Close

Rezultati i Sondazhit: Jeni dakort per nje debat ne TV midis kandidateve?

Votues
37. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

25 67.57%
  • Jo

3 8.11%
  • Nuk me intereson

9 24.32%
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    po ta shohesh holle holle, ke te drejte.
    mirepo une kam nje antipati, nje percmim, nje urrejtje per politikanet tane, saqe nuk me interesojne fare.
    te them te drejten, nuk njoh emrin e asnje ministri.
    i shoh te gjithe si te poshter. atij qe eshte i ndershem, nuk i lejohet te ece perpara ne politiken shqiptare.......

une nuk votoj fare.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po ta shohesh holle holle, ke te drejte.
    mirepo une kam nje antipati, nje percmim, nje urrejtje per politikanet tane, saqe nuk me interesojne fare.
    te them te drejten, nuk njoh emrin e asnje ministri.
    1. i shoh te gjithe si te poshter. 2. atij qe eshte i ndershem, nuk i lejohet te ece perpara ne politiken shqiptare.......
    une nuk votoj fare.
    1. ndoshta e kam gabim, por edhe unë me këtë sy i shoh, prandaj sipas meje ke plotësisht të drejtë ( d.m.th. ky është mendimi im ), dhe përfundimisht fjala "i poshtër" për ta më duket shumë e butë, na duhet gjetur një fjalë tjetër.

2. plotësisht dakord.

prandaj jemi ne populli që duhet të mendojmë kë ta kemi të parë. të poshtërve duhet t'u themi: mjaft më se lërë që po na barbaroni përditë, por edhe na poshtëruat edhe në sytë botës duke na e humbur edhe qenien me të cilën na njeh bota!
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

votova: "po"
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Tashme jane shpallur zyrtarisht kandidatet e Tiranes, Basha ka rene dakort per nje debat direkt televiziv. Perse nuk e ben dot dicka te tille Rama?!
    se po ben fushate me coglionet e shalsit,

NE DORE TE KUJT KA NGEL tirona

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    eshte praktike e njohur ne shume vende ku kandidatet konkurojne per t'u zgjedhur.
    Pikerisht edhe menyra e te shprehurit sa thjesht, sa hapur, fjalori qe perdor etj ne keto debate televizive kandidati, behen pjese e perzgjedhjes se tyre gjithashtu. Eshte nje mjet tjeter shume i mire per te krahasuar kandidatet.
    Vërtet kjo është një praktik e njohur në shum vënde të civilizuara të botës demokratike por që të ndodh kjo duhet që Shqipëria të zbatonte si ato të gjitha praktikat e stërnjohura të asaj bote.
    Ç'far debati mund të bëjnë kandidatët në Shqipëri kur njëri do të thot diçka dhe tjetri bën "zhurmuesin"?
    Ne kemi ndjekur shumë nga këto "debate" në TV dhe me ndonjë përjashtim shumë të rrall ato janë shndëruar në sharje dhe ofendime vulgare pa fre dhe ky lloj "debati" është bërë një gjë e zakonshme tashmë në Shqipëri.
    Unë votoj për JO.

i/e regjistruar Maska e gjirfabe
    Anëtarësuar
    23-06-2004
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    576
    Votova pro dhe do te urroja te behet nje debat, jo vetem ne Tirane po ne te gjitha qytet ne mediat lokale.

Çdo gje e ka nje fillim dhe s'eshte e thene qe te jete i persosur, se dhe ketu ballafaqimet e para s'kane qene te persosura.

Ne fund te fundit dhe sjelljet e pa hijeshme dhe sharjet do te influencojne ne votat e kandidatit perkates.

Te mbyturit nuk i duhet ballafaqimi me te tjeret.

.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Vërtet kjo është një praktik e njohur në shum vënde të civilizuara të botës demokratike por që të ndodh kjo duhet që Shqipëria të zbatonte si ato të gjitha praktikat e stërnjohura të asaj bote.
    Ç'far debati mund të bëjnë kandidatët në Shqipëri kur njëri do të thot diçka dhe tjetri bën "zhurmuesin"?
    Ne kemi ndjekur shumë nga këto "debate" në TV dhe me ndonjë përjashtim shumë të rrall ato janë shndëruar në sharje dhe ofendime vulgare pa fre dhe ky lloj "debati" është bërë një gjë e zakonshme tashmë në Shqipëri.
    Unë votoj për JO.
    Fakti eshte, ne Shqiperi disa praktika qe gjithe bota demokratike i njeh, PS do t'i mohoj, sic eshte pranimi i rezultatit te zgjedhjeve, paraqitje provash ne gjykate kur akuzon se mund te jene vjedhur, paraqitje ne kuvend dhe marrje pjese ne te etj etj
    Debati ne TV eshte nje tjeter forme perzgjedhjeje. Edhe nese dikush ben zhurmuesin midis kandidateve, i tregon njerezve dicka per ate kandidat.
    Ne rastin e kandidateve te Tiranes, Rama nuk pranon debat se nuk ka cfare te thote
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •