Intelektualitet nuk emėrtohet pėllatja gjithė ditėn! Ec, ēun!
Nė fakt, ti nuk ke tru t'i pėrgjigjesh citimit! Vdekjen e ke pėrpara! Ktheje nė mundesh!![]()
Intelektualitet nuk emėrtohet pėllatja gjithė ditėn! Ec, ēun!
Nė fakt, ti nuk ke tru t'i pėrgjigjesh citimit! Vdekjen e ke pėrpara! Ktheje nė mundesh!![]()
Dy herė postimi... Mė falni!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ermedin : 28-04-2011 mė 13:41
Intelektualeve u takon t'i ngordhin antivlerat.
Nuk e kthej vdekjen, por per gjurmat qe i le ne kete jete, jam une Zoti.Nė fakt, ti nuk ke tru t'i pėrgjigjesh citimit! Vdekjen e ke pėrpara! Ktheje nė mundesh!![]()
Njejte si Gjergj Kastrioti. E nese ndonje gabel apo "Zot" gabeli deshiron pergjegjesi, mund te me gjej ne ate anen tjeter. Ne kete jete kam linde shqiptar, i tille vdes, nuk gabelizohna per anje "Zot".
Hey Euro star me thuaj dicka qe ti pergjigjem pyetjes tende kush i krijoi yjet se paske dhe steme masonerie ne sfond! Dhe pas yjeve kush e krijoi ato dy sy qe ke ne ball?
Tani kam mundesi nese me lejon me sa dije kam ne kete koken time bosh te grire nga droga te te them vetem nje pergjigje une besoj ne ate cka eshte thene dhe ka dale.Do thuash cka dale ?
Nje mallkim i madh ka dale dhe ne dashte zoti na shpetofte prej tij! Zemren te gjithe bashke dhe na ruajte zoti vellezer dhe motra!
If the sky is red dont cry the sky already cried for you
Mjaft bre me ket shqiptarin tende, se po na villet, edhe ai boshnjaku i Prizrenit po iritohet kur po ndegjon vetlavderimin tend, ai po thot : un u kyqa ne luften e UCK-se e ky iku si leper , e tani flet per shqiptari, per mosgabelizim.
Rrofshin ato boshnjak qe ju bashkangjiten UCK-se , cofshin shqiptaret si chinoja.
Nese ajo qe hyn ne goj nuk e ndot njeriun , a e han ti mishin e qenit, po mishin e njeriut te vdekur? a han miza ?
Po mishin me gjak e han ?
Marihuanen e konsumon?
E beson ti se mosngrenia e mishit te derrit ishte urdher nga Zoti?
Dhe muslimanet e kan te ndaluar vrasjen e njeriut pa faj, deshmine e rrejshme , kurverine ... por e kan te ndaluar edhe mishin e derrit, alkoolin , drogen , kamaten , bixhozin , pasurimin pa djers , vjedhjen , egoizmin , kryenaltesine , padrejtesine.
Krejt keto te thena para 14 shekujve, jemi deshmitar te pasojave te alkoolit, nese sipas jush esht i lejuar, ateher ju po mbeshtesni vrasjet, dhunimet, rrahjet, vetavrasjet qe behen nen ndikimin e alkoolit. Nuk ka garanc se nje person qe pin alkool, nuk do ta keqperdor ate se paku njeher gjat jetes se tij.
I ke merak ti fototKreatori i ketij parfumi te mrekullushem eshte ky
http://images.travelpod.com/users/jo..._monastery.jpg
Kur nuk arrijn te kontrollohen personat qe falin mekatet (priftat) , cngeli per mekataret e thjesht , qe per Krishtlindje pas shperndarjes se dhuratave ngrejn nga nje raki te fort.Po ashtut shkenca ka vertetuar se qdo gje me mas ben mire ne organizmin e njeriut, qdo gje e tepert e demton ate duke perfshire ketu edhe mishin e derrit.
A mos po tenton ketu te ofendosh derrin si kafsh? Ofendon ate qe per ty esht ushqim? Me siguri duhet te shkruaje ne Bibel dicka per kete ceshtje, te jesh faleminderues per begatit qe ti ka kriju Zoti dhe ti ka "lejuar" ti hash.Une nuk mund te behem derr, nuk degjoj fjalet e krye derrit Arab prandaj jam larg nga ky virus
Shqiperi eshte edhe Cameria
Po ata boshnjake qe nuk iu bashkangjiten UCK-se, a duhet te cofin edhe ata???
Nuk besoj se eshte feja islame qe te ēon ne ate pike sa te deshirosh vdekjen e vellezerve te tu....besoj se eshte thjesht mangesi e nje mendesie te qarte mbi vlerat paresore te qenies njerezore!!Ndoshta e ke nga mangesia e ngrenies se mishit te derrit apo nga perbuzja e rakise qe te paret e tu e kane patur tradite brez pas brezi.......a je shqiptar ti Renea apo je turqeli Prizreni??!! Thuaj te verteten pash Allahun e harapeve!!Betohu per Allah se ke gjak shqiptari nder damare dhe se ai gjak kerkon vdekjen e vellezerve te tu te nje gjaku!!!
Jarigas
Qka me fol me ty mor burr? ti je DUD.
QFARE TE KEQE BEJ NESE HA MISHIN E DERRIT UNE QFAR LLOJ MEKATI ESHTE KY????
Nje Mysliman eshte VRASES, nje shembull aj vran edhe baban ose djalin e tij nese aj konvertohet ne nje fe tjeter, perveq se nuk respekton mendimin e huaj aj edhe e vret ate.
Nje eshte i pa moralshem , nje njeri me me shume se nje grua aj nuk ka pik morali.
Nje Mysliman eshte HAJN, profesjoni qe profeti i tij e ka praktikuar shpesh.
Do me shume????
Qfare dallon derri nga kingji?
Pervo njehere ha nje cop mish nga derri dhe bindu qe nuk ka dreq mbrenda![]()
Dil pak ne drite o shpellar.
Praises due to the most high, Allah
Praises due to the most fly, Prada
Baby, I'm magic, ta-dah
Babin e kam amerikan dhe katolik.
T'i e din boll mire qe une jam mysliman extrem, por babin kurr nuk do ta mbys.(Apo thjesht ofendon t'i, apo don te ja humbesh vlerat Islamit kishem se vrasim njerez, femija i prapt ho)
Nuk eshte ai (babi im) katolik sikur puna e dove ketu ne forum, qe thone se jam katolik kurr pa vajtur ne kishe !!!!![]()
Star, mason je t'i ?!![]()
Krijoni Kontakt