Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 32 prej 50 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 497
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    ?

edhe kjo do te thot,,????

shiko mos me terhek me zort ne tem,,se nuk e ke ne favor!!

c´far esht kjo pyetje ,,a je ti me i mencur se te gjith keta miljona njerez??

c´a flet moj??? un ste kuptoj se c´far do te thuash,,,

po mir bejn ata njerez qe e don dhe e rrespketoj Ademin,,,un skam asnje inat per kte,,perkundrazi jam krenar me Ademin dhe me heroizmin e tij.

pikrisht se Ademi,,,nuk ka qen luftetar i Allahut,,por luftetar i Shqipes me dy krena,,Komandat,,,ne Ushtrin Shqipfolse te Skenderbeut.

nuk e di per cilin poet e ke fjalen ti qe kam cituar un,,,por un po te them edhe nje her,,,nuk citoj askend ne bot,,pos vetes time,,nese te duken fjalet qe un shkruaj te ngjashme me te dikuj tjeter,, dije qe ne jemi nje,,jemi vellezer,,pranaj,,esht gjaku ai qe na lidh,,edhe pse nuk e njohim njeri tjetrin personalisht.
    mos u habit nga fotoja e par ne kte vidjo,,ka qellur thjesht rastesisht ne rradh,,,por vidjo ne mbrendesi,,perban disa gjera tjera qe te pershendes,,ty dhe te gjith ata qe nuk e njohin mir Skenderbeun.
    http://www.youtube.com/watch?v=Klgi89ULx-E

Kush e tha qe Adem Jashari ishte luftetar i allahut? Ti mendon se e njeh ose cmon Skenderbeun me shume se une? A matemi? Nuk kam nevoje per video nga you tube per te mesuar per Skenderbeun. Kam libra historie ne dy gjuhe ne shtepi.
    AUTOCHTHONOUS

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Adem Jashari luftoi per ti bashkuar Shqiperise pjesen e saj. Shqiperia e pergatiti e beri luftetar jo vetem shpirterisht po edhe fizikisht.Shqiperia e konsideronte dhe e konsideron ate pjestarin e saj.Ashtu sic e konsideronte ai Shqiperine vendin e tij.
    Familja Jashari edhe zyrtarisht jane qytetare nderi te Shqiperise. Madje ne shume qytete. Pse eshte vetem i Kosoves atehere?
    Qe te me kuptosh me qarte.Une kam respekt te madh per heroin tone kombetar Adem Jasharin, nje njeri qe sakorifkoi gjithcka ne shtepine e tij meriton vlera te larta.

Por shqiptaret e Kosoves Adem Jashari ngelet heroi kombetar sepse luftoi kunder serbeve ndersa Skenderbeu ska luftu asnjehere kunder serbeve dhe nuk ka luftu per shtetformimin e nje shqiperia te madhe sepse atehere kombet ishin ndare me principata ne europe dhe ne shqiperi.Nuk njihej koncepti komb.

Kurse Ismali Qemali i mblodhi burrat (Kujto Isa Boletinin etj) nga gjithe trevat e Shqiperise se madhe per te luftuar kunder grabtqareve te Shqiperise qe kerkonin ta copetonin.Nen administrimin e tij hyri e gjithe Shqiperia e madhe bashke me Kosoven, Shqiperine etj.

E vecanta tek Adem Jashari eshte se dha jeten ne lufte kurse Ismail Qemalin e helmuan Italianet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 25-05-2011 më 06:44
    "Shoku Mjekesise"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga anita340 Lexo Postimin
    Kush e tha qe Adem Jashari ishte luftetar i allahut? Ti mendon se e njeh ose cmon Skenderbeun me shume se une? A matemi? Nuk kam nevoje per video nga you tube per te mesuar per Skenderbeun. Kam libra historie ne dy gjuhe ne shtepi.
    heheheh

ti moj vajz,,nuk e ke iden me te vogel se me ke ke te besh.

un nuk frymzohem nga ato qe kam lexuar,,por frymzohem nga ato qe kam te shkruar ne zemren time,,,esht brumi dhe gatimi im,,,qe me frymzon,,

pastaj me lart se e coj un Skenderbeun,,,nuk mund ta coj askush tjeter ne bot,,

un e kam then diku me par ne kte tem,,un mbi Gjergj Kastriotin,,, nuk vendos asnje njeri te gjall apo te vdekur,,,qe ka lindur nga merdhenja seksuale,,,

a ka me lart???

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Po pra. Me formimin e UCK-se (te cilen e formoi Ademi me shoke) filloi nje epoke e re per tere shqiptaret.Harojne keta qe Kosova ia hapi syte Shqiperise dhe pas clirimit te Kosoves dhe kontaktit me kosovaret, ne Shqiperi filloi nje Rilindje e patriotizmit.
    Nje analist shqiptar thoshte se kur kam nevoje ta ndiej veten me shume shqiptar ia bej nje vizite Kosoves.

Po buzqesh ne heshtje ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    ti moj vajz,,nuk e ke iden me te vogel se me ke ke te besh.
    Interesant , pse nuk po behem fare kureshtare....

un nuk frymzohem nga ato qe kam lexuar,,por frymzohem nga ato qe kam te shkruar ne zemren time,,,esht brumi dhe gatimi im,,,qe me frymzon,,
    Kjo eshte edhe me interesant. Mos je edhe ti i krijuar nga marredhenie jo seksuale.....

Vec meje!
    un e kam then diku me par ne kte tem,,un mbi Gjergj Kastriotin,,, nuk vendos asnje njeri te gjall apo te vdekur,,,qe ka lindur nga merdhenja seksuale,,,

a ka me lart???
    Ndersa kjo eshte shume qesharake hahahaha. Nga cfare marrdhenie eshte krijuar Skenderbeu? Kete se kam lexu askund. Paske te drejte, e kuptuake pak me ndryshe nga te tjeret Skenderbeun....

Nejse sidoqofte une po terhiqem,meqe ti nuk doje te te terheq ne teme.....Jo se me mbushe mendjen per ndonje gje..
    AUTOCHTHONOUS

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Po buzqesh ne heshtje ...
    Hajde tash pas buzeqeshjes ne heshtje, ngrite zerin per ate qe ke kunder asaj qe thashe. Te jap leje o njeri i kulturuar. ;p
    I feel Kosovereign!

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Hajde tash pas buzeqeshjes ne heshtje, ngrite zerin per ate qe ke kunder asaj qe thashe. Te jap leje o njeri i kulturuar. ;p

Te lutem fshije komplet postimin qe kam cituar. Eshte shume me teper se injorance, me beso ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    pse prej teje doli ajo shprehja "Hip ktu e shif stambollin" lol
    "Shoku Mjekesise"

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Te lutem fshije komplet postimin qe kam cituar. Eshte shume me teper se injorance, me beso ...
    Tani jo vetem qe po buzeqesh une me ty, po dhe kam filluar ta tundi koken dhe ta ngris zerin me nje: ncncncnc.

Vazhdoni ju se mire jeni.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Qe te me kuptosh me qarte.Une kam respekt te madh per heroin tone kombetar Adem Jasharin, nje njeri qe sakorifkoi gjithcka ne shtepine e tij meriton vlera te larta.

Por shqiptaret e Kosoves Adem Jashari ngelet heroi kombetar sepse luftoi kunder serbeve ndersa Skenderbeu ska luftu asnjehere kunder serbeve dhe nuk ka luftu per shtetformimin e nje shqiperia te madhe sepse atehere kombet ishin ndare me principata ne europe dhe ne shqiperi.Nuk njihej koncepti komb.

Kurse Ismali Qemali i mblodhi burrat (Kujto Isa Boletinin etj) nga gjithe trevat e Shqiperise se madhe per te luftuar kunder grabtqareve te Shqiperise qe kerkonin ta copetonin.Nen administrimin e tij hyri e gjithe Shqiperia e madhe bashke me Kosoven, Shqiperine etj.

E vecanta tek Adem Jashari eshte se dha jeten ne lufte kurse Ismail Qemalin e helmuan Italianet.

Vetem sa per te shprehe pikepamjet e mia mbi kete pune, jo per te matur Skenderbeun me Isamil Qemalin e me Adem Jasharin: Skenderbeu erdhi i pari,jetoi e veproi ne te tjera rrethana. Beri ate qe ishte me e mundshmja per Shqiperine (qe nuk njihej me kete emer aso kohe). Me shume smund te bente askush ne ate kohe.
    Ismail Qemali erdhi i dyti. Beri Shqiperine(zgjodhi nje date qe lidhej me Skenderbeun) aty ku mund te behej. Me shume smund te bente askush ne ate kohe.
    Adem Jashari erdhi i fundit( u lind me 28 Nentor). Beri ate qe ishte me e mundshmja per te vazhduar ate qe mbeti ne gjysme dikur.Me shume smund te bente askush.........Shpresojme qe ate qe la ai ne gjysme ta bejne shqiptaret me pune te mos kete nevoje edhe per nje familje Jashari. Ata ishin nje dhe uroj qe te ngelin te vetmit pergjithmone....
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 32 prej 50 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •