Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 45
    Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Nuk eshte e vertet qe femrat flasin me shume se meshujt,dallimi eshte se meshkujt din te presin deri sa tjetri ta mbaron fjalen, e femrat flasin te gjitha pernjehere
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

i/e regjistruar Maska e Mbinjeriu
    Anëtarësuar
    10-09-2009
    Postime
    397
    -Sigurisht e keni dëgjuar shprehjen e famshme"shumë fjalë nuk tregojnë shumë menquri"
    -Femrat flasin më shumë,e dija këtë(flasin për thashetheme,fustane,punë kuzhine,burra,rroba,këpuca,ari,punë koti me një fjalë,se me shkencë nuk merren aq!
    Kjo goje nuk eshte per keta veshe

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Femrat e kan fuqin ne goje, dhe mundohen me krejt fuqin e e kan te aktevizohen.

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Une ka dite mund te them 10 fjale me numer. lol
    Burri dhe gruaja ne seancen e e divorcit

Gjykatesi :Pse kerkon te ndahesh Grua
    Gruaja"z Gjykates ka 2 vjet qe burri im sme flet me goje
    Gjykatesi : E vetete eshte kjo Burre
    Burri: Skam dash me i nderprere fjalen z Gjykates
    "Shoku Mjekesise"

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Pse ky mendim? Ka meshkuj qe nuk u pushon goja tere diten,si ato grate e keqija behen hahah.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Femrat me te vertet flasin shum,por ate qe femra e dhot mashkulli amin ja ban lol haha ,edhe ikan hije llafet,vjera kshtu ,kunata kshtu,kujshikja kshtu etj etj ,aman jan te dishme lol.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Meshkujt flasin me shume se femrat, por femrat i perdorin me mire fjalet

Eshte thene shpesh qe grate jane me llafazane se meshkujt dhe ne mbeshtetje te kesaj ka patur statistika e sondazhe.

Tani vjen nje kontradite e habitshme, meshkujt jo vetem jane me dashamires te fjales sesa koleget e seksit femer, por jane edhe me te pakujdesshem ne perdorimin e fjaleve.
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin

Eshte thene shpesh qe grate jane me llafazane se meshkujt dhe ne mbeshtetje te kesaj ka patur statistika e sondazhe.

Tani vjen nje kontradite e habitshme, meshkujt jo vetem jane me dashamires te fjales sesa koleget e seksit femer, por jane edhe me te pakujdesshem ne perdorimin e fjaleve.
    hahaha, e nga doli ky konkluzion?
    Femer jam vete por e them me bindje qe femrat flasin me shume (ne pergjithesi, pasi normalisht ka dhe meshkuj qe nuk i pushon goja gjithe dites ) Ndersa, per pjese e dyte te konkluzionit, dmth per faktin qe femrat i perdorin me mire fjalet, jam dakord.

La vita non si spiega, si VIVE!

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Tregojne nje barcalet:
    Kishte pas pyetur njeri se cfare gjinie ka qene pellumbi qe i solli gjethen e ullirit ne anije profetit Nuh (Noes). I thane qe ka qene mashkull se po te kishte qene femer nuk do kishte qendruar dot dy dite pa hap gojen, dhe do i binte gjethi prej sqepi.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga stern Lexo Postimin

E te mendosh qe ka plot meshkuj qe rrine me ore te tera kafeneve. A thua vetem rrine e shikojne njeri-tjerin ne heshtje?
    Feelings change - memories don't.

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •