Close
Faqja 33 prej 65 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 646
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Per mua si Darius (me ato lajme te natyres tjeter qe merrem) Bin Laden ka vdekur me kohe. Dekonspirimi i ketij lajmi ka qene dhe arsyeja e atentatit ndaj Benazir Bhutto ne 2007. Natyrisht qe pse e besoj une sdo te thote se eshte ashtu por nga shume burime dhe lajme nga ato qe nuk transmetohen ne masmedia, Bhutto ka patur njohuri per kurimin nga veshkat te Osames ne nje nga spitalet e Pakistanit si dhe vdekjen e ketij te fundit po nga kjo semundje. Ajo ka bere pikerisht kete deklarate dhe kjo eshte dhe "coup de grace " ndaj saj. Kam pershtypjen qe e ashtuquajtura vrasje e Bin Ladenit eshte thjesht nje show politik per Obamen sidomos mbas kontroversise qe shoqeron vazhdimisht misterin e vendlindjes se tij (gje qe e pruri ne skene serisht mbas 2 vjetesh dhe D. Trump) si dhe nje bonus per zgjedhjet e ardheshme.
    Si mund te jete nje show politik i Obames, kur shume nga republikanet i thane bravo? Mire njerezit e thjeshte mund ti genjeje, por nuk besoj se ka arritur te genjeje edhe Partine Republikane. Ata dolen dhe thane qe Obama meriton lavderime qe arriti me ne fund te vrase Bin Ladenin. I bie qe Obama trillon per te fituar zgjedhjet dhe republikanet i thone bravo qe genjen, po ta falim edhe kater vjet presidencen.

Biles kete mund ta kishin perdorur republikanet vete per te fituar zgjedhjet ne 2008 meqe Osama ka vdekur qe ne 2007.

Gjithashtu puna e certifikates se tij me duket nje budallik qe nuk ka asnje influence ne rezultatet e zgjedhjeve.

Citim Postuar mė parė nga not1ex Lexo Postimin
    Fotografia nė tė cilėn shihet Osama Bin Laden i vrarė, shumė shpejt ėshtė pėrhapur anembanė botės, por duket se ajo ėshtė njė fotomontazhė
    Akoam vazhdoni me keto foto? Nuk jane keto provat e vrasjes se Bin Ladenit. Qeveria amerikane akoma nuk ka nxjerre foto ose video.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    .....................
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Qyfyre eshte ceshtje opinioni. Ska pse ngre pyetje per te cilat ti vete nuk do pergjigje.
    Do desha pergjigje, dhe nuk eshte thjesht opinion. Asgje nuk mund te besohet me 100%, por nuk me duket shume serioze qe te thuhet qe Obama po e perdor kete per fushate. Te pakten mund te thuhet qe te dyja partite bashke kane vendosur qe ta shpikin vrasjen e Bin Ladenit, ashtu ka kuptim, por jo Obama e perdor per te perfituar, dhe republikanet i thone bravo.

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Akoam vazhdoni me keto foto? Nuk jane keto provat e vrasjes se Bin Ladenit. Qeveria amerikane akoma nuk ka nxjerre foto ose video.
    Dhe as ka per ti nxjerre.. pff cfar turpi, e kemi varrosur ne det ! Kujt po i trgojne ato gjepura bagetive ? Mire ne, po ata intelektualet apo politikanet e huaj i hane keto bathe ?
    Revolution 1848

Mirė se vini nė Harlan Maska e FreeByrd
    Anėtarėsuar
    05-02-2011
    Vendndodhja
    Tennessee
    Postime
    1,023
    Per mua si Darius (me ato lajme te natyres tjeter qe merrem) Bin Laden ka vdekur me kohe. Dekonspirimi i ketij lajmi ka qene dhe arsyeja e atentatit ndaj Benazir Bhutto ne 2007. Natyrisht qe pse e besoj une sdo te thote se eshte ashtu por nga shume burime dhe lajme nga ato qe nuk transmetohen ne masmedia, Bhutto ka patur njohuri per kurimin nga veshkat te Osames ne nje nga spitalet e Pakistanit si dhe vdekjen e ketij te fundit po nga kjo semundje. Ajo ka bere pikerisht kete deklarate dhe kjo eshte dhe "coup de grace " ndaj saj. Kam pershtypjen qe e ashtuquajtura vrasje e Bin Ladenit eshte thjesht nje show politik per Obamen sidomos mbas kontroversise qe shoqeron vazhdimisht misterin e vendlindjes se tij (gje qe e pruri ne skene serisht mbas 2 vjetesh dhe D. Trump) si dhe nje bonus per zgjedhjet e ardheshme.
    Perhaps Obama like all Americans just wanted blood revenge for the innocent lives lost on 9-11 like Roosevelt wanted blood revenge for the thousands of soldiers and sailors killed at Pearl Harbor. We do have a legacy of frontier justice or payback in this country. At least Obama didn't drop an Atomic Bomb on the Pashtun tribes of Pakistan.

In the end if was no Obama show. It was a very dangerous political gamble to send in a Navy SEAL" team rather than a Tomahawk missile strike. If Obama failed like JImmy Carter going after the hostages in Iran then he was done.

Have you ever played poker ? The President was lucky. Thanks to the skills of the Navy SEAL team he play the winning hand. That means another 4 years in office.

Ndoshta Obama si tė gjithė amerikanėt vetėm pėr tė kėrkuar gjakmarrje pėr jetėn tė pafajshėm humbėn nė 9-11 si Roosevelt tė kėrkuar gjakmarrje pėr mijėra ushtarė dhe detarė tė vrarė nė Pearl Harbor. Ne nuk kemi njė trashėgimi tė drejtėsisė kufiri ose shpagim nė kėtė vend. Tė paktėn Obama nuk i bie njė bombė atomike mbi fiset Pashtun tė Pakistanit.

Nė fund, nėse nuk ishte show Obama. Kjo ishte njė shumė e rrezikshme Politike rrezikoj pėr tė dėrguar nė njė ekip tė nėnshkruajnė marinės "mė tepėr se njė grevė tė raketave Tomahawk. Nė qoftė se Obama nuk arriti si Jimmy Carter shkuar pas pengjeve nė Iran, atėherė ai ishte bėrė.

A keni luajtur ndonjėherė poker? Presidenti ishte me fat. Nė sajė tė aftėsive tė ekipit MBAJTESJA marinės ai tė luajė nga ana fituese. Kjo do tė thotė njė tjetėr 4 vjet nė detyrė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FreeByrd : 03-05-2011 mė 10:29
    We are the part of the Cosmos that discovered and understands its unfolding story

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Do desha pergjigje, dhe nuk eshte thjesht opinion. Asgje nuk mund te besohet me 100%, por nuk me duket shume serioze qe te thuhet qe Obama po e perdor kete per fushate. Te pakten mund te thuhet qe te dyja partite bashke kane vendosur qe ta shpikin vrasjen e Bin Ladenit, ashtu ka kuptim, por jo Obama e perdor per te perfituar, dhe republikanet i thone bravo.
    Po ti mos u shqeteso kur e perdor une, le te me mbetet mua mungesa e seriozitetit. Sic e thashe, eshte ceshtje opinioni. Nga ato qe lexoj kete konkluzion kam arritur. Ti mendon ndryshe, ska asgje te keqe ne kete mes.

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Dhe as ka per ti nxjerre.. pff cfar turpi, e kemi varrosur ne det ! Kujt po i trgojne ato gjepura bagetive ? Mire ne, po ata intelektualet apo politikanet e huaj i hane keto bathe ?
    Te ishe ti ku do e varrosje?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Askush nuk do rrezikonte te shpallte te vdekur dike qe eshte gjalle akoma, jeni duke folur kot fare. hedhja ne det e tij ka te beje me ate qe kermat terroriste, pasuesit e tij, mos te kene nje vend pelegrinazhi.
    ne det ta hane peshqit meritonte ai felliqesire.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 33 prej 65 FillimFillim ... 23313233343543 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •