Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)
Gjergj Kastrioti - Skënderbeu
Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)
Zahir Pajaziti
Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi
Ismet Jashari
Tahir Sinani
Mujdin Aliu
Agim Ramadani
Salih Çekaj
Dikush tjetër
Qe te me kuptosh me qarte.Une kam respekt te madh per heroin tone kombetar Adem Jasharin, nje njeri qe sakorifkoi gjithcka ne shtepine e tij meriton vlera te larta.
Por shqiptaret e Kosoves Adem Jashari ngelet heroi kombetar sepse luftoi kunder serbeve ndersa Skenderbeu ska luftu asnjehere kunder serbeve dhe nuk ka luftu per shtetformimin e nje shqiperia te madhe sepse atehere kombet ishin ndare me principata ne europe dhe ne shqiperi.Nuk njihej koncepti komb.
Kurse Ismali Qemali i mblodhi burrat (Kujto Isa Boletinin etj) nga gjithe trevat e Shqiperise se madhe per te luftuar kunder grabtqareve te Shqiperise qe kerkonin ta copetonin.Nen administrimin e tij hyri e gjithe Shqiperia e madhe bashke me Kosoven, Shqiperine etj.
E vecanta tek Adem Jashari eshte se dha jeten ne lufte kurse Ismail Qemalin e helmuan Italianet.
Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 25-05-2011 më 06:44
"Shoku Mjekesise"
heheheh
ti moj vajz,,nuk e ke iden me te vogel se me ke ke te besh.
un nuk frymzohem nga ato qe kam lexuar,,por frymzohem nga ato qe kam te shkruar ne zemren time,,,esht brumi dhe gatimi im,,,qe me frymzon,,
pastaj me lart se e coj un Skenderbeun,,,nuk mund ta coj askush tjeter ne bot,,
un e kam then diku me par ne kte tem,,un mbi Gjergj Kastriotin,,, nuk vendos asnje njeri te gjall apo te vdekur,,,qe ka lindur nga merdhenja seksuale,,,
a ka me lart???
Interesant , pse nuk po behem fare kureshtare....ti moj vajz,,nuk e ke iden me te vogel se me ke ke te besh.![]()
Kjo eshte edhe me interesant. Mos je edhe ti i krijuar nga marredhenie jo seksuale.....un nuk frymzohem nga ato qe kam lexuar,,por frymzohem nga ato qe kam te shkruar ne zemren time,,,esht brumi dhe gatimi im,,,qe me frymzon,,
Vec meje!pastaj me lart se e coj un Skenderbeun,,,nuk mund ta coj askush tjeter ne bot,,
Ndersa kjo eshte shume qesharake hahahaha. Nga cfare marrdhenie eshte krijuar Skenderbeu? Kete se kam lexu askund. Paske te drejte, e kuptuake pak me ndryshe nga te tjeret Skenderbeun....un e kam then diku me par ne kte tem,,un mbi Gjergj Kastriotin,,, nuk vendos asnje njeri te gjall apo te vdekur,,,qe ka lindur nga merdhenja seksuale,,,
a ka me lart???
Nejse sidoqofte une po terhiqem,meqe ti nuk doje te te terheq ne teme.....Jo se me mbushe mendjen per ndonje gje..
AUTOCHTHONOUS
pse prej teje doli ajo shprehja "Hip ktu e shif stambollin" lolpastaj me lart se e coj un Skenderbeun,,,nuk mund ta coj askush tjeter ne bot,,
"Shoku Mjekesise"
Vetem sa per te shprehe pikepamjet e mia mbi kete pune, jo per te matur Skenderbeun me Isamil Qemalin e me Adem Jasharin: Skenderbeu erdhi i pari,jetoi e veproi ne te tjera rrethana. Beri ate qe ishte me e mundshmja per Shqiperine (qe nuk njihej me kete emer aso kohe). Me shume smund te bente askush ne ate kohe.
Ismail Qemali erdhi i dyti. Beri Shqiperine(zgjodhi nje date qe lidhej me Skenderbeun) aty ku mund te behej. Me shume smund te bente askush ne ate kohe.
Adem Jashari erdhi i fundit( u lind me 28 Nentor). Beri ate qe ishte me e mundshmja per te vazhduar ate qe mbeti ne gjysme dikur.Me shume smund te bente askush.........Shpresojme qe ate qe la ai ne gjysme ta bejne shqiptaret me pune te mos kete nevoje edhe per nje familje Jashari. Ata ishin nje dhe uroj qe te ngelin te vetmit pergjithmone....
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt