Close
Faqja 40 prej 51 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 504
    i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    dmth kur thu saliltat e ke fjalen per ata te pd-s e jo per zgjedhesit. ok.
    prap nuk jam aspak dakort po t'pakten ka nji logjike
    PD-ja eshte pasuri kombetare or ti mik ! Me ke kujton se po flet ? Por PD-ne nuk e la Berisha te behet nje force reale dhe zhvilluese per Shqiperine !

PD- hyri ne zgjedhje edhe pa forume partie te ngritura edhe formalisht , lere pastaj funksionimin e tyre !

Cfare po thua ? Une nuk jam tifoz njerezish !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 15-05-2011 mė 08:50

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin

populli voton anti Sali, dhe jo pro Edi
    Jam dakort me ty.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kur prisnit dhe ju nga ps-ja kur nuk ja dhate kurre voten. Te qahen ata qe e votuan edhe hahet, por ju....
    A pse po pate nje preference politike tjeter qenke armik e? Arsyetim enverist.
    Simas teje Sala nuk u dashka me dhane asnji lek ne qytetet ku ka hup
    mandej qani se ju heqin nga puna per arsye politike. apo per te tjeret vl mjafton qe me mu mos te veprojne ashtu
    Kush e dogji Shqiperine?
    97-a nuk e di a te kujtohet. per ate kohe po flitet. apo vetem ata qe nuk pagunin drita te kujtohen nga ajo kohe?
    Boll justifikuat veten aman. Duke mospaguar kriza energjitike do kalonte me shpejt keshtu?
    po ēa me u justifiku. para kujt iher.
    nuk ka lidhje me krizen. nuk paguj per nji sherbim qe nuk me behet. sidomos kur papunsia ishte ne kulm e njerzit nuk kishin as ku me i gjet paret.

Nese nuk ju pelqen t'ju therasin salista, atehere ben mire te mos i quash te gjithe kundra Sales komuniste se u bete te neveritshem me keto etiketime..
    E nevertishte po bahesh ti se une nuk i kam qujt kurre komunista njerzit vetem pse kan votu ps.
    lene qe nuk ka lidhje kjo, se mundesh me e qujt dike komunist pa ken salist. po ju vazhdoni hala me "o komunist o ballist"

Mjere Shqiperia ne duart e kujt ka rene.!U qate se nuk do i njihte ps-ja numerimin, por po del e kunderta. Aq ngadale sa u bo numerimi dhe prape jane bere gabime?!hehe
    Nuk e shpall KQZ-ja fituesin po nuk fitoi Basha, prandaj rri i qete ai se i kane premtuar fitoren
    C'mu kujtua shprehja e thene nga Kadri Roshi, "Germo Tare germo, se aty e kam gropos qenin e ngordhur"
    une jam shume i qete. nuk varet puna e babit tim nga fitorja e ndonje partie. ndryshe nga dikush tjeter
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga puroshkodran : 15-05-2011 mė 09:16

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

une jam shume i qete. nuk varet puna e babit tim nga fitorja e ndonje partie. ndryshe nga dikush tjeter
    Po pyes kush e dogji , dhe jo kur. The protestut dhe dogjet Shqiperine ne 97. Kush e dogji sipas teje? Protestat ishin mese te justifikueshme. Kush nuk do protestonte per parate e veta?! Normal per ty edhe pse pd-ja ishte ne pushtet ne ate kohe nuk ishte fajtor per situaten e krijuar, por populli i thjeshte.
    Ti besoj i ke pasur buzet me qumesht ose s'ke qene fare ne rremujat e 97-s ne Shqiperi e vjen e na jep mend.

Babi im do vije ne Amerike se shpejti , mos ja qaj shume hallin.

Citim Postuar mė parė nga Endri_ Lexo Postimin
    Ka shume familje qe pagujne afrofe ,biles edhe sot ne zonat periferike ne tiron ke familje qe i kane dritat afrofe. Ke apo ske drita sdo t'ja dije njeri ,ne fund te mujit do pagush nje shume te caktuar se ndryshe fillo kamata. Ka familja qe kane vila 3 katce me pak lek nen tavoline i kalojne vilat afrofe psh 200 mije lek ne muj edhe maj po deshe drita ,tv ,lavatrice ,sobe korenti ,kondicioner 24 ore nez.
    Ka nje keqkuptim ketu. Rasti ne fjale te cilit une i referohesha, kishte te bente me kohen kur ishte ne pushtet qeveria e Nanos, qe jo vetem nuk shtroi nje rrugice ne Qytetin tim, por na la pa drita per inate partiake, kete e dime te gjithe dhe nuk duroj kur te tjeret ketu bejne si hipokrit, dhe fyejne Shkodren qe nuk paska pasur drita se nuk ka paguar fatura. Le ta themi hapur, kush paguante fatura drite ne ate kohe? Niveli ishte alarmant ne te gjithe Shqiperine, por jane mesu me ia lan Shkodres. I vetmi qytet qe ne ate kohe paguante me mire faturat ka qene vetem Korca, asnje tjeter, dhe kjo zonja qe e fyevi nje qytet te tere me ironi bajatesh, nuk eshte nga Korca qe te na tregoje qe paska paguar faturat. Po flasim ne pergjithesi, jo per familjen tende apo timen per pagim faturash, se keta keshtu e kane te flasin nga Amerika "familja ime paguan fatura ne Shqiperi", dhe po na dalin te gjithe me targen Z ketu. Ec te flasim ashtu si eshte.

Tjeter, rasti qe ti jep tani, eshte ndryshe me ate kohe. Tani OSSh eshte privatizuar nga CEZ, dhe ka lidhje vetem me ERE qe eshte i shtetit per vendosjen e cmimit, qe do thote faturat vilen nga CEZ tashme. Nuk po i hy bisedes se a vertete u privatizua apo si u be kontrata fiktive e tersi versi, apo te permend padine e Komisionit Europian ndaj CEZ per monopol ne BE ne tregun energjitik, se eshte gje me zarar dhe nuk ia jap vetes kete kompetence.

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Po pyes kush e dogji , dhe jo kur. The protestut dhe dogjet Shqiperine ne 97. Kush e dogji sipas teje? Protestat ishin mese te justifikueshme. Kush nuk do protestonte per parate e veta?! Normal per ty edhe pse pd-ja ishte ne pushtet ne ate kohe nuk ishte fajtor per situaten e krijuar, por populli i thjeshte.
    Ti besoj i ke pasur buzet me qumesht ose s'ke qene fare ne rremujat e 97-s ne Shqiperi e vjen e na jep mend.

Babi im do vije ne Amerike se shpejti , mos ja qaj shume hallin.
    pra, nqs proteston duke djeg qytetin tregon qytetari. kurse nqs rrebelohesh e nuk pagun dritat qe nuk i ke as gjysmen e dites, kur je edhe pa pune e nuk ke lek, nuk tregon qytetari.
    se sa vjeē kam ken e ku kam ken nuk e din ti. mos fol kot.
    nuk i jap kujt mend, ndryshe prej teje qe don me i dhan nji qyteti te tere.

m'vjen mire per babin. edhe per ty, se nuk egersohesh kaq shume zgjedhjet e ardhshme

Citim Postuar mė parė nga zend Lexo Postimin
    Mos genje se aty ku banon ti ne Lagjen Skenderbeg , ka pase gjithmone drita dhe ju gjithmone i keni pagu !
    E para e punes, ti mua nuk me njeh fare. fare. Mos bej si komptent se nuk je, une nuk jetoj ne ate lagje, se po te kisha pasur drita meqe jetoj aty sipas teje, nuk do isha ankuar per ate problem. Nuk di te kete ne ate lagje ndonje familje me mbiemrin tim, dhe tek nje teme e forumit te historise me duket fegi ka paraqite nje teme mbi Shkodren dhe ka permende disa mbiemra karakteristike te Shkodres, nder ato lexoje per kulture, eshte edhe mbiemri qe mbaj une.

Tjeter, nuk kam asnje te aferm ne ate lagje qe ta di mire kete qe me thua ti, meqe ti e din me siguri paske jetuar andej dhe po ta le ty kompetencen, por di te them qe nese ka pasur drita, ka qene sepse eshte spitali andej. Keshtu qe supozimi yt eshte i pabaze.

Nuk mbaj mend te te kem fyer une ty, sic me fyeve ti nga familja ne lidhje me origjinen time, kur ne fakt ti as me njeh aspak. Madje te jam pergjigjur me shume edukate gjithmone, mgjs nuk e meriton sepse ke nje fjalor rrugacesh, qe mua nuk me flet njeri ne jeten time te perditshme ne ate menyre. Nuk te kam gje borxh, dhe nese ke gje per temen, po te degjojme, por fyerja mbi mua dhe prejardhjen time, nuk ke asnje te drejte. Te jete hera e fundit, beje prap se nuk ta zgjas me, por ke direkt raportim, sepse te gjitheve kam vene re qe iu flet si vagabond.

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ktu po diskutohet opinioni pas zgjedhjeve lereni Shkodren se dhe ajo shqiptare eshte e jona eshte.
    Diskutoni me mire per zgjdhjet.
    Albania Uber Alles

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    pra, nqs proteston duke djeg qytetin tregon qytetari. kurse nqs rrebelohesh e nuk pagun dritat qe nuk i ke as gjysmen e dites, kur je edhe pa pune e nuk ke lek, nuk tregon qytetari.
    se sa vjeē kam ken e ku kam ken nuk e din ti. mos fol kot.
    nuk i jap kujt mend, ndryshe prej teje qe don me i dhan nji qyteti te tere.

m'vjen mire per babin. edhe per ty, se nuk egersohesh kaq shume zgjedhjet e ardhshme
    Te dukem e egersuar?
    Une thashe protestat ishin te justifikueshme dhe jo djegiet. Bandat nuk perfaqesonin gjithe popullin e thjeshte. Une nuk dogja dhe as arme nuk mora. Asnje ne fisin tim se beri. Si une dhe shume te tjere. Prandaj te pyes kush e dogji sipas teje?

Te dukem e egersuar?
    Une thashe protestat ishin te justifikueshme dhe jo djegiet. Bandat nuk perfaqesonin gjithe popullin e thjeshte. Une nuk dogja dhe as arme nuk mora. Asnje ne fisin tim se beri. Si une dhe shume te tjere. Prandaj te pyes kush e dogji sipas teje?
    E ke parasysh qe kur behet fjale per futjen ne NATO, per liberalizimin e vizave thuhet qe ishte merite e PD-se pasi ishin ne pushtet.
    Kur behet fjale per gjera negative, edhe pse ishte ne pushtet PD-ja, nuk quhet

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 40 prej 51 FillimFillim ... 30383940414250 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •