Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224
    Himarjotet kene patur dhe kane nje shanc te madhe, qe jane nja 30 km larg vlores ,dhe tereni eshte malor per te shkuar atje. Prandaj kane livadhisur, dhe livadhojne sot. Po te kishin qene afer me vloren, do rifeshin para dhe pas buke, deri sa te zbuteshin, ashtu si i zbuten nartcjotet zverneciotet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    i lumte kantidatit demokrat per respektin e gjuhes shqipe.
    njerezit e himares le te gjykojne per secilin kantidat

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

brooklyn2007

Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Shigjeta, nuk ka ndonje gje te madhe per tu habitur. Per sa kohe tre kandidatet qe citove me lart vijne nga zona greqishtfolese te Himares. I vetmi eshte Savo Prifti qe eshte djale Piluri. Nese kandidatet e gjejne me te pershtatshme luften elektorale ne gjuhen greke kush jam une e ti qe te vendosim se ne ca gjuhe duhet te shkruajne? Himara kjo eshte dhe ka qene dhe do te mbetet........ nje krahine dygjuheshe ku dhe shqipja dhe greqishtja kane po te njejten rendesi ne jeten e perditshme.
    shum i zgjuar qenke por ju jakeni ber vetes suaj nje pytje ne shtetin grek sa shqiptsr jetojn dhe a ka ndonje qytet apo rrethin e kti shteti qe gjuha shqipee esht zyrtare un se besdoj qe shteti helen lejon nje gje te till
    Ndryshuar për herë të fundit nga brooklyn2007 : 05-05-2011 më 07:54

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    pse ket bollanoon ket kriminel grek nuk del nje bir shqiptari e ta var ne mees sheshi

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    shum i zgjuar qenke por ju jakeni ber vetes suaj nje pytje ne shtetin grek sa shqiptsr jetojn dhe a ka ndonje qytet apo rrethin e kti shteti qe gjuha shqipee esht zyrtare un se besdoj qe shteti helen lejon nje gje te till
    e po ne shqiptaret ne kete rast jemi tolerante
    pastaj greqia e meriton, sepse na ka dashur dhe eshte sjellur gjithmone mire me shqiptaret......
    i ka bere ca masakra, po i falen.

p.s. e cuditshme qe ka njerez, te cilet e mendojne vertete keshtu.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Une nuk e di ca ka ne shtetin grek, por ne shtetin shqiptar ka nje popullsi dygjuheshe si ajo e Himares dhe qe kerkon te perdore banderola dhe postera ne gjuhen qe u pershtatet me teper. Nuk do ishin budallenj kandidatet e Himares qe te perdornin nje gjuhe ne te cilen shumica e banoreve nuk do te ndiheshin rehat. Fakti qe himarjotet nuk ankohen per kete gje nuk ka pse te te beje merak as ty dhe shume si puna jote. Per Benin kjo
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Une nuk e di ca ka ne shtetin grek, por ne shtetin shqiptar ka nje popullsi dygjuheshe si ajo e Himares dhe qe kerkon te perdore banderola dhe postera ne gjuhen qe u pershtatet me teper. Nuk do ishin budallenj kandidatet e Himares qe te perdornin nje gjuhe ne te cilen shumica e banoreve nuk do te ndiheshin rehat. Fakti qe himarjotet nuk ankohen per kete gje nuk ka pse te te beje merak as ty dhe shume si puna jote. Per Benin kjo
    Ti dhe shume tjere e dini shume mire se cfare ka ne shtetin grek, por nuk te leverdis ta thuash
    Une do kerkoja nga shteti shqiptar vetem zbatimin e ligjit

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Une nuk e di ca ka ne shtetin grek, por ne shtetin shqiptar ka nje popullsi dygjuheshe si ajo e Himares dhe qe kerkon te perdore banderola dhe postera ne gjuhen qe u pershtatet me teper
    po meso me pare se cfare ka ne shtetin grek dhe si jane sjellur greket me shqiptaret dhe pastaj del ne perfundime te tilla pseudopacifiste.

Fakti qe himarjotet nuk ankohen per kete gje nuk ka pse te te beje merak as ty dhe shume si puna jote. Per Benin kjo
    jo more... hahaha. as camet nuk do ankoheshin nese dikush do kishte perdorur postera ne shqip, mirepo u ankuan ata "si puna jone"...
    greket bene gjenocid te mirefillte ndaj cameve, vrane, prene dhe larguan nga tokat e tyre dhjetra mijera shqiptare, e ti thua:
    le te bejne postera greqisht ne shqiperi...
    koha thone qe sheron plaget, por nuk kane kaluar aq shume vjet qe te behet sikur nuk ka ndodhur gje...
    informohu pak per gjendjen. flitet akoma per vorioepir.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Sofi _
    Anëtarësuar
    09-04-2011
    Postime
    494
    E kam hasur dhe une kete shprehjen qe permend TikTak "Himara e himarjoteve" - ka kohe qe eshte perhap si parrulle. Po himarjotet cfare jane?! A nuk jane shqiptare shumica, tjeter se jane greqizuar?!

Me problematik eshte fakti se te dyja kampet politike ne Shqiperi e perdorin kete per te cuar uje ne mullirin e tyre....Perfundimi: e perkeqesojne situaten ne dem te Shqiperise.

Mund ta kem gabim, po kjo eshte perhap dhe ne fshatra te Himares qe nuk kane pas qene greqisht-foles (ne Pilur psh., s'e di per te tjerat).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sofi _ : 05-05-2011 më 14:06

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    himarjotet jon pirat shqiptar qe rembejshin femna ka fshatrat arvanitase qe flisshnin greqisht hahahahahahahahahahaha

can you resolve the puzzle

himarjotet jon kokeshkemba
    no glove no love

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •