Ndoshta une ngaqe nuk e perdor shume internetin, por tani per tani jam i kenaqur me linjen, pasi si ne skype si ne youtube dhe ne ndonje gje cfare me duhet jam i knaqur
Ndoshta une ngaqe nuk e perdor shume internetin, por tani per tani jam i kenaqur me linjen, pasi si ne skype si ne youtube dhe ne ndonje gje cfare me duhet jam i knaqur
Me AT(Albtelekom) ka shtate lloje kontratash te aksesit ne internet me ane te linjave ADSL:
- ADSL 2 Mbps/Limiti 1 Gbyte/muaj
- ADSL 4 Mbps/Limiti 4 Gbyte/muaj
- ADSL Unlimited 2 Mbps "Pa limit"
- ADSL Unlimited 4 Mbps "Pa limit"
- ADSL PRO 4 Mbps "Pa limit"
- ADSL PRO 8 Mbps "Pa limit"
- ADSL PRO 12 Mbps "Pa limit"
Nga keto, normalish familjari do te marre me te liren 2Mbps/me limit.
Por a ka kuptim te kete limit 1GB, e me pas te rritet pagesa?
Duke qene se keto ditet e fundit shpejtesia e internetit te albtelekomit ka qene me e vogel se zakonisht bera disa prova.
Rezultatet nga speedtest.net nuk i kalojne 1Mbps.
Ndersa shkarkimi me uTorrent arrin 200 kBps(1800 kbps).
Sic duket testimi i speedtest.net dhe shkarkimi me UTorrent jane te ndryshem.
Ne faqen zyrtare te Albtelekomit, www.albtelecom.al, mund te gjeni ne pjesin Kontrolli i limitimit te ADSL-se, sa GB keni bere.
Perdoruesit e rrjetit ADSL te Albtelekomit kane te drejte qe te kene perdorim te pakufizuar te internetit. Edhe sikur ne kontrate te kene limit te trafikut, eshte krejt e natyrshme per hir te perparimit teknologjik, qe ata te mos paguajne me shume e cmimi baze prej 1200 leke.
cfar perparimi bre? vetem se kan hjek limitin bandwidth te duket ky perparim, kto jan kontrata idiotike ne plotkuptimin e fjales, ne ket koh ende me limit, A jeni ne dijeni se kontratat nepermjet ISPve nuk behen ne baz te bandwidthit por kto i servohen perdoruesit per ta mjel sa me shume!!. @Njuton pyet nje her ata shefat e tu.
Kto gjera ndodhin ne Kosove e siq lexoj ktu shum e me shum ne Shqiperi.
Kush do te me bind se jam gabim une?
Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA
███
Duke hapur nje faqe web, ne vend te asaj faqeje u hap nje faqe si me poshte:
Kjo faqe(forme) kerkon te marre te dhena personale te perdoruesit.
A i ka dale ndokujt e njejta?
Faleminderit!
Njuton,edhe mua mė doli njėherė para ca ditėsh,po iku vet.Doli dhe sot,dhe do ti dėrgoj njė email ankese Albtelecom pėr tė mar vesh ēa bėhet.Ja tabela e parė:
http://i.imgur.com/ckKHX.jpg
nqs kliko Shmange dilte kjo:
http://i.imgur.com/35oYa.jpg
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ndoshta ka filluar tė matet interneti pėr pėrdoruesit me limit ndaj dalin faqe tė tilla qė kėrkojnė regjistrim tė dhėnash.
Dhe pret zgjidhje tė problemit?Postuar mė parė nga BlooD_VenoM
![]()
relata refero
Krijoni Kontakt