A pak keni Xhamia e Kisha?
Zotit mund të i luteni kudo. Merruni me prodhim të ushqimit e ndërtoni fabrika se kështu nuk do të vononi shumë e keni me vdekë nga uria se Xhamiat e Kishat nuk ju ushqejnë.
A pak keni Xhamia e Kisha?
Zotit mund të i luteni kudo. Merruni me prodhim të ushqimit e ndërtoni fabrika se kështu nuk do të vononi shumë e keni me vdekë nga uria se Xhamiat e Kishat nuk ju ushqejnë.
drenicak pak eshte me rendesi se cfar shkruan ti dhe cfar deshirash shpreh ti ne lidhje me turqine , e dime shume mire se nga kush kemi pare dem me shume ,une te them qe sot shqiptaret shofin me shume dem nga njerezit si puna jote se sa nga turqia ,nese ti e uren turqine eshte ceshtje e jote personale dhe ke te drejte te shprehish ate ,por te mendojsh se edhe te tjeret dhe realiteti eshte ashtu je shuuume gabim shoki ,kapirash![]()
T q....sha turkun ,e kush e ka bo dhe kush do ta bej turkun.
SHQIPERIA MBI TE GJITHA
EDHE NJE PLUS PER POLITIKEN SERBE ,,,NDOSHTA EDHE SERBIA KA NDIHMUAR NE FINANCIM ...TURQVE JUA PAM HAJRIN ME KOHE ,,UA DHANE PAVARSINE SERBVE QYSH 1830 DHE NE NGA QE NA DESHEN SHUME NA MBAJTEN EDHE NJA 100 VJET TU MBUSHNIM USHTRIN E TYRE ME JENICER,,MMMMMMMMM
HAJD E BOFTE MIRE ZOTI,SE TURKUT JA KMI PA SHERIN
Ti nuk ke faj je i edukuar ta duash armikun,por mos harro shqiptaret e perbejn shumicen dermuse ne kosove,ka ca taliban si puna jote qe vella i thot turkut por edhe ti dhe qakejt si ti do ta kuptoin qe turku dhe shqiptari nuk kan asgje te perbashket,perkundrazi na ndajn shume gjera.
Per ta dasht vendin dhe kombin duhet qe te edukohesh ne kete frym,ti so mund ta quash turkun vella,neser do ta quash edhe shkaun vella sepse nuk ke gjak shqipetari,ose je injorant me nje shkoll fillore e qe akoma nuk e ke par asfalltin me sy.
Une te therras qe te jesh i arsyshem e pshurr ne gjami se me kan me ja pa hajrin gjamis ja kish pa avganistani,se ku ka gjami ka terr e dil nga terri se ne terr ke me nej boll
Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 23-05-2011 më 12:22
Ngjarja e Enver Hoxhes nuk vlen për të gjithë shqiptarët, ti harron krimet që bëri ai?! Sigurisht e kanë një motiv, nëse jo fetar diçka po. Ai ndëshkoi të gjithë që nuk iu binden, madje ndaloi edhe reklamacionin e krimeve të tij.
A e lidh shqiptarin feja me kombin kjo nuk vërtetohet nëse merret referencë vetja, mirëpo duke shikuar rreth e rrotull.
Kosovë - 218 Xhamia janë rrënuar gjatë luftës së fundit dhe dhjetra të tjera janë dëmtuar pjesërisht. Në protestat e 17 Marsit të vitit 2004 u dogj Kisha Ortodokse Serbe në veri të Mitrovicës në shenjë hakmarrje për Xhamitë e djegura nga ta. Sot planifikohet të rindertohet Xhamia e Ibrit e cila u shkatërrua nga forcat serbe gjatë luftës së fundit, kjo Xhami i përket anës veriore të qytetit të Mitrovicës dhe punimet priten të fillojnë këtë vit, për më tepër punimet do të sigurohen nga forcat e KFOR-it.
Iliridë - Kisha mbi Kalanë e Shkupit nxiti tension të madh aq më tepër ku në të njejtën kohë refuzohej kategorisht ndërtimi i Xhamisë Burmali.
Për më tepër lexoi komentet e vëllezërve tanë nga atje që i kam sjell në foto.
Çamëri - Është zona tjetër pas Kosovës ku Islami luajti rol kyç në ruajtjen e identitetit shqiptar, dihen emrat e figurave si Hoxhë Hasan Tahsini etj. koha nuk më premton për elaborim, mirëpo po e sjell një foto nga një artikull mbi këtë gjë
.
Kombi mbi të gjitha
jooo une jam edukuar te urej armiqet e shqiptareve si puna jote,mos haro ti se shumicen e shqiptareve e perbejne muslimanet,une nuk jam as taliban e as turk ,bile as nje qime mjekre nuk kam,por i shiqoj gjerat nga nje prizem tjeter qe ti nuk ke sy ta shohesh ,prandaj edhe flet keshtu,turku dhe shqiptari musliman kane nje gje te perbashket ISLAMIN ,te jeshe musliman nuk dtth se je turk ose taleban ,me kete paralele qe terheq ti nuk me ngele tjeter vetem se te mendoj se ti je nje serb apo grek qe flet shqip.
une e dua shume vendin tim dhe ti se ke idene sa kam kontribuar une per kete vend,kam te mbaruar nje fakultet te vogel dhe nuk kam shume deshire te them kete ne publik per ti bere vetes reklame ,por sa per te ta bere me dije ty,kur kam pare une asfalt me sy ti ke qene i rangut te MAMUTOVITEVE DHE REXHEPOVITEVE .
nese per ty eshte arsye te pshurish ne xhamija dhe kisha ,atehere une te dh,i ne ate arsye qe ma paske ti. se nga xhamia ka pa hajr e gjithe evropa qe dale nga dale po behet dita dites plot me xhamia e muslimane,nese per ty teri matem me xhami atehere NIKOLLA TESLA nuk paska zbuluar gje![]()
Keq Vallahi,ne vend qe te ndertohen fabrika ku te hyjne njerzit ne pune,ndertohen kisha e xhamia.Kur do te mbushemi me mend ne shqipetaret?????????
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
wow qenka kthyer gimche ne forum lol
Turqit punojnë, por ne ku jemi!? Ata 100 pacientë me sëmundje më të rënda
falas i shërojnë edheatë në vendin e tyre, ata hapin shkolla me kualitet të lartë
dhe kolegje, ata këtu tek ne i dhuruan një institucioni arsimor kompjuterë falas
me vlerë prej 10.000$, etj. E ti çka don, mos don në det të të çojnë falas më!?
Krijoni Kontakt