Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    i/e regjistruar Maska e prizrenasi_30
    Anėtarėsuar
    18-11-2008
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    729
    chino, prite tash naj koment "allahu te falte e te udhezofte" nga injorantat!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Pyetja ime u perkiste ketyre rasteve:

1. ne bisede e siper ofendohem, nencmohem apo sulmohem nga nje besimtar?
    2. ne njerin nga librat fetare ofendohem, nencmohem apo sulmohem personalisht?
    3. ne njerin nga librat fetare ofendohen, nencmohen apo sulmohen vlerat, ne te cilat une besoj?

Te hesht?
    Te ofendoj mrapa?
    Cfare tjeter?

Pra cilat jane te drejtat e mia si kaurr maksimal ne keto 3 rastet? Jo te drejtat e mia ne pergjithesi, por konkretisht ne keto raste.
    1- Ke te drejte te mbrohesh duke perdorur te gjithe inteligjencen tende prej kaurri!!(e mira do te ishte te mos i hidhje as qyrret)
    2- Ke plotesisht te drejte te ofendosh, nenēmosh apo sulmosh personalisht librin!!
    3- Ke te drejte te ofendosh, nenēmosh apo sulmosh vlerat mbi te cilat mbeshtetet libri!!

Pastaj nese ne keta libra, sulmohen edhe vlerat kombetare te chinos, atehere ai ka te drejte edhe ti vere flaken!!! OK???
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Shifi dy katoliket (chino-jarigas) ne shpellen e ateisteve , duke u shtirr si jobesimtar me te drejta te kufizuara.

I veni flaken ne Itali e Gjermani , por jo edhe ne trojet shqiptare.

More as atje ne azil ku jeni sguxoni ti veni flaken , perjashtimi esht nese i veni flaken ne ate vrimen e minjve ku jeni fshehur, aty ku vetem ju do te jeni deshmitar te atij veprimi dhe askush tjeter.

Ju mund te jetoni te lir ne besimin tuaj katolik, paqen e keni te garantuar, ajo qe duhet te beni esht vetem te shikoni punet tuaja, besimin tuaj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Renea : 27-04-2011 mė 05:40
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anėtarėsuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    1- Ke te drejte te mbrohesh duke perdorur te gjithe inteligjencen tende prej kaurri!!(e mira do te ishte te mos i hidhje as qyrret)
    2- Ke plotesisht te drejte te ofendosh, nenēmosh apo sulmosh personalisht librin!!
    3- Ke te drejte te ofendosh, nenēmosh apo sulmosh vlerat mbi te cilat mbeshtetet libri!!

Pastaj nese ne keta libra, sulmohen edhe vlerat kombetare te chinos, atehere ai ka te drejte edhe ti vere flaken!!! OK???
    Mesa kuptova nga postimi i juaj Jarikar,ti dhe chino bashkjeton ne martes gej,po qe sa koh lol jeni te martur ,dhe urime se nuk e kam dit lol ,un nuk kam faj se nuk e pasna dite,qe po qes me kallashnikkallashnikun ma paskan mar euleshi po nejse se ben edhe me kollt.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Shifi dy katoliket (chino-jarigas) ne shpellen e ateisteve , duke u shtirr si jobesimtar me te drejta te kufizuara.
    Quajem si te duash, katolik, cifut, ortodoks, budist, jehovit, hamom, por mua per vete asku nuk me pushon zemra aq mire sesa tek pershkrimi kaurr. Ja ia shkruj vetes kete itinerar jetesor, ja s'i them vetit shqiptar.

I veni flaken ne Itali e Gjermani , por jo edhe ne trojet shqiptare.
    Nuk kane Italia e Gjermania pothuajse asgje me teper kaurrizem si Shqiperia. Ne te dy vendet, Allahut i eshte qepur goja, s'ia fut askush.

Hec tashi trego cka mendon mbi pergjegjet e Jarigas.
    Trego qe nuk eshte ashtu sic jep pershtypjen, qe vec nje gjysem amebe te trurit ta ka lene Kurani pa demtu.

Te pershendes!
    Mos lashte plesht pa ta marre Allahu.
    Mos u tut se une qerasi

ALBO MUNDET TE BEHET DICKA PER NJE MODERATOR NE KETE FORUM?
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga dijetari Lexo Postimin
    Mesa kuptova nga postimi i juaj Jarikar,ti dhe chino bashkjeton ne martes gej,po qe sa koh lol jeni te martur ,dhe urime se nuk e kam dit lol ,un nuk kam faj se nuk e pasna dite,qe po qes me kallashnikkallashnikun ma paskan mar euleshi po nejse se ben edhe me kollt.
    Edhe xheloze per Allahun po behesh?
    Po mos u tut o fyll, s'ia tradhetoj robt (feminine) Allahut me aske.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anėtarėsuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-kėndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Quajem si te duash, katolik, cifut, ortodoks, budist, jehovit, hamom, por mua per vete asku nuk me pushon zemra aq mire sesa tek pershkrimi kaurr. Ja ia shkruj vetes kete itinerar jetesor, ja s'i them vetit shqiptar.
    Katolik me mir , kaurr esht demode.

Nuk kane Italia e Gjermania pothuajse asgje me teper kaurrizem si Shqiperia. Ne te dy vendet, Allahut i eshte qepur goja, s'ia fut askush.
    Ke te drejt edhe andej ne vrima te miut jetojn ato qe jan si ti.

Hec tashi trego cka mendon mbi pergjegjet e Jarigas.
    Trego qe nuk eshte ashtu sic jep pershtypjen, qe vec nje gjysem amebe te trurit ta ka lene Kurani pa demtu.
    Te kishe tru dhe pak logjik , do te kishe lexu njeher Biblen para se te behesh katolik , e jo te presish nga un me te tregu se cka thot Bibla. Me te qujt ameb, do ta ofendoja ameben.

Te pershendes!
    Mos lashte plesht pa ta marre Allahu.
    Mos u tut se une qerasi
    Pleshta po te kisha , ja kisha dhen per tmi marr personit qe te ka ber kaq te paedukuar, qe esht desht te te edukoje prej ne vegjeli , keshtu i shof un punet.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Katolik me mir , kaurr esht demode.
    Jo se une jam kaurr edhe per katoliket, kur eshte nevoja (kur e kerkojne vlerat me te larta shoqerore sesa ato katolike, si per shembull atdhedashuria, vlerat univerzale).

Ke te drejt edhe andej ne vrima te miut jetojn ato qe jan si ti.
    Thuj cka te duash, me rendesi eshte qe Allahu si ne Gjermani, si ne Itali ashtu edhe ne Shqiperi ka ngele si ato prostitutat e nates skaj rruges qe pret, mos po e merr dikush. Allahu ne keto tri vende vec nje nga mijera ofertuesit, konkuruesit ne garen e shitjes. Ne raste normale nje "Zoti" ne kete situate i kendohet talkimi

Te kishe tru dhe pak logjik , do te kishe lexu njeher Biblen para se te behesh katolik , e jo te presish nga un me te tregu se cka thot Bibla. Me te qujt ameb, do ta ofendoja ameben.
    Hahahahahahahahahaaaaaaa
    Hajt t'i marrte edhe Krishti pleshtat!!
    Nese e le Allahu ndonje teper.

Pleshta po te kisha , ja kisha dhen per tmi marr personit qe te ka ber kaq te paedukuar, qe esht desht te te edukoje prej ne vegjeli , keshtu i shof un punet.
    S'jam i paedukuar, por ju dukem muslimaneve i tille.
    Muslimanet mendojne se kane te drejte te zaptojne tere boten pa pasur kush te drejte te rezistoje. Ofendojne, por mohojne te drejten per t'i ofenduar ata. Nencmojne, por mohojne te drejten per t'i nencmuar ata. Sulmojne, por mohojne te drejten per t'i sulmuar ata. E tera kjo, deri kur? Deri sa te vije Chino dhe me nje perqindje te vogel te dijes ndricon 14 shekuj Islam.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •