Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni dakort per nje debat ne TV midis kandidateve?

Votues
37. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

25 67.57%
  • Jo

3 8.11%
  • Nuk me intereson

9 24.32%
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    faktikisht debati duhet, sepse aty secili nga kandidatet paraqet vizionin e tij per te ardhmen, dhe cfare mendon do jete ne gjendje do bej per popullin. Pa debat, populli nuk do jete ne gjendje te vendose se kujt do ja japi voten. Nese kanditadet gjate debatimit kalojne ne sharje dhe ofendime dhe jo debat konstruktiv dhe pa objektiva, njerezit nuk duhet te votojne fare. Sepse duket qarte qe vota nuk mund ti jepet njerezve qe jane impulsiv dhe dalin jashte kontrollit nga nje debat formal, po ne gjendje kritike te vendit si i behet atehere?!

Debati duhet, aty meson se cfare ofron njeri apo tjetri dhe cfare kapaciteti kane.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Cdo gje fillon diku dhe e çon me tutje. Ne çdo nivel te botes ka nivele te ndryshme te kultures politike, qofte ky elektorati, qofte politikan. Ky eshte thjesht nje mjet me shume per te diferencuar midis kandidateve per nje zgjedhje me te mire. Do ishte diçka e mire te behej edhe ne Shqiperi.
    Derisa në Shqipëri votohet partia sepse mbretëron militantizmi dhe nuk votohet programi politik, ku do të ishte produktiviteti në këtë mes? Mos flasim më tej për ngërçe akoma më komplekse si vota familjare që presupozohet të ekzistojë në statistika të frikshme si 25% e elektoratit - debati politik ndodhet përherë e më larg.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    cfare debati flisni more aman se kush degjon politikanet tane kur te shahen me parg shtepie se gje tjeter nuk dine ata
    ne shqiperi kantidatet nuk kane plane dhe programe konkrete atje mjafton ti tregosh elektoratit perralla dhe te genjesh per kundershtarin

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    faktikisht debati duhet, sepse aty secili nga kandidatet paraqet vizionin e tij per te ardhmen, dhe cfare mendon do jete ne gjendje do bej per popullin. Pa debat, populli nuk do jete ne gjendje te vendose se kujt do ja japi voten. Nese kanditadet gjate debatimit kalojne ne sharje dhe ofendime dhe jo debat konstruktiv dhe pa objektiva, njerezit nuk duhet te votojne fare. Sepse duket qarte qe vota nuk mund ti jepet njerezve qe jane impulsiv dhe dalin jashte kontrollit nga nje debat formal, po ne gjendje kritike te vendit si i behet atehere?!

Debati duhet, aty meson se cfare ofron njeri apo tjetri dhe cfare kapaciteti kane.
    Ndaj te njejtin opinion.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Derisa në Shqipëri votohet partia sepse mbretëron militantizmi dhe nuk votohet programi politik, ku do të ishte produktiviteti në këtë mes? Mos flasim më tej për ngërçe akoma më komplekse si vota familjare që presupozohet të ekzistojë në statistika të frikshme si 25% e elektoratit - debati politik ndodhet përherë e më larg.
    Militantizmi ekziston kudo ne bote dhe nuk eshte se gjithe shqiptaret votojne ne baze te militantizmit. Zgjedhjet, vete, jane nje proçes ne zhvillim. Kandidatet gjate fushates elektorale paraqesin programin ne forma nga me te ndryshmet, kjo eshte thjesht nje perballje direkte midis tyre. Dhe pikerisht, kjo forme debati eshte nje mjet per t'iu larguar edhe me shume militantizmit, duke dhene nje tjeter mundesi per nje gjykim me te drejte te kandidateve.
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Ne teori eshte dicka drejte, por praktikisht, ne kushtet e Shqiperise e veshtire se mund te zbatohet.
    Une mund te "shikoja" nje debat ne tv midis dy kryetarve, pozite-opozite, por ne nivel me te ulet, s'ja vlen.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-03-2011
    Postime
    174
    Votova pro, duhet te ket mendime pro e kontra per ta evoluar mentalitetin e keti populli klanor dhe te izoluar nga bota.

Tashme jane shpallur zyrtarisht kandidatet e Tiranes, Basha ka rene dakort per nje debat direkt televiziv. Perse nuk e ben dot dicka te tille Rama?!

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    votova Nuk me intereson, sepse Nuk me intereson..........
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    votova Nuk me intereson, sepse Nuk me intereson..........
    i këtij mendimi isha edhe unë. Por në fakt është në pyetje Shqipëria dhe s'rrimë dot të painteresuar.
    Unë mendoj duhet të zhvillohet një debat, por jo me këta njerëzit aktiv të 97-tës ta zëmë e të Gërbecit, se këta vetëm 97-ta ndjellin dhe Gërdeca, pse jo edhe krim tjetër të oganizuar, drogë, prostitucion.... etje etj. Nga këta jemi neveritur, jo vetëm jemi neveritur por na vie ndot - për të vjellë kur dëgjojmë emrat e disave.
    Shqipërisë i duhet një frymë re, një mentalitet i ri. Dhe ky mentalitet nuk do të vijë kurrë me këta njerëz.
    Pra t'u lihet vend më shumë të rinjve, sidomos ata që janë shkolluar dhe që kanë jetuar jashtë, sepse ata e dinë c'është demokracia, c' është liria, c'është mirëqenia.
    Kjo kastë politike që kemi që të gjithë janë të rritur dhe kalitur në komunizimë, prandaj këta vetëm kanë ndryshuar emrin por jo dhe përbërjen nga janë gatuar, prandaj nuk dinë ndryshe të mendojnë - vecse si komunistë.
    Dhe të vie ndot kur nga gojët e tyre dëgjon tek shajnë komunizmin, ndërkaq në vepra e krime janë komunistë e shkuar komunistëve.

Shkurt: SHQIPËRIA PA SHPIRT E PA MENDJE KOMUNISTE! ( d.m.th. pa njerëz me brumë, me mendje e me shpirt komunisti. mos t'u besojmë ambalazheve falco të tyre.)

p.S.1. unë ende nuk votova, por do të votoj mbase për dialog. Sepse po s'dialoguam do të mebtemi me shekuj në këtë kolaps që jemi, ndërkaq bota po ecën përpara dhe ne jo vetëm po vendnumërojmë, por fatkeqësisht po ecim prapa!!

P.S. 2. admiral do më falësh që t'u referova ty, por në ätë monent isha duke menduar edhe unë të isha indiferent. S'rrimë dot indiferent o admiral djali. shqipërinë duhet ta heqim nga duart e hijenave! edhe një herë: më fal.

Respekt për të gjithë ata që e duan me shpirt Shqipërinë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 23-04-2011 më 08:54
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •