Close

Rezultati i Sondazhit: Si e kuptoni thelbin e lëvizjes 'Vetëvendosja' së Albin Kurtit?

Votues
68. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Referendum për pavarësi të Kosovës

10 14.71%
  • Referendum për bashkim me Shqipërinë

9 13.24%
  • Referendum për bashkim të të gjitha trojeve shqiptare

33 48.53%
  • Nuk më intereson

16 23.53%
Faqja 34 prej 40 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 400
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi;

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    jo spo jau leni renin ju ketyre te PDK-se hiq

po ti dje the se ai shkon ne shtepi bublike se e paske nja tanen atje qe po i dike keto pun
    e tash kah dole tek keta te PDK-se
    ahah sa per shpi publike ket e kan dokumentu mediumet televizive me fakte e sa i per ket se kish punon aty antaret e PDKs kuptohet ju keni rrjet te gjer dhe si parti jeni e trajnuar per kso gjera or zotri ju keni poshtruar edhge shum femra shqiptare ju keni shfrytzu per prostucion edhe femra qe kan humb vllezer ne luft aq te poshter jeni ju qe per moral dhe karakter ju nuk keni dert

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    pas lufete ne prishtin ishte edhje je fenomen mose e prek ket lokal KOMANDAT FILANI ATY PAS DISA KOHE U HAP NJE LOKAL ME FEM,RA MOLDAVE BULLGARE POR NUK MUNGUAN EDHE DISA FEMRA TE MJERA SHIPTARE QE PA VULLNETIN E TYRE DUHET TE PUNONI NE KTO LOKALE PER DISA BANDIT QE THIRESHIUN NE EMER TE LUFTES

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga beni33 Lexo Postimin
    ahah sa per shpi publike ket e kan dokumentu mediumet televizive me fakte e sa i per ket se kish punon aty antaret e PDKs kuptohet ju keni rrjet te gjer dhe si parti jeni e trajnuar per kso gjera or zotri ju keni poshtruar edhge shum femra shqiptare ju keni shfrytzu per prostucion edhe femra qe kan humb vllezer ne luft aq te poshter jeni ju qe per moral dhe karakter ju nuk keni dert
    shko e debato me ata rrugaqet e vetfundosjes se albin-sali-nishan
    se me mue e kreve me keto fjal rrugaqesh
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dar_di : 30-04-2011 më 07:26
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi;

shko e debato me ata rrugaqet e vetfundosjes se albin-sali-nishan-daqiqit
    se me mue e kreve me keto fjal rrugaqesh
    ik tash shko qo ndonje got raki me kta te EULEXIT siq tregoj edhe fatmir limaj e tekujtohet kur tha disa ish komandanta pin raki deri ne oret e vona me eulex hHhHhHh HAJT TASH
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dar_di : 30-04-2011 më 07:27

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Përshëndetje!

Pasi që ishin në disharmoni të plotë me arsyen e shëndoshë dhe dispozitat e forumit shqiptar, disa nga postimet u ndryshuan, e disa u fshinë.

Ju kërkoj që rrjedhën e diskutimit dhe polemikave ta mbani në binarët e një komunikimi normal dhe të arsyeshëm. Nuk tregohemi të veshur me edukatë dhe kulturë nëse fjalorin tonë e përcjellim me gjuhë ofenduese, në krahasimin e njeriut me kafshë dhe të fyerjes së vazhdueshme. Kjo është e patolerueshme.

Diversiteti i qëndrimeve, bindjeve a preferencave politike duhet të ndiqet në respektimin e njëri-tjetrit, të kësaj shumëllojshmërie të veprimtarisë së subjekteve politike në Republikën e Kosovës.

Kërkojmë respekt dhe mirëkuptim!

Dar_di
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin
    Përshëndetje!

Pasi që ishin në disharmoni të plotë me arsyen e shëndoshë dhe dispozitat e forumit shqiptar, disa nga postimet u ndryshuan, e disa u fshinë.

Ju kërkoj që rrjedhën e diskutimit dhe polemikave ta mbani në binarët e një komunikimi normal dhe të arsyeshëm. Nuk tregohemi të veshur me edukatë dhe kulturë nëse fjalorin tonë e përcjellim me gjuhë ofenduese, në krahasimin e njeriut me kafshë dhe të fyerjes së vazhdueshme. Kjo është e patolerueshme.

Diversiteti i qëndrimeve, bindjeve a preferencave politike duhet të ndiqet në respektimin e njëri-tjetrit, të kësaj shumëllojshmërie të veprimtarisë së subjekteve politike në Republikën e Kosovës.

Kërkojmë respekt dhe mirëkuptim!

Dar_di
    dashamier kur te tierve u lejohet qe ti quajn Çlirimtaret
    kriminel hajna shpiuna e qka jo

perse une mos ta quaj albinin albin-daqiqi
    qe me te vertet eshte i paguar dhe i autorizuar nga serbet e nga daqiqet
    kemi shum fakte per ket

prandaj tu kisha lut mos mi fshi postimet ku e shkruaj albin-daqiqi qe do ti shkruaj gjithmon

dashamier kur te tierve u lejohet qe ti quajn Çlirimtaret
    kriminel hajna shpiuna e qka jo

perse une mos ta quaj albinin albin-daqiqi
    qe me te vertet eshte i paguar dhe i autorizuar nga serbet e nga daqiqet
    kemi shum fakte per ket

prandaj tu kisha lut mos mi fshi postimet ku e shkruaj albin-daqiqi qe do ti shkruaj gjithmon
    Gjeje nje fakt ! Une ta demantoj publikisht dhe do kerkoj leje nga Moderatoret qe te sjell une fakte per Hshimin qe eshte kundra bashkimit kombetare, qe ti e mbron dhe e perkrah
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dar_di : 01-05-2011 më 12:35
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,968
    Llapi, përshëndetje!

I lexoj dhe çmoj shumë temat që keni hapur lidhur me historinë tonë kombëtare e tema aktuale dhe, në ato, gjithkujt që i intereson mund të mësoj shumëçka për një të kaluar të ndodhur ose që ende është duke ndodhur në vendin tonë. Për këto vepra do të gëzoni respektin tim vazhdimisht. Në njërën anë.

Nga ana tjetër. I ndjek në kohë postimet tuaja dhe gjithnjë kur ato merren të gatuara dhe i sjell në forum (shpeshherë pa adresën e burimit të tyre, që është jashtë rregullave), kanë një përmbajtje konkrete dhe kuptohen plotësisht, pavarësisht intencave. Mirëpo, në momentin që ju jepni një mendim tuajin, disaherë i vëni konotacion të pahijshëm, jo real, fyes, ofendues dhe jo plotësisht argumentues. Si të tilla, me një gjuhë e fjalor të pakëndshëm (të pahijshëm) qëndrimet tuaja konsiderohen të pa arsyeshme (që shkelin rregullat). Vlerësoj se nuk mund të bindësh një anëtar të forumit shqiptar nëse përdor gjuhën e ndytë, të pa argumentueshme.

Nuk e mohoj faktin që një gjuhë e tillë ju tolerohet në nënforume të tjera të forumit shqiptar, por ju njoftoj se një avaz i kësaj natyre nuk tolerohet edhe në këtë nënforum. Unë nuk kam dëshirë që të fshij a ndryshoj postimet tuaja dhe anëtarëve të tjerë, asnjëherë. Mirëpo, nëse ato (postimet) janë në kundërshtim me rregulloren e këtij nënforumi që menaxhoj, atëherë atë (ndryshimin a fshirjen e postimeve) do ta bëj pa rezervë.

Brenda këtij konteksti, më lejo të shpreh një mendim t`imin dhe një pyetje që kam për ju. Jeni një anëtar i regjistruar që në kohën e hapjes së forumit shqiptar, gati nëntë vite, jeni përjashtuar shumë shpesh, për arsye se keni shkelur rregulloren e forumit shqiptar, jeni anëtar që kryeson me postime në forumin shqiptar, etj. Pse, një anëtar kaq i lexueshëm, kaq i moshuar dhe me përvojë, përdorni fjalor të ndytë, ofendues, të pahijshëm? Vallë, ku qëndron arsyeja?

Këtu ka anëtarë nga profile të ndryshme, siç mund të jeni edhe ju. Ka mendime të ndryshme, siç mendoni edhe ju ndryshe. Por, kur ato mendime paraqiten me emocione (e kam fjalën me fjalor të pahijshëm) atëherë konstatohen si të pavenda në këtë nënforum.

U tha e u ekzagjerua se Albin Kurti qenka i paguar e autorizuar nga serbët! Argumentoje!? Jemi vërtetë kurioz.

Të lus për mirëkuptim!

Çdo të mirë!

Dar_di
    Ndryshuar për herë të fundit nga Dar_di : 01-05-2011 më 12:33

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Dar_di Lexo Postimin

U tha e u ekzagjerua se Albin Kurti qenka i paguar e autorizuar nga serbët! Argumentoje!? Jemi vërtetë kurioz.

Të lus për mirëkuptim!

Çdo të mirë!

Dar_di[/SIZE][/FONT]
    po mier more qun ti a punon ne polici a prokurori a gjygjesi e je vetem moderator ne ket nenforum
    hajt tregona perse me ta argumentue une ty
    ne te vertet kush je ti qe ta argumentoi ty

kqyre punen tane e zbatoi rregullat e forumit e mos u mundo ti krehesh pendlat per mua se nuk te del si mendon ti
    qe kinse je moderator e bej qfar due
    gabon rand
    kqyre punen tane askush sesht kah te pengon ty
    e lej ti hetimet se ato ka kush i kryen
    e albin-daqiqin mbroje e simpatizoje sa te duesh por postimet mos mi cenzuro
    se ka kalue koha e cenzurave balit

Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,968
    Llapi, përshëndetje!

Këtu nuk e mbroj as Albinin e Hashimin, Isën a Behgjetin. Vetëm se po kërkohet që të ndiqet një fije kulture komunikimi e debati edukativ, sa më larg fyerjeve, ofendimeve, gjuhës së ndytë e arrogancës.

Sikur që bëni ju një aktivitet në këtë forum shqiptar, ashtu bëjnë edhe anëtarë të tjerë. Juve nuk ju censurohet asnjëherë fjala e kulturuar, e lirë dhe e arsyeshme, por fjalori joedukativ nuk do të lejohet në këtë nënforum. Këtu ka rregulla dhe ato do të respektohen, deshët apo nuk deshët ju.

Këtu mbrohet dinjiteti i anëtarëve të forumit shqiptar, pa dallim, gjë të cilën ua siguron rregullorja e këtij nënforumi.

Gjithë të mirat!

Dar_di

Faqja 34 prej 40 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shinasi Rama: Ju rrëfej kujtimet e mia mbi lëvizjen e dhjetorit '90
    Nga Xhuxh Xhumaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 13-12-2009, 22:54
  2. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  3. Lec Kurti, kompozitori dhe diplomati i shquar shkodran
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2009, 16:13
  4. Vlerësimi për Luftën Nacional Çlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •