopit dhe mbase i heq pjeset apo e formatizoj por s'besoj qe duhet nderuar flutura apo ndoi pajisje mbrenda...
Problemi eshte se me kalimin e kohes ventilatori ose ftohesi i procesorit mbledh pluhur aq shume sa ajri nuk kalon qe te beje ftohjen e procesorit. Mua me ka ndodhur me nje Acer dhe Dell, i njejti problem. Kam hapur lap topin kam pastruar pluhurin dhe cdo gje normal me pas. Edhe Acer edhe Dell te ofrojne manuale se si ta hapesh lap topin. Nuk e di per laptopin tend por ne pergjithesi me pak intuite "tekniku"dhe dy ose me shume ore pune mund ta besh edhe vete.
Problemi im me laptopin eshte se ben nje zhurme te cuditcme tek pjesa e ventilatorit , shpirt ka dhe ky i shkreti , me duket se do me dhen dorheqjen![]()
Genti na posto ndonje foto se si hapet laptopi, sepse une kur e bleva nuk kishte gje te shkruar diku sesi mund ta hapje , apo eshte me mire ta coj tek tekniku ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt