Close
Faqja 36 prej 54 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 531
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    arabet po duan te veshin rroba arabe kane arabine,,,,,

ne arabi saudite ste lene te vishesh lireshem pish alkol apo gjera tilla,,,madje grate slejohen pa shami e budalleqe me thes,,,,

po ne nuk ankohemi zbatojme rregullat e vendit apo jo,,,,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Provoje ti njehere qe e the i pari se ti jeton me mire se dikush tjeter. Pastaj ta provoj une qe jetoj 6 here e gjys me mire se ti. S'doja qe te ta jepja une keshillen, por u mundova qe te te ndihmoja qe te dilje ne konkluzionin e duhur dhe t'ja jepje vetvetes keshillen, qe mos thuaj me budalliqe ne forum.
    aman ore 4.349 postime ke bere dhe thua se une kam bere budallalliqe, une thash se jetoj me mire se zi ,ti ma ktheve se jeton 6 here e gjyse ,tani kerkova te me argumentosh se sa eshte e vertete, ne mungese te vertetimit dhe argumentimit e hudhen topin kendej e andej

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga MARGUS Lexo Postimin
    nuk dua te dalim nga tema, por cfar faji ka kjo zogze?! ec rruges se vet ,ka faj kjo qe tjeret e shikojn? ja edhe mua me pelqeu klipi dhe ja ....mu derdh kafeja ne tastatur duke e shikuar
    Duhet ta veshi burkan, e ka pas me i provoku djemt. Por masi ra ne grope ska nevoje me vesh, hehe

Citim Postuar mė parė nga lirimd Lexo Postimin
    aman ore 4.349 postime ke bere dhe thua se une kam bere budallalliqe, une thash se jetoj me mire se zi ,ti ma ktheve se jeton 6 here e gjyse ,tani kerkova te me argumentosh se sa eshte e vertete, ne mungese te vertetimit dhe argumentimit e hudhen topin kendej e andej
    Me ne fund e kuptove qe the nje budallik, duke u mburrur se jeton me mire se dikush tjeter ne forum, qe se ke idene fare se kush eshte. Mbase se shpejti do arrish te kuptosh dhe konceptin e ironise.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2011
    Postime
    34
    Joo me ne fund kuptova se the nje budallik te papare, te gjithe ato shkrime qe ke bere nuk e ke pas idene se me cfar njerezish bisedon dhe tere kesaj kohe je munduar qe njerezve te ua imponosh ate qe mendon vete , edhe pse nuk njeh asnje kundershtare tuajin ne forum .

me vjen shume mire qe juve keni arritur te kuptoni konceptin e ironise

Si nuk iu pashe njehere t'u qani hallet e problemet qe kane femrat Shqiptare, por iu bie ndermend t'u qani hallin femrave ne France dhe Arabi!!!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Blinaa Lexo Postimin

Falėnderimet dhe lavdėrimet i takojnė vetėm Allahut tė Lartėsuar.
    Allahut i takon vec nje cope asisendi ne atevendin.

Si mund tė lihet mbulesa kur pas obligueshmėrisė sė saj ka urtėsi e fshehtėsi tė mėdha dhe tė shumta, virtyte tė lavdėruara, qėllime dhe mirėsi tė mėdha.

Prej tyre janė edhe kėto:

1. Ruan nderin: Mbulesa ėshtė shkaku kryesor nė ruajtjen e nderit, largimit tė dyshimeve, provokimeve (fitneve) dhe shthurjeve nė shoqėri.
    Nuk eshte e vertete. Shthurjet seksuale te femrave bazojne edhe ne joshjet qe ndjejne femrat nga meshkujt. Keto joshje i ndjen nje femer edhe kur ka shamine ne koke. Te thuash se femra me shami nuk shthuret, eshte sikur te thuash femra me kepuce te kuqe nuk shthuret. Vec pas demtimit rrenjesor qe i ben Kurani trurit te njeriut mund te mendosh te arrish moralitet nepermjet te formaliteteve.

2. Pastron zemrėn: Mbulesa bėn thirrje pėr pastrimin e zemrave tė besimtareve dhe i mbush ato me devotshmėri, i bėn ato qė t’i urrejnė mėkatet. Ajo qė ka thėnė Allahu i Lartėsuar ėshtė e vėrtetė: “...E kur kėrkoni prej tyre (grave tė Pejgamberit) ndonjė send, atė kėrkojeni pas perdes, kjo ėshtė mė pastėr pėr zemrat tuaja dhe tė tyre...”[2]
    Ai qe njeh femra me shami, e di qe jo vetem nuk e kane zemren e pastruar, por jane shtriga te verteta. Kerkojne te zbatohet cdo fjali ne Kuran, dhe me kaq kerkojne zhdukjen fizike te cdo jobesimtari. Pra vijne ne Europe, mbushin barkun buke, por kerkojne zhdukjen fizike te europianeve. As Djalli nuk eshte me djall se kaq. Gabeli ngelet gabel edhe kur te fshehet pas shamise. Sepse gabelesia nuk eshte vec aspekt optik, por brendor.

3. Ngre moralin: Mbulesa fton nė ruajtjen e normave mė tė larta morale,
    Moralin ngreh leximi i rilindaseve shqiptare. Leximi i librave psikologjike-sociologjike. Te marurit me kulturen e paraardheseve tane shqiptare, prinderve tane, gjysherve tane. Tere shqiptaria eshte e mbushur me femra qe s'mbajne shami, por jane te moralshme.

4. Ėshtė shenjė e maturisė, ndershmėrisė: Mbulesa ėshtė shenjė sheriatike qė tregon ndershmėrinė, maturinė, dinjitetin, bujarinė e tyre dhe nė tė kundėrtėn i distancon ato nga dyshimi, ofendimi dhe pasiguria, siē thotė Allahu i Lartėsuar:
    Nuk eshte shenje e maturise fare. Tansu Ciller nuk ka mbajtur shami, por ka qene me e matur sesa vete Allahu duke gjykuar nepermjet te brockullave qe shkruajne ne Kuran. Hillary Clinton poashtu. Nena ime poashtu. Motra, kusherirat. S'i duhet kujt shamia per te arritur maturi. Ti genjen ne emer te Allahut kur thua te kunderten. E kur genjen ne emer te Allahut, me tregon se nuk te rruhet as ty per Allahun shume, sepse per ate qe genjen nuk mund te mendosh se eshte Zoti, por do te mendosh se eshte kriminel qe miraton genjeshtra.

“O ti Pejgamber, thuaju grave tė tua, bijave tė tua dhe grave tė besimtarėve le t’i vėnė shamitė (mbulojė) e veta mbi trupin e tyre, pse kjo ėshtė mė afėr qė ato tė njihen (se nuk janė rrugaēe) e tė mos ofendohen. Allahu fal gabimet e kaluara, Ai ėshtė Mėshirues.”[3]
    Nese nje grua me shami me thote se kerkon te denohen jobesimtaret shqiptare, kerkon te rrotullohet sistemi demokratik liberal ne troje shqiptare, kerkon te hedhen poshte normat kulturore-sociale shqiptare, une jo vetem qe ofendoj gruan, por edhe Allahun qe e meson keshtu. Shamia nuk mbron dot nga ofendimet, por mbron dashuria per norma shoqerore dhe respektimi i tyre. "Pejgamberi" pra ia ka fute kot.

... Pėrmblodhi dhe pėrshtati

Sabahudin Selimi
    T'u kundervy: Chino Kaurri

[1] Ahzab, 36.

[2] Ahzab, 53.

ALLAHU E DI ME SE MIRI.
    Allahu s'di asgje me shume sesa Donald Duck.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    chino, bujrum krijo kaurrizmin tend edhe provo te bindesh se paku ato rreth teje qe te kan lind, smundesh me u ndrru mendje as cka me pregatit sot per drek, e lere me tu ndryshosh gjith menyren e te jetuarit. picrruk.
    Ai qe thot se femrat muslimane jan shtriga kerkon jo vetem ofendim te thenesit por edhe ofendim te atyre qe e kan edukuar gjat jetes se tij, prej ne vegjeli e deri tash. (me siguri ketij chinos i pelqen kjo, te ishte ndryshe do ta rrudhte gojen).

Kam disa foto skandaloze te alkoolisteve te shtrira neper rrug gjysem lakuriqe, kam statistika sipas te cilave mesatarisht nje femer ne kto shtete i ka nga 5,6,8 partner seksual gjat jetes, kam statistika per tradhtit bashkeshortore, e chino normal qe edhe nga ana tjeter duhet pasur meshkuj qe duhet ti marrin keto per gra, kaurrizmi ketu tregohet. Franca nuk i denon ketu gjera, kjo sesht gje e mir per njerzimin , por esht gje pozitive per kaurrizmin , fitore e juaja , me e shkaterru shoqerin njerezore, devijimi i te rinjve , prandaj them muslimanet duhet te qendrojn edhe pak dhe pastaj do te vjen ndryshimi, chino kerko azil dikund tjeter, edhe Gjermania po behet si Kosova vend i papershtatshem per ty.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Pjeset e tjera te botes (kontinentet e tjera) kane majmunet (kafshe me 4 kembe) ndersa Evropa ka francezet. Keshtu gjerat kompensohet. ( Ky eshte nje mendim i Arthur Shopenhauer)

Une jam ne kundershtim 90% te ketij mendimi, per faktin se dhe francezet jane njerez si gjithe te tjeret por politika franceze dhe drejtuesit e saj e kane merituar aderimin ne kete kategori qe thote A. Shopenhauer.

Mbulesa eshte nderi i gruas. Zhveshja dhe degjenerimi i saj eshte burgu i saj. Kete gje e kuptojne ata qe jane te mencur dhe ata qe besojne ne Zot. Nuk mund ta kuptojne ata qe jane te degjeneruar.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mbulesa eshte nderi i gruas. Zhveshja dhe degjenerimi i saj eshte burgu i saj. Kete gje e kuptojne ata qe jane te mencur dhe ata qe besojne ne Zot. Nuk mund ta kuptojne ata qe jane te degjeneruar.[/QUOTE]

Po mbulojuni dhe ju meshkujt te jeni njesoj te ndershem e te lire aman, se vetem gruaja duhet te jete e ndershme dhe e lire? Do dhe gruaja ta kete burrin te ''lire''sic eshte vet. Na habitet per Zotin! Nuk jemi egoiste!

Nuk e dija qe tere nderin ta jep nje cope rrobe fytyres.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 36 prej 54 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •