Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 49
    Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga dijetari Lexo Postimin
    Kurr je ne hall se a te besoj a jo,ti vazhdon the thua ,se te gjith me ofendojn.
    Jo more s'ofendojne, se kur ti ofendoje une nuk dine mandej me dal prej forumit.

Vetem desha te theksoj se perkunder qe tere diten ju besimtaret thirreni ne njefare "hyjnoren" kurgjo te ju nuk ka "hyjnore", te pakten sa ju kam lexuar ketu. Bash perkundrazi! Te pakten bile mos e jepni imazhin negativ te besimtarit, se une njoh besimtare te mirefillte, qe jane njerez te perkryer. Se ca jeni ju ketu une nuk e di!

Tere diten i shani dhe gjykoni te tjeret, si me qene ju hyjni, bile dilni ne kundershtim edhe me ate qe besoni.

P.S. edhe meso me shkru shqip ti dijetari, se nuk te kuptova vec supozova ca po don me thone.

P.S. Jo more s'jeni ju besimtare. E kam une nje besimtare n'shpi, po ajo eshte qenia me hyjnore ne bote bre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Rina_87 : 18-04-2011 mė 10:58

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anėtarėsuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    E Drejta nr 1.

Pasha Allahun po se pranove Allahun t'shko kryt mbrenda nates
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    E Drejta nr 1.

Nr 2:Po nuk qe ne kuran athere nuk eshte e vertete
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga MafiaWarz Lexo Postimin
    E Drejta nr 1.

Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Nr 2:Po nuk qe ne kuran athere nuk eshte e vertete
    Ahaaa, tani po kuptoj.
    E treta pra duhet te jete:

3. Mosbesimi ne Kuran eshte ofendim ndaj botes muslimane dhe kjo justifikon ofendimet, nencmimet dhe sulmimet ndaj teje.

Allahu thote:
    "Dhe luftoni deri sa te zoteroje besimi ne Allahun"

Ndersa Hitleri thoshte:
    "Gjermania mbi cdo gje"

E magjypet fqinje (serbet):
    "Serbia deri ne Tokio"

Shtini tri palet ne nje thes, mbyllja thesit gryken, merr nje hu me gjemba dhe ju mesho tere diten, cdo here do e qellosh ate qe e ka merituar. E leri me ofendimet ndaj tyre. Keto jane minimalja.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Nje nga ankesat e fundit kunder shkrimeve te mia me beri te shtroj kete pyetje.
    Si duhet te reagoj une si jobesimtar, nese

1. ne bisede e siper ofendohem, nencmohem apo sulmohem nga nje besimtar?
    2. ne njerin nga librat fetare ofendohem, nencmohem apo sulmohem personalisht?
    3. ne njerin nga librat fetare ofendohen, nencmohen apo sulmohen vlerat, ne te cilat une besoj?

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?

Qysh ka thane krishti , kthe faqen tjeter. Shaka ishte.

1. Une mundohem te mos ofendoj edhe kur me ofendojne, po nuk ia arrij gjithe te permbahem. Megjithate mendoj qe secili ka te drejte te vetembrohet.
    2.Une si marr hic personalisht.Marr ca mduket e mire tjerat i bej hasha. Per me teper librat fetare jane bere ne kohe vend e rrethana krejt tjera prej kohes vendit e rrethanave ne te cilat ne jetojme.
    3. Ne momentin qe sulmohet ajo qe une e vleresoj,reagoj. Ende mundohem te mos ofendoj vec kur ma teprojne(njenes ktu i pata thane lope-krejt jashte natyres tem).

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Qysh ka thane krishti , kthe faqen tjeter. Shaka ishte.
    Jo mire qe e permende Krishtin.
    Edhe me ate i kam ca fjale, shpresoj e ka hape kete faqe dhe m'lexon.
    Eshte shume e pa pergjegjshme te kerkosh prej njerezve te durojne si ti, kur ti je i pajisur me veti hyjnore. Krishti jo vetem qe e duron shuplaken me shume sesa une, por pyetja eshte, a ndjen ai dhembje fare. Une nuk mund te ofroj edhe faqen tjeter, sepse ndjej dhembje. Keshtu qe keto leksionet e tij jane te papergjegjshme. Por per te mos u bere jobesimtar i keq fare, po premtoj se nese kam ndonjehere veti hyjnore do i vej faqet ne sherbim te gjithe forumit.

2.Une si marr hic personalisht.Marr ca mduket e mire tjerat i bej hasha. Per me teper librat fetare jane bere ne kohe vend e rrethana krejt tjera prej kohes vendit e rrethanave ne te cilat ne jetojme.
    E vertete qe jane nga rrethana tjera (pershkrim simpatik i "kohes se gurit"), por kjo s'luan rol. Rol luan vec fakti se feja me njollosjet, etiketimet, sulmet e nencmimet e saja, po kryen krime dhe po mban veten gjalle.

Edhe une sikur t'i kisha disa miliona kaurra shqiptare qe vrajne e prejne per mua, edhe une do te mundja te detyroj boten te nderoje fene time. Pra kjo eshte lehte. Gje qe e ben edhe njeriu. Nese vertet je fe e Zotit, atehere perhapu pa dhune, po me veti hyjnore. Me shpate e me dhune cdo sistem arrin perhapje. Ta leje feja islame dhunen (nencmimet, ofendimet, sulmet) pas dore dhe e shohim sa njerez po i binden e sa njerez jo. Me dhune e presione te tilla e ushtare qe shkaterrojen edhe feja e Enver Hoxhes qendroi per 50 vjet "fe e shqiptareve".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 18-04-2011 mė 17:43

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Citim Postuar mė parė nga dijetari Lexo Postimin
    E tjeter qka deshta te them un ,se ty asnjeher nuk te kam fye ,ne asnje postim sepse nuk je e till dhe nuk sillem ne ate menyren ofenduse ndaj teje apo ndaj dikujt qe nuk fyen i pari
    Une nuk mund te them qe i urrej besimtaret, se askush nuk mund ta gjykoje apo paragjykoje boten shpirterore te dikujt, cfaredo besimi qofte budist, i krishtere, musliman etj. Mirepo, vetem perderisa ngelet bote shpirterore e jo mjet per te fyer dhe gjykuar te tjeret, qe nuk ndajne te njejtat bindje.

Une qe kur jam ne kete forum kam pare vetem duke u fyer e share edhe besimtaret mes vete. Nuk ka pse njerezit te parragjykohen apo gjykohen vetem pse nuk jane te nje besimi. Besimi eshte personal, perndryshe nuk eshte besim.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

chino

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Nje nga ankesat e fundit kunder shkrimeve te mia me beri te shtroj kete pyetje.
    Si duhet te reagoj une si jobesimtar, nese

3. ne njerin nga librat fetare ofendohen, nencmohen apo sulmohen vlerat, ne te cilat une besoj?

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?
    e drejta juaj esht te jetosh dhe te punosh per atdhe por memir esht te besosh ne diqka

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    511
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    e drejta juaj esht te jetosh dhe te punosh per atdhe por memir esht te besosh ne diqka

S'i more te jeton dhe te punon per atdhe ?!

Thuaj le te kthehet ne Kosove le te punon per 150 euro sikur Prishtina-lee.
    Kjo eshte shenje qe e don atdheun.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Pyetja ime u perkiste ketyre rasteve:

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?

Pra cilat jane te drejtat e mia si kaurr maksimal ne keto 3 rastet? Jo te drejtat e mia ne pergjithesi, por konkretisht ne keto raste.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •