Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 127
    jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    freebyrd ky osht forum shqiptar mure vesht. ik mso shqip i her masanej ec ktu e boj komente.
    lene google translate se le kokren e nomit
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    freebyrd ky osht forum shqiptar mure vesht. ik mso shqip i her masanej ec ktu e boj komente.
    lene google translate se le kokren e nomit
    kush flet
    ti i qave shqipen
    lere tjetrin te shprehet

Kete temen nuk e kam lexuar, por nje pyetje kam une: "eshte teme ku i behet dikujt gjyq popullor per moral"??

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Kete temen nuk e kam lexuar, por nje pyetje kam une: "eshte teme ku i behet dikujt gjyq popullor per moral"??
    jo osht tem ku secili trego sa dathurore ka hahahahahahahaha
    no glove no love

jo osht tem ku secili trego sa dathurore ka hahahahahahahaha
    Hahahahahahahahhaaaaa.....Po ketu ne forum, kane ngelur keta te tregojne qe na qenkan kaq te afte? Hahahaha ....

Me hengert mortja.

Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    Citim Postuar më parë nga Yes* Lexo Postimin
    Hahahahahahahahhaaaaa.....Po ketu ne forum, kane ngelur keta te tregojne qe na qenkan kaq te afte? Hahahaha ....

Me hengert mortja.
    po thelloju mi thelloju jo kaq ceket. ktu i bijn qemones se si njef kush. trecereku jon te martum. si kujto ti se do shkojn ti thon grus un kom dathnore. gjith dyrnjoja zje posht kapakut.
    no glove no love

po thelloju mi thelloju jo kaq ceket. ktu i bijn qemones se si njef kush. trecereku jon te martum. si kujto ti se do shkojn ti thon grus un kom dathnore. gjith dyrnjoja zje posht kapakut.
    Nuk e kisha fjalen aty, kuptimi ishte se si ka mundesi qe eshte i mbushur forumi me kaq meshkuj te shkathet, se po na dalin te gjithe kazanova
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fleur Blanche : 20-05-2011 më 11:12

Citim Postuar më parë nga wittstar Lexo Postimin
    Asnjeri nga ju ketu lart nuk permend faktin qe ky bosi qe dyshohet te kete kryer ate krim eshte cifut i Frances sic eshte dhe Presidenti Sarkozi cifut i Frances.
    Keta cifutet e kane harruar komplet Holokaustin dhe jane bere vete xhelate me duart me gjak,e kolaboratore te atyre qe i dogjen e j'au ben lekuren sapun dekada me pare.
    Behe cifutin President te Frances,c'fare ndodh,ai menjehere shkon e perdhunon Libine me forcen e armeve.Urrejtja e tij raciste kunder gjithe arabeve shperrthen ne forme "krejtesisht legale": Lufte!!!
    Zoti me eshte deshmitar qe une nuk jam i djathte radikal,apo ndonje fanatik i ndonje grupimi tjeter por e kam humbur komplet respektin qe kam patur per hebrenjte qe kur kam kuptuar nepermjet eksperiencave te mija se keta cifutet i kane bere menderin viktimave te Holokaustit.Bejne nje ceremoni sa per sy e faqe njehere ne vit me sirena qe perkujtojne SHOA-n dhe kaq.Gjate gjithe vitit ne veprimet e tyre e shkelin kujtimin e Holokaustit cdo dite te vitit.
    Sikur ky zotnia te mbante gjalle ne kujtese Holokaustin cdo dite te vitit,nuk do t'i lejonte kurre vetes nje agresion kundra nje njeriu ne pozicion shume me te dobet se pozicioni i tija.
    Mesazhi i viktimave te Holokaustit eshte: Mos ushtro kurre dhune mbi njerrez me te dobet se vetja jote,mos zbato urdhra qe kerkojne nga ty te ushtrosh dhune mbi njerrez te pambrojtur,sepse nje qendrim i tille eshte i padrejte,jo njerrezor dhe i denueshem dhe ne mos sot nje dite do te mbahesh pergjegjes per keqtrajtimin qe i ke bere me te dobetit e do perfundosh ne litar si nazistet!!!
    C'fare ka bere ai cifuti ne kete rast eshte pikerisht ushtrim dhune mbi nje njeri me te dobet se vetja,nje femer te pambrojtur!!!

Eshte rasti per te thene te verteten ketu,qe ndryshe nga teatri qe bejne se gjoja n'a jane mirenjohes per mbrojtjen qe populli shqiptar u ka bere hebrenjve gjate Luftes se Dyte Boterore ne realitetin nderkombetar te sotem te Tokes shteti i hebrenjve dhe cifute si ky krimineli,neper pozicione te larta jane armiq nden rrogoz te popullit tone.Per ta,pavaresisht nga identiteti fetar qe kemi,ne jemi ca muslimane ne Ballkan qe nuk duhet t'e lejohen kurre t'a ngrejne koken.
    Jam i sigurt qe qe Shqiperia ndodhet ne kete derexhe ne ditet e sotme,eshte pasoje jo vetem e keqdashjes se fqinjeve te saj jugosllav e greker,por edhe e cifuteve.
    Ky zotnia me siguri nuk e ka pyetur viktimen e tij nese i perkiste nje familjeje apo kombi nga ata qe u kane dhene ndihme hebrenjve kur i ndiqte gjermani per t'i djegur.Pra viktima mund te kish qene dhe shqiptare,nga familje qe kane strehuar hebrenjte,ai perseri do t'a kish perdhunuar,
    ashtu sikurse cifuti Sarkozi nuk do te kish hezituar te perdhunonte Shqiperine me arme po te kish qene vendi jone nje vend i pasur ne nafte si Libia.
    E pra tani e ka fajin fakti qe eshte cifut (me origjine se ai eshte francez tamam tamam).!! C'a llogjike...
    Ti mundesh fare mire ti kesh marre inat cifutet, ti kritikosh per faktin qe e perkujtojne dobet fare holokaustin etj etj, por c'lidhje ka perdhunimi i nje femre me te qenit hebre???

Njerez qe bejne gjera te tille ka ne tere boten, qofshin hebre e qofshin myslimane... e di ti sa e sa marokine akuzohen ne itali per perdhunime??
    Tjetri del e thote qe sarkozi i kerkoj amerikes qe ti "hiqte qafe" kundershtarin e tij per president nderkohe qe franca si falenderim do niste luften ne libi, nderkohe ti del e thua qe edhe sarkozi eshte cifut edhe i shpalli lufte libise sepse eshte shtet arab..... teori fantastike!!!

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar më parë nga FreeByrd Lexo Postimin

such a failure analysis of a suspected sexual assault.
    If he is guilty we send to prison a piece of goat dung which happens to be French, were white and Jewish. Case closed.
    Well, for some persons it's just impossible to make a reasonable analyse....

La vita non si spiega, si VIVE!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    DSK u lirua me liri te kushtezuar, apo sic quhet ndryshe, arrest shtepie, pasi pagoi 1 milion dollare dhe gjithashtu la garanci 5 milione dollare tjere si kusht.

Tani lind pyetja, ku i gjeti shefi i FMN 1 milione dollare ne dore? A thua e kishte rrogen 1 milion dollare ne muaj? Kontrata na thote jo. Kontrata thote qe ai e kishte rrogen $420,930 ne vit. Nga erdhen keto leke? Hmm, me duket se ato leke qe merren sa andej kendej me interesa te kredive, u gjeten se ku perfundojne...

Dominique Strauss-Kahn is entitled to an annual pension of at least $300,000 under his contract with the International Monetary Fund, documents show.

Strauss-Kahn resigned on Wednesday from his job as managing director of the IMF, a day ahead of his indictment on rape and other charges.

He is due to leave prison on Rikers Island Friday morning on $1 million bail and $5 million surety, along with stringent security conditions.

His contract with the IMF, laid out when he was hired on Sept. 28, 2007, specifies he is entitled to:

• An annual net salary starting at $420,930, with an annual cost-of-living increase tagged to the Consumer Price Index in Washington, D.C. Calculations peg his salary when he resigned at about $530,000 a year.

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •