Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 8 prej 50 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 497
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Po jo ore se mite jane keto Gjergj Kastrioti ka patur nje fare Influence andej nga disa rajone te Shqiperis per nja 25.vite por po te garantoje se jo edhe andej nga Kosova e deri ne Nishe ku shtriheshin Trojet Shqiptare dhe ne Prape mbetem Shqiptare, po ashtu edhe Serbes mbeten Serbe edhe pse nuk e kishin nje Gjergj Kastriot dhe si perfundim rezultati 25.vjecare i Kryengritjeve Malore-Kaqake te Skenderbeut ishte Shqiptaret u Pergjysmuan si Populle dhe prape mbeten ne Pushtimin Osmane.

Mos manipuloni me Mite se Osmanet na sunduan 500.vite dhe ne prape mbetem Shqiptare keshtu qe nuk qendrone ajo tezea se sikur te mos ishte Gjergje Kastrioti ne do te quheshim Turqe. gjergje Kastrioti rezistoje vetem 25.vte ndersa Turqit qendruan edhe 400.vite me pase ne Ballkane.

Ndrsa Rezultati perfundimtare i Gjergj Kastriotit ishte edhe 400.vte pushtime Osmane

Ndersa Rezultati perfundimtare i Isa Boletinit ishte Pamvarsimi i Shqiperis me 1912.

Dhe po ashtu edhe Rezultati Perfundimtare i Adem Jasharit ishte pamavarsimi i Kosoves 2008.

Njerzve ju interesojen rezultatet jo Mitet.

.
    Ti nuk ja vlen te citohesh,je kryekput injorant,jo vetem qe ja fut kot por ke bindjet se argumentat e tua rrezojne ata imazh per te cilin nuk e ka rrezuar asnjeri per 500,shkrimtare si Gjergj Fishta,Faik Konica,Ndre Mjeda luftonin kunder tutkuneve si puna jote
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Ca thu more?, pavarsine e Shqiperise 1912 kush ta solli, po te Kosoves tani?...a ishin Evropianet/Amerikanet qe na dhane? me qene se po ben paralizma koti...mos te ishin keta ne do ishim edhe sot ne perandorine turke apo me keq serbe.

Ti me shku Kosove, sdi a jeton aty...secili thote tjeter emer qe ka qene heroi me i madh UCK-se, dikush thote Azem Syla, Fehmi Lladrovci, Bekim Berisha, Agim Ramadani e plot emra...secili per interesat veta ashtu sikur ti qe flet prej bothes tonde.

Me mite po flet ti se ne Nish ska pasur asnjehere shqiptar, thjeshte ishte nje minioritet i vogel qe jetonin aty. ne Kohen e Skenderbeut gjithe fiset ka qene te bashkuar si kurr me pare ne historine shqiptare. Me gjej nje ngjarje historike qe kane qene me te bashkuar se ne ate kohe?
    No Komente

Midis Nishite edhe sote i ke themelet e Xhamis dhe te Tyrbes edhe shumica e Toponimeve edhe sote mbajne emra Shqiptare si prsh te Bunari i Alis etj.

Mbase kesaj qe thua nuk kame me Koment.

Ne 1878 Nishi ka qen 50% Shqiptare e kame fjalen per Qytettin se fshatrat po thuajse te gjitha.

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Prishtina.C : 16-05-2011 më 13:55

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    No Komente

Midis Nishite edhe sote i ke themelet e Xhamis dhe te Tyrbes edhe shumica e Toponimeve edhe sote mbajne emra Shqiptare si prsh te Bunari i Alis etj.

Mbase kesaj qe thua nuk kame me Koment.

Ne 1878 Nishi ka qen 50% Shqiptare
    Nuk paske lidhje me histori, 50% shqiptar?, lol...pse e mashtron veten o djal.

"Bunari i alise" hahaha, shqip te duket? ky emer eshte turk. sikurse novi pazar (serbi), Kumanova (maqedoni) e shume fshatra e qyteze qe gjenden jane tomponime osmanishte/turke.

Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Ti nuk ja vlen te citohesh,je kryekput injorant,jo vetem qe ja fut kot por ke bindjet se argumentat e tua rrezojne ata imazh per te cilin nuk e ka rrezuar asnjeri per 500,shkrimtare si Gjergj Fishta,Faik Konica,Ndre Mjeda luftonin kunder tutkuneve si puna jote

O shoki te gjitha ato qe kemi mesuar ne si Shqiptare jane Mite te kshilloje ta lexoshe librin e Historianit "Oliver Jens Schmitt" per Skenderbeun

Nuk paske lidhje me histori, 50% shqiptar?, lol...pse e mashtron veten o djal.

"Bunari i alise" hahaha, shqip te duket? ky emer eshte turk. sikurse novi pazar (serbi), Kumanova (maqedoni) e shume fshatra e qyteze qe gjenden jane tomponime osmanishte/turke.
    Shumica e Shqiptarve i perkasin besimit Islame dhe normale se aje Shqipja Ali e kishte emrin e jo France keshtu qe edhe thirrej te Bunari i Alise ose Serbisht (Aliov Bunara) ku edhe sote e mbane ket emer

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Shumica e Shqiptarve i perkasin besimit Islame dhe normale se aje Shqipja Ali e kishte emrin e jo France keshtu qe edhe thirrej te Bunari i Alise ose Serbisht (Aliov Bunara) ku edhe sote e mbane ket emer
    Po ai fshat eshte krijuar ne kohen turke, sikur Tirana, Elbasani qe jane emertime turke mos do thote qe kane jetuar turq aty?, e din qe Nishi ka qene nen sundim turk?

Sot ke shume fshatra ne Shqiperi dhe Kosove me tomponime sllave (qe jane krijuar nen perandorine bullgare por edhe turke) nuk do thote qe aty kane jetuar sllavet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 16-05-2011 më 14:09

Po ai fshat eshte krijuar ne kohen turke, sikur Tirana, Elbasani qe jane emertime turke mos do thote qe kane jetuar turq aty?, e din qe Nishi ka qene nen sundim turk?

Sot ke shume fshatra ne Shqiperi dhe Kosove me tomponime sllave (qe jane krijuar nen perandorine bullgare por edhe turke) nuk do thote qe aty kane jetuar sllavet.

Ky emrimi te Bunari i Alise ishte vetem nje shembulle qe tregone se elementi Shqiptare ishte i pranishem deri ne Nishe dhe ky emrime esht ber sipase emrit te nje Shqiptari te quajtur Ali .

Edhe mos me trego ti mua se une e kame prejardhjen prej Nishit dhe e di ma mir se ti se edhe te paret e mi kane biseduar me Shkije te cilet edhe sote e pranojne ket fakte dhe shume fakte tjera si fusha e Livadhe te cilat edhe sote e ter diten mbajne emra dhe thirren sipase emertimeve Shqiptare-Isalme dhe ky emertimi sipase Islamit nderlidhet personifikohet me elementin Shqiptare e jo ate turke apo Osmane.

Po jo ore se mite jane keto Gjergj Kastrioti ka patur nje fare Influence andej nga disa rajone te Shqiperis per nja 25.vite por po te garantoje se jo edhe andej nga Kosova e deri ne Nishe ku shtriheshin Trojet Shqiptare dhe ne Prape mbetem Shqiptare, po ashtu edhe Serbes mbeten Serbe edhe pse nuk e kishin nje Gjergj Kastriot dhe si perfundim rezultati 25.vjecare i Kryengritjeve Malore-Kaqake te Skenderbeut ishte Shqiptaret u Pergjysmuan si Populle dhe prape mbeten ne Pushtimin Osmane.

Mos manipuloni me Mite se Osmanet na sunduan 500.vite dhe ne prape mbetem Shqiptare keshtu qe nuk qendrone ajo tezea se sikur te mos ishte Gjergje Kastrioti ne do te quheshim Turqe. gjergje Kastrioti rezistoje vetem 25.vte ndersa Turqit qendruan edhe 400.vite me pase ne Ballkane.

Ndrsa Rezultati perfundimtare i Gjergj Kastriotit ishte edhe 400.vte pushtime Osmane

Ndersa Rezultati perfundimtare i Isa Boletinit ishte Pamvarsimi i Shqiperis me 1912.

Dhe po ashtu edhe Rezultati Perfundimtare i Adem Jasharit ishte pamavarsimi i Kosoves 2008.

Njerzve ju interesojen rezultatet jo Mitet.

.
    Ti çdo gjë mund të kesh ngelur nga një idiot psikopat që nuk di të ndajë shapin nga sheqeri e deri te një debil që nuk di prejardhjen e tij po ti një Shqiptar,përfundimisht nuk ke qënë e as nuk je.Je ndonjë nga ata turkmenistanët që na çajnë turrën para buke dhe pas buke me ligjerata të tipit Kodra pas Bregut.
    Hec mor toç se po lë kokrrën e namit.Gjergj Kastrioti është hero mbarëkombtar dhe jo vetëm,ndërsa na flet për mite dhe mitologji.
    Ytttt farë e poshtër.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Ky emrimi te Bunari i Alise ishte vetem nje shembulle qe tregone se elementi Shqiptare ishte i pranishem deri ne Nishe dhe ky emrime esht ber sipase emrit te nje Shqiptari te quajtur Ali .

Edhe mos me trego ti mua se une e kame prejardhjen prej Nishit dhe e di ma mir se ti se edhe te paret e mi kane biseduar me Shkije te cilet edhe sote e pranojne ket fakte dhe shume fakte tjera si fusha e Livadhe te cilat edhe sote e ter diten mbajne emra dhe thirren sipase emertimeve Shqiptare-Isalme dhe ky emertimi sipase Islamit nderlidhet personifikohet me elementin Shqiptare e jo ate turke apo Osmane.
    Ah qenke muhaxher.

Une te thash ne Nish shqiptaret kane qene pakice e vogel, minioriteti me i madh kane qen bullgaret, pastaj kane qene turqit, shqiptaret, torbeshet (muslimant sllav), rome, hungarez, vlleh etj, pra Nishi ka qene shume e perzier etnikisht.

E po te ndegjon ndonje i huaj me keto sarkazma tuat, ne Nish jane qindra fshatra tani qe ti e gjete nje emertim turk (qe mund ishin torbersh,turq) dhe te pretendosh kete menyre mbi shumicen shqiptare atje, eshe gallate..

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti çdo gjë mund të kesh ngelur nga një idiot psikopat që nuk di të ndajë shapin nga sheqeri e deri te një debil që nuk di prejardhjen e tij po ti një Shqiptar,përfundimisht nuk ke qënë e as nuk je.Je ndonjë nga ata turkmenistanët që na çajnë turrën para buke dhe pas buke me ligjerata të tipit Kodra pas Bregut.
    Hec mor toç se po lë kokrrën e namit.Gjergj Kastrioti është hero mbarëkombtar dhe jo vetëm,ndërsa na flet për mite dhe mitologji.
    Ytttt farë e poshtër.
    E kuptoje mllefine tende nuk ke faje ti e ke nga Miti me te cilin je rritur dhe normale se e ke te veshtire ta pranoshe realitetin dhe mendimin ndryshe. Kjo quhet Mitomani Ala-Ballkanase

Te te tregoje nje te vertet qfare me ndodhi mua kur isha i frymezuar nga Mitomanija sikurese je ti tashe para 5.viteve rastetesisht isha ne nje restaurante duke pire kafe ketu ku une jetoje dhe erdhi nje persone dhe me pyeti a esht karrikja e lire i thashe po dhe aje u ule rastesisht me vajten syte dhe pe shofe ne gjepe te kemishes kishte nje pasaporte Diplomatike dhe duke ndejur thashe me vete ore ta pyse ket pake per politike se si po rrjedhin gjerat dhe ashtu filluam bisedes aje ishte nje Diplomate Gjermane dhe duke biseduar hyme ne Histori dhe ta them te drejten une nuk isha forte ne ngjarje se Qfare po ndodhte ne politike dhe po ashtu ase ndonje njohes i mire i Historis Shqiptare kisha ndegjuar per Mitin e Skenderbeut dhe mendoja se ter BOTA e njef Skenderbeun dhe ne bised e siper une po filloje si Ballkanas ore i them une ati e njef ti Skenderbeun aje ka luftuar me Turqe e Blla blla ndersa Diplomati Gjermane vetem po me ndegjonte dhe ne nje moment mu drejtua "Kushe esht Skenderbeu nuk paskem ndegjuar ndonjeher per ket njeri" ather une u shtanga sps isha rritur me Mite per Skenderbeun sikurse ti.

Faqja 8 prej 50 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •