Jo valla nuk po vij ,se kerkush nuk po me don..
Hajde ti prap baca Agimi me Beson,artistat e merituar..![]()
Jo valla nuk po vij ,se kerkush nuk po me don..
Hajde ti prap baca Agimi me Beson,artistat e merituar..![]()
Jane te zanun ata me ,,komshiket...
Eja prap se veq ne kemi mbet ketej...
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Po sigurisht: "Shnoj ju me miq e me kojshi" - pse mendon se kot kanė lėnė kėtė fjalė tė urtė? Pastaj kė e ke mė afėr? Komshikėn... Ku kėrkon diēka? Te komshika, pastaj, pastaj...pse bash te komshika? Epo po tė kishte pseja fundin, do e kishte gjetur Sterio Spase...s'dua ta lodhi kokėn me pseja...
Eja moj edhe njė herė...
Agim Metbala ne Radhe te pare Ju Pershendespas meje Linda(Do me behej qefi)
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
I thoni tė panjohurės se faktori njohje ka tė bėjė mė shumė me njohjen qė kam me komshijen por qė nė momentin qė ajo u njoh me komshiun qė kam njė kat mė poshtė dhe me tjetrin qė kam paralel,kjo instumentalizoi dhunshėm kapacitetin e saj integrues nė monopatin momental tė parapregatitur me pregatitje molekulare tė dyfishuara nė trefishin e tyre biologjik kur elektriku blu nė tė kuqen e saj jo shumė tė ndezur me nuanca tė kafta,pėrbėn njė normalitet tė ē'nomarlizuar edhe pse paranojat janė fosforeshente nė trajtimin substancial me barometėr tė tejzgjatur kur kronikat e kohės fėrshėllejnė sipas qefit melodi tragjikomike tė anashkaluara me dramacitet shekullor bipartizan...
Pas meje tė vijė njė qė ka kuptuar vetėm rreshtin e fundit...ehehehehehe...
Erdha une meqe nuk me thirri njeri, sa zbavitese te lexosh romanin "Pas meje vjen..."
Pas kush ka deshire!
Une une..
Pas meje dikush tjeter.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
une
pas meje nete
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
erdha ,se me paska thirre tetovarja..
hajde prap.
erdha une nete.
Mirembrema te gjitheve.... dhe po i le radhe tetovares............ hajde se te ka thirre nete....
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt