Close
Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 290

Tema: Fjale Rakie.

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Te con e uruara nga fusha ne mal, nga njera ane e botes ne tjetren duke kaluar kufijte pa vize, pa dokumentacione......... . Kjo eshte liri e vertete, liri qe vetem Rakia na i fal duke kaluar keshtu njerezimin e organizuar ne ligje. A nuk eshte mrekulli te fluturosh nga Tomorri ne Dajt, ne Korab, ne alpet e Italise, te fluturosh per pak sec. e te ndalosh te marresh pak fryme atje ne Andet e inkasve ku Zoti eshte shume afer me njerezit akoma.......... .
    Kur i shihja neper sheshet e Bostonit keta peruanet me veglat e tyre karakteristike te luanin kete lloj muzike mahnitesha dhe harrohesha duke i degjuar dhe pare.
    Gezuar !
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Imagjino sikur peruanet te pinin raki,talenti i tyre do pushtonte galaktika!

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Ata pine nje pije tradicionale tip birre te nxjerre nga misri (chicha) permban fare pak alkool ndaj dhe akoma jane ne toke.
    Te mos harrojme edhe kapacitetin e llojit..... nuk mundet nje indian te arrije te pije sa nje shqiptar, eshte ceshtje genesh. Kur ulemi ne per te pire, masa humbet kuptimin, sasia eshte jashte fjalorit..... Ndoshta simbolin e kemi njelloj shqipe ne shqipe ata, por shqiponjat tona rrojne me avullin e Rakise e jo me ato te misrit te zjere... .
    Gezuar!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Te lumte goja,ARKIA!Ne jemi vertet te paarritshem,po te degjonin motivet tona popullore peruanet do e benin fyellin copa copa...http://youtu.be/3qyrgBWe1Iw

Gaz pac!

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    ah ju befte mire ju te dyve
    gjak e dhjame ishallah se na kenaqet
    ju pershendes dhe Gezuar Pashket nqs i festoni

Moj rakiiiiiii, moj rakiiiiiiiiiiiii

Vallė moj nga ke dalė tiiiiiiiiiiiiiii

Nga llullani nga kazaniiiiiiiiiiiiiiiii

Pije Bylys kapedaniiiiiiiiiiii

Pije mor pijeeeeeeeeeeee

Se tė paska hijeeeeeeeeeeeee

Kėtė shėndet do ta ngremė pėr ARKIA DHE SHOKU TANKU!

Hajde me fund sipas zakonit
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ty te paca me jete moj vajze se na kenaqe shpirtin!
    Une jam bektashi ne fakt po ne bektashinjte gjejme nga nje sebep,jo ne dite,por ne ore,kur behet fjale per te pire ndonje gote raki.Keshtu qe gazi i te tjereve eshte edhe gazi yne...

Gezuar!

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Perfitoj nga rasti te pi nje gote edhe per shpirtin e heroit dhe patriotit tone te madh,Avni Rustemi,i cili sot ka pervjetorin e vdekjes.

I paharruar qofte kujtimi i tij...nxjerrte kjo toka jone burra te tjere qe t'i ngjajne sadopak(megjithese duket sikur u ka humbur fara)por do te lindin serish,une kam besim!

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Ty te paca me jete moj vajze se na kenaqe shpirtin!
    Une jam bektashi ne fakt po ne bektashinjte gjejme nga nje sebep,jo ne dite,por ne ore,kur behet fjale per te pire ndonje gote raki.Keshtu qe gazi i te tjereve eshte edhe gazi yne...

Gezuar!
    Shoku Tanku,dje kam pire per Juri Gargarinin ,njeriun e pare qe fluturoi ne kozmos,piva per ate pasi nuk eshte kthyer akoma nga misioni i fundit ,thone se e kane rrembyer alienet,por une nuk besoj,di gje ti ?
    Dija eshte injorance e mesuar.....

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Ne fakt e verteta e Juri Gagarinit eshte krejt ndryshe nga sa aludohet.Pasi mbaroi misionin hapesinor ai u kthye ne matrishka dhe ne kuader te miqesise sovjeto-shqiptare erdhi per nje vizite ne vendin tone.Kur erdhi ketu thone se i pelqeu aq shume rakia sa beri nje deklarate shokuese ne radio tirana ne te cilen thoshte se vodka e tyre ishte shurre gomari ne krahasim me rakine shqiptare.Menjehere pas kesaj thuhet se i erdhi nje telegram urgjent nga ministria e jashtme e BRSS qe i kerkonte te nisej direkt per ne kremlin.Me te sosur atje e derguan per nje kurs parapregatitor fluturimi ne siberi.Me pas nuk u mor me vesh asgje per te.

Gjurmė nė Pentagram ♪... Maska e symphony
    Anėtarėsuar
    04-06-2009
    Vendndodhja
    Nė luginėn e dashurisė.
    Postime
    2,622
    Ku humbėt ju? Si ju kam me shėndetin?
    Hajde gėzuar njėherė!

Love has no limits

Faqja 22 prej 29 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •