Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 34 prej 50 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 497
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga BriCjapi Lexo Postimin
    keshtu menduan njerzit ne ate forumin,,ku lindi ajo poezia qe solla,,e paten trasferuar temen tek humori,,por e kuptun shum shpejt se nuk ishte humor..

ketu esht pak e rromujshme,,por ne do tja dalim mban qe tju disiplinojm,,dhe tju bindim,,

do tja dalim mban te risjellim fen e njeriut,,,duke sjellur fen e Shqiptarit.

tju bejm me dije se koha esht te rivendosesh kufit e moralit brenda vetes,,

kjo esht koha e kthimit te ndergjegjshmeris,,dhe kthimit te vetedies,,

http://www.youtube.com/watch?v=qIWUO...ure=grec_index
    ....ti shoq me nickname Bricjapi , ti veq e njollos popullin shqiptar ...me keto shkrime tua dhe keng qe i sjell ketu kenget e unikatil a qka m.u.t.i.n osht ky ...
    ...hajt se so forumi per ty kundra vjetve qe iki ti ,,,, ky forum sosht per fmij.,....shko luj konterstrike....

P.s. minuta 1 : 02.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2004
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    61
    ju te kosoves qe jeni njerz te cuditshem as nuk diskutohet. tesh po mendoj se a doni me bind veten apo te tjeret?! per ne te tjeret qe kena pak horizont as nuk bahet fjale qe te marrin ndonje gja qe shkruhet ktu per te mireqene. nejse, por po du te pyes ne pergjithesi se cfare ka ba Adem Jashari ma shum se Isa Boletini dhe Azem Galica qe emnat e ktyne te fundit nuk ekzistojn ne kete sondazh?! edhe nje gja, kosoven hiqeni nga mendja se e cliroj uck, luftetaret e uck kontribuan ne clirimin e kosoves me luften e tyre te paster dhe te shejte, por te jemi realiste, ndikimin ma te madh ne clirimin e kosoves e ka pas Joe Dio Guardi me mbeshtetjen qe fitoj ne rangjet ma te larta te politikes amerikane, qe dhe sllobodani e permend ne hage. tesh nuk po di si ta mylli ndryshe, por ju uroj qe te filloni dhe te arsyetoni drejt.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Shko mbaro tetevjecarenb njehere pastaj kupto shkrimet e mia se ja fut si pushke jevgu shkrimeve ti bashke me ate shoqen tende ....
    Un skam askënd shok e shoq këtu. Ju veproni në kope dhe si kope. Shoqja pastaj është dhe ëmertim komunist. Thuj emrin/nickun të paktën. Vec es ajo thotë se vlerëson cka kam shkruar dhe kohën që harxhova, nuk po thotë se bi dakort me mua e ndoshta as nuk është.

Por ka dicka, që njëriu pa kulturë debati e ka të vështirë të bashkëbisedoj drejt. Ti nga ana tjetër je bërë altoparlanti i prishur i Oliver Schmittit, Ardian Klosit dhe personazheve të tjerë që janë mobilizuar për të fraksionalizuar shoqerinë Shqiptare.

Janullatosi, dhe disa antarë këtu në forum që i përkasin kampit tjetër ekstremist në këto caste që ti po hap këto tema që vec një njëri i paarsimuar mund ti hapi, janë duke të falenderuar për shërbimin që po i bën kombit në fraksionalizimin e tij.

Ti kujton, se duke më ofendu mua, duke më vra mu, se edhe për at jeni gati ju, se ke afirmu të qenurin tënd shqiptar sigurisht sipas këndvështrimit tënd të pabazuar askund në histori dhe si i ke bërë nder atdheut. Ti harron se ditën që do bësh atë, ke kry vetvrasje. Schmitti luan shah dhe madje është disa hapa para teje në lëvizje se ku do që ta nxjerri ai Skënderbeun dhe rrjedhimisht shqipërinë, një konglomerat rracash post-otomane që nuk ekzistonin para otomanëve. Ai sic po vërtetohet dita ditës nuk ka nevojë të jetë në konferenca ku është ftuar të mbroj brockullat e tia dhe ka munguar. Ai ka ju që ja përhapni, dhe po bëni punë të shkëlqyer. Sigurisht ju kujtoni se mbroni identitetin shqiptar që ju mendoni është ai më optimali. Ti po bën pak a shumë atë që thashë unë për narrativin, por pa plan, pa ide, sepse nuk ke dije, sepse nuk ke hapur ndonjë libër tjetër në jetën tënde përvec atyre që bien dakort me këndvështrimin tënd të ngushtë, ose më saktë me qëllimet neurotike që ke. Si rrjedhojë, skema që ti krijon, ky identitet i rremë në të vertetë nuk do rezistoj, do përcahet, dhe ndërkohë që të tjerët konsolidojnë fuqi, pasuri, dhe krijojnë vizion, ne jemi në vendnumëro.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar më parë nga _Mersin_ Lexo Postimin
    Shko mbaro tetevjecarenb njehere pastaj kupto shkrimet e mia se ja fut si pushke jevgu shkrimeve ti bashke me ate shoqen tende ....
    Hyllieni te mbaroje 8 vjecaren? Ai t'i le "celesat ne dore" ty mor derebardhe, ne te gjitha aspektet.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Skenderbeu! i Vetmi

kurse keta te tjeret perjashto Jasharet ku i ke gjet ??????
    besoj se po te mesosh historin shqiptare do gjesh shum njerz qe kan dhen jeten per shqiperin
    Partizoni

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....ti shoq me nickname Bricjapi , ti veq e njollos popullin shqiptar ...me keto shkrime tua dhe keng qe i sjell ketu kenget e unikatil a qka m.u.t.i.n osht ky ...
    ...hajt se so forumi per ty kundra vjetve qe iki ti ,,,, ky forum sosht per fmij.,....shko luj konterstrike....

P.s. minuta 1 : 02.
    jo shoki un nuk njollosi kerrkan,,,nese njollosi dikan at´her veten teme,,,

po ty nese te pengoj une,,kaloj syt dy tre centim ma posht,,edhe lexo ato qe thon te tjert,,

vazhdo edhe mos u mundo ti mem kallxu mu dicka,,se e di shum mir se ku asht kat dhem mas shumti,,

po me ta then te drejten as qe asht kam plas fare

te une,,,e marrin tan,,ate qe e meritojn,,

ti mos u merzit se ste takon gja

http://www.youtube.com/watch?v=ionUi8mNqqI
    Ndryshuar për herë të fundit nga iLirjam : 25-05-2011 më 19:11

po ty nese te pengoj une,,kaloj syt dy tre centim ma posht,,edhe lexo ato qe thon te tjert,,

vazhdo edhe mos u mundo ti mem kallxu mu dicka,,se e di shum mir se ku asht kat dhem mas shumti,,

Mirë shkrimet që i ke për të qarë hallin...po këto këngët e rjepura në fund pse i vë ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155

...o shoki ti je nji katermbdhjet vjeqar .....
    shko luj konter sje as per forum as per histori te shqiptarve...
    ti e mson historin shqiptare nepermjet repit......lol.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Mirë shkrimet që i ke për të qarë hallin...po këto këngët e rjepura në fund pse i vë ?
    a nuk esht kjo pun per mua??

pastaj shkrimet per te qar hallin?? c´far kan shkrimi jot me shum,,,apo pikat e ë-ve

llogjiken nje poste,,nuk ja jep as pika dhe as presja shoku,,,

pastaj vidjoja,,esht per ata qe din te me lexojn mua,,,

e kenget e rjepura,,,

pse qenkan te rjepura,,,apo sepse sja ke iden me te vogel se c´far flitet ne to??

ske faj,,sepse degjon disa shprehje esplicite,,dhe automatikisht ju duket vetja me i moralshem,,

por moralin se percakton fjala qe e thua,por e percakton vepra qe e ben.

ja degjoje tani,,dhe do ta kuptosh pse e marr me vete,,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    10-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Kontinentin tim
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ...o shoki ti je nji katermbdhjet vjeqar .....
    shko luj konter sje as per forum as per histori te shqiptarve...
    ti e mson historin shqiptare nepermjet repit......lol.....
    c´far rendesie ka sa vjecar jam une shoki???

nuk em mesoj un historin nepermjet repit,,por repi neprmjet meje,,

pastaj pse Viktori,,, sepse Viktori i ksaj teme ne tersi,,, inaxhit i Kopi..

Faqja 34 prej 50 FillimFillim ... 24323334353644 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •