Nuk eshte e vertet qe femrat flasin me shume se meshujt,dallimi eshte se meshkujt din te presin deri sa tjetri ta mbaron fjalen, e femrat flasin te gjitha pernjehere![]()
Nuk eshte e vertet qe femrat flasin me shume se meshujt,dallimi eshte se meshkujt din te presin deri sa tjetri ta mbaron fjalen, e femrat flasin te gjitha pernjehere![]()
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
-Sigurisht e keni dëgjuar shprehjen e famshme"shumë fjalë nuk tregojnë shumë menquri"
-Femrat flasin më shumë,e dija këtë(flasin për thashetheme,fustane,punë kuzhine,burra,rroba,këpuca,ari,punë koti me një fjalë,se me shkencë nuk merren aq!
Kjo goje nuk eshte per keta veshe
Femrat e kan fuqin ne goje, dhe mundohen me krejt fuqin e e kan te aktevizohen.
Pse ky mendim? Ka meshkuj qe nuk u pushon goja tere diten,si ato grate e keqija behen hahah.
Femrat me te vertet flasin shum,por ate qe femra e dhot mashkulli amin ja ban lol haha ,edhe ikan hije llafet,vjera kshtu ,kunata kshtu,kujshikja kshtu etj etj ,aman jan te dishme lol.
[COLOR="Blue"][/COLO
Duart e plakes, jan duar te arta.
Meshkujt flasin me shume se femrat, por femrat i perdorin me mire fjalet
Eshte thene shpesh qe grate jane me llafazane se meshkujt dhe ne mbeshtetje te kesaj ka patur statistika e sondazhe.
Tani vjen nje kontradite e habitshme, meshkujt jo vetem jane me dashamires te fjales sesa koleget e seksit femer, por jane edhe me te pakujdesshem ne perdorimin e fjaleve.
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
hahaha, e nga doli ky konkluzion?
Femer jam vete por e them me bindje qe femrat flasin me shume (ne pergjithesi, pasi normalisht ka dhe meshkuj qe nuk i pushon goja gjithe dites) Ndersa, per pjese e dyte te konkluzionit, dmth per faktin qe femrat i perdorin me mire fjalet, jam dakord.
La vita non si spiega, si VIVE!
Tregojne nje barcalet:
Kishte pas pyetur njeri se cfare gjinie ka qene pellumbi qe i solli gjethen e ullirit ne anije profetit Nuh (Noes). I thane qe ka qene mashkull se po te kishte qene femer nuk do kishte qendruar dot dy dite pa hap gojen, dhe do i binte gjethi prej sqepi.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Krijoni Kontakt