Close
Faqja 4 prej 28 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 274
    ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    kjo tregon se Kosova eshte ne prag te ndonje tjeter situate delikate .....
    Po de po, edhe une fillova te shqetesohem, sepse edhe Serbine e ka kapluar paniku.
    Duhet urgjent t'i ndaloje Turqia ndihmat per Kosoven, sepse serbet dhe armiqte tjere te Kosoves duam t'i leme te qete.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    LAJM SHUM TRONDITES
    KU SHKEL TURKU NUK MBIN BAR
    NUK DUHET LEJU
    RINIA DUHET TE QOHET NE KEMB DHE TE MOS LEJOJ LOJRA TE PISTA FETARE
    AMERIKA NUK DUHET LEJUA ASKEN TE NA NEPERKEMB NDERIN SHQIPETAR
    EDHE KETO GJAMIA QE I KEMI JAN TE TEPERTA
    dUAM ME SHUM DRIT JO ERRESIR
    cila rini?rinia posaqerishte ne mitrovice eshte shume me religjioze se te moshruarit,turku edhe univerzitet po nderton ne lipjan,na mori turku edhe nje here

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    kjo tregon se Kosova eshte ne prag te ndonje tjeter situate delikate .....
    Jo vetem kaq, por kjo po ben dem ndermjet nesh. Ne Shqiperi e shohin me antipati armikun Turk, kurse disa na bejne edhe politike pro-Turqise. Bahhh eshte sikur te bejme politike pro-Serbise (gje qe vetem nga injorantet behet... ne te dyja rastet).

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Se kuptojë pse prekni "ekstremet"dhe filloni të nxjerrni përfundime të gabuara!
    -Unë nuk jam prej atyre që praktikojnë ndonjë besim,por nuk jam as kundër,ani pse nuk ka gjë hajr prej objekteve fetare.
    -Unë mund të mos pajtohem,por nuk do më pengon që secili të veprojë në bazë të logjikes së vetë,të arsyetojë ashtu siç di.
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Perkundrazi, kjo xhami i lumturon!!!
    Kujtoni Maqedonin,derisa xhamite askush nuk i ndalonte per univeristetin u desh te behej lufte qe te hapej!!!
    Beni tani llogarite!!!

Sa per shkaun ,sa me shume te rrine shqiptaret neper xhami aq me mire per ta,bile nese do mundeshin do na mbanin 24 ore online neper xhami!!
    Nuk dij une nga eke kete bindjen se neve shqipeve te maqedonise sna paskan ngucur per xhamite kurre dhe sdi a edin arsyen??neve xhamit smund te na prekin sepse ateher automatikisht nis lufta e ata kur duan te bejn luft e fillojn edhe ndryshe

Rij rehat se xhamit e shkupit jan te mbushura me studente dhe nxenes e te arsimuar nuk jan musliman shqiptaret e maqedonise vetem bujqit dhe agraret,po edhe sikur te jen dije se ne 24 0re jemi online per te mbrojtur kete fe dhe padyshim se friken ne palc e kan sot shkijet me shume se kurdohere nga NE MUSLIMANET.....!
    Jetë e rëndë.......!!!

albania is the best Maska e ismani
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    tetova
    Postime
    583
    vepra me e madhe per te larguar nga trojet shqiptare eshte xhamia per keta qfira xhamia eshte sikr me i futur ne xhenem mir edhe nja 30 me i ndertu jan pake se vetem keshtu mbrohet shqiperia
    100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin

Rij rehat se xhamit e shkupit jan te mbushura me studente dhe nxenes e te arsimuar nuk jan musliman shqiptaret e maqedonise vetem bujqit dhe agraret,po edhe sikur te jen dije se ne 24 0re jemi online per te mbrojtur kete fe dhe padyshim se friken ne palc e kan sot shkijet me shume se kurdohere nga NE MUSLIMANET.....!
    Te keqen e mendjes tende!
    Ja nje shembull i fresket pse xhamite jane dem per rinine tone. I mesojne kesoj lloj budalliqesh.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Shkiet, besoj të kujtohet patën ndalë shkollën shqipe, radion, televizionin, por xhamitë kurrë s'i ka prekur. Përkundrazi dëshira e Serbisë është që të mbyllen të gjitha shkollat e univeristetet dhe në vend të tyre të ndërtohen mejtepe e xhami.
    218 Xhami janë shkatërruar gjatë luftës, percjelle videon 0:50 - 1:00 min.

Citim Postuar më parë nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Më për nderë do t'i dihej Turqisë, kjo filantropi, sikur në vend të xhamisë të ndërtonte një shkollë në atë komunë ku nxënësit mësojnë në tri e katër ndërresa!
    Pergjigjen t'a ka dhënë një anëtarë tjetër:

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    FSK-ja shkollon pjesëtarë të saj në Turqi
    http://www.koha.net/index.php?cid=1,7,50672

Turqia ndihmon Kosovën në fushën e sigurisë dhe arsimit
    http://www.ngjarjet.com/Lajme/turqia...e-dhe-arsimit/

Turqia do të vazhdojë ta ndihmojë Kosovën në të gjitha fushat
    http://www.ekonomia-ks.com/index.php?page=1,21,11528

Turqia ndihmon Universitetin e Prizrenit me kuadro dhe mjete financiare
    http://www.kosovahaber.com/?page=1,38,2528
    Kombi mbi të gjitha

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    P.s. Kerkoj ndjesë nuk e dija se keni kaq fobi nga Xhamitë, vërtetë nuk do t'a sillja lajmin.
    Kombi nuk bashkohet duke urrejtë bindjet e tjetrit. Kombi bashkohet me Kisha dhe Xhamia. Sa kanë qenë keto dyja gjithëmonë ka pas tolerancë, mirëpo pa dyshim vazhdon të qendroj ajo se komunizmi ka qenë epoka më e errët e kombit shqiptarë, pasojat e komunizmit (enverizmit) shihen edhe në këtë temë.
    Në një botë demokratike objektet fetare dhe kulturore janë pasuria më e madhe e një kombi, ne sot kemi Kishën Ilire të Komunës së Artanës (Novobërdës) dhe ajo është trashegimi e jonja, kemi poashtu Manastirin e Deçanit, Patrikanën e Pejës, Kishën Ortodokse të Prizrenit, pastaj Xhamitë e Prizrenit dhe ato të Prishtinës. Serbia ndonëse shkatërroi 218 Xhami dhe demtoj qindra të tjera prapë nuk arriti t'a deislamizoj këtë popull, ashtu si nuk do të mund t'a defetarizoj në kuptimin më të gjërë, ketu bie poshtë menjëherë teza e Kastriot Myftarajt.
    Sot në Kosovë janë të regjistruara 5 konfesione fetare (ani pse nuk e kanë të rregulluar statutin e saj nga ana e legjislativit) parimisht të gjitha janë me besim në Zot, e asnjë prej tyre nuk thirret në komunizëm (në mohimin e Zotit), gjë e cila do të çonte drejt fobisë që shihet këtu nga ana e disave. Konfesionet fetare që përmenda janë: Bashkësia Islame e Republikës së Kosovës, Ipeshkvia e Kosovës, Kisha Ortodokse Serbe e Kosovës, Kisha Ungjillore Protestante dhe Bashkësia Hebraike. Të gjitha keto komunitete që përmenda luajn rol të lartë në tolerancën e ketij populli dhe ketij vendi, më përjashtim të Kishës Ortodokse Serbe e cila funksionon në kundërshtim me popullin tonë.
    Urrejtjen që ua ka ndjellë Xhaxhi Enver shfryeni në Jug të Shqipërisë atje ku për pak lekë po shitet kombi, urrejtjen që ua ka ndjellë Xhaxhi Enver shfryeni në grekët të cilët e morën Çamërinë e cila ishte në duar tuaja.

Në fund mos e harroni porosinë e një shqiptari që për ju fatkeqsisht është musliman praktikantë: "Hej hej ua thuani të gjithëve nuk ndërrohet kombësia, nuk shitet Shqiptaria" (Lorik Cana)
    Kombi mbi të gjitha

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Perkundrazi, kjo xhami i lumturon!!!
    Kujtoni Maqedonin,derisa xhamite askush nuk i ndalonte per univeristetin u desh te behej lufte qe te hapej!!!
    Beni tani llogarite!!!

Sa per shkaun ,sa me shume te rrine shqiptaret neper xhami aq me mire per ta,bile nese do mundeshin do na mbanin 24 ore online neper xhami!!
    Ad impossibilia nemo tenetur!

Shqip: Te pamunduren nuk ta ka borxh askush.
    Edhe me shqip: Pa organin perkates nuk behet llogaria!!

Faqja 4 prej 28 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •