Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 96
    i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Ja dhe mesazhi i kulturuar per vleresimin nga antari D&G.
    Une nuk permenda as fisin as familjen e Jozefines, thashe vetem tregon edukaten e vet nga menyra si sillet. Ti me sjell "argumenta" me ca mbiemra qe jam e bindur qe s'jane shqiptare, jo me fisnike, lol Mos behem raciste e te flas pastaj per ngjyren qe eshte teper e zeshket per te qene shqiptare...

Hyllien, je shume vite drite larg meje, nuk arrin as nje per qind te kuptosh ato qe them une, le pastaj mentalitetin apo origjinen time. Pse lodhesh kot te shpjegosh gjera qe jane jashte kapacitetit tend. Merru me ndonje gje me te dobishme, ose kap ndonje qe jeni aty aty nga mendja. Lere me kaq.
    Me shume dashamiresi
    Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 19-04-2011 më 09:56

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ndoshta jo ne ket rast por fakti asht qi ket "kape per zhelesh" ja permendni gjithmone. Ne parlamentin ku rrihen e shahen me rop e me motra nji dite po nji jo, ka met n'histori "kape per zhelesh." Po t'kishte thane lecka ne vend te zhele askush nuk do t'ishte skandalizu. Njashtu si nuk blobohet kurre ne TV Gramoz Ruci, qi pamvarsisht se e ka gjuhen e nanes gati njisoj me letraren, perdor ma teper dialektizma. Po the "NATUA", "tjatri" "qeverria" "une me tya" "dekllarata" etj etj nuk qesh kush. katerdhet nuk lejohet
    Meqe e hape kete muhabet, eshte injorance qe nje figure politike te flase me dialekt. Sepse normalisht duhet te flase ne nje menyre qe ta kuptoje edhe nje 18 vjecar edhe nje 90 vjecar, edhe nje akademik edhe nje analfabet. Dhe dialekti nuk i permbush keto kritere. Sa per dallimin midis "katerdhet" dhe "prokllamate" kjo eshte vetem supozimi yt. Une nuk pergjigjem per te qeshurat e te tjereve, Ashtu sikunder nuk te akuzoj ty pse qesh si idiote Topalli kur Berisha shan ne mes te Parlamentit.

Megjithate, per sqarim: "Zhelet" nuk i permenda per dialektin por per mentalitetin feudal te Topallices heroine, qe na mbrojti nderin dhe bagetite nga gjermani...ashtu nga rumuni.
    -

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Per ceshtjen BUSHTINARU i kemi dhene aq sa i takon. Hidhi nje sy temes dhe shife ca kam shkrujt. Ndersa si njeri kam rezervat e mia ,dhe sigurisht ti je e fundit qe me hipokrizine tende mundohesh te besh dike engjell qe ska lidhje me engjellin. Nje nene qe shan e ofendon ne parlament ,zgerdhihet vend e pa vend nuk meriton rrespektin e askujt ,aq me pak timin ,akoma me pak te shkodres qe mbahet si djep i kultures, dhe akoma shume me pak te atyre qe e kane votuar. Nuk besoj se ka shkodran qe te krenohet ose te thote me plot gojen qe Josefina perfaqson kulturen e shkodres? Apo ka
    Shkodranet Jozefinen e kane "pike te dobet". Kete per faktin qe vjen nga nje familje me emer...

Nje nder shoqet e mia me te aferta, eshte shkodrane, e njehere ne nje bisede me tha qe familja e Jozefina Topallit eshte nder me te mirat ne shkoder, me nivel, kulture etj etj. Por gjithashtu, shtoj ne bisede faktin qe, sjellja e Jozefines keto vitet e fundit le shume per te deshiruar, duke iu referuar jo vetem fjalorit te saj(qe nje femer e atij niveli nuk duhet kurrsesi ti perdori), por edhe veprimeve te saj ne ndihme te qytetit te Shkodres (per te cilin nuk ben asgje).

Shkodran qe te krenohen me te tersisht, mendoj qe jane ato te fisit te saj e normalisht disa te tjere qe e shohin si te vetmen perfaqesuese te kultures shkodrane (nderkohe qe shkodra ka jashtezakonisht shume persona te tjere me te cilet te krenohet).

Sa per temen, e vleresoj nje reagim te tille. Jemi te lodhur nga kundershtimet qe behen ndermjet dy partive ku qe te dyja duan te "miren" e shqiperise dhe te shqiptareve, ndaj kane lezet kundershtimet qe i behen nje te treti, qe nuk na e do aspak te miren.

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin

Sa per temen, e vleresoj nje reagim te tille. Jemi te lodhur nga kundershtimet qe behen ndermjet dy partive ku qe te dyja duan te "miren" e shqiperise dhe te shqiptareve, ndaj kane lezet kundershtimet qe i behen nje te treti, qe nuk na e do aspak te miren.
    Edhe une ne lidhje me temen per Jozin shkruajta " Kam rezervat e mia si person" por me ate cfare i tha Bushtinarut i heq kapelen.

Ndersa anetare te ndryshem hidhen perpjete pse kritikojme sjelljen e Josefines ne politiken shqiptare. Thjesht po i japim aq sa i takon si ne aspektin BUSHTINARU edhe ne aspektin tjeter qe perdor fjalor rrugesh ne parlament dhe sjellje aspak te hijshme per nje kryeparlamentare qe duhet te jete shembulli i femrave shqiptare. Boll po shohim cdo dite servilizem nga me te ndryshimit ,por dhe ne virtualitet kerkojne te na imponojne te drejten e fjales. Mos e ofendo thote sepse eshte nene femijesh .lol? Nderkohe qe mu me vjen turp qe shkodra dhe shqiperia perfaqsohet nga Josefina Topalli.

Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Edhe une ne lidhje me temen per Jozin shkruajta " Kam rezervat e mia si person" por me ate cfare i tha Bushtinarut i heq kapelen.

Ndersa anetare te ndryshem hidhen perpjete pse kritikojme sjelljen e Josefines ne politiken shqiptare. Thjesht po i japim aq sa i takon si ne aspektin BUSHTINARU edhe ne aspektin tjeter qe perdor fjalor rrugesh ne parlament dhe sjellje aspak te hijshme per nje kryeparlamentare qe duhet te jete shembulli i femrave shqiptare. Boll po shohim cdo dite servilizem nga me te ndryshimit ,por dhe ne virtualitet kerkojne te na imponojne te drejten e fjales. Mos e ofendo thote sepse eshte nene femijesh .lol? Nderkohe qe mu me vjen turp qe shkodra dhe shqiperia perfaqsohet nga Josefina Topalli.
    I kam lexuar te tera komentet ne kete teme, e si kudo, do dali diskutimi ne konteste te tjera e do plasi sherri. C'te besh, shpeshhere llogjikohet me zemer e jo me tru

La vita non si spiega, si VIVE!

Rom eshte ky mo?

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Une nuk permenda as fisin as familjen e Jozefines, thashe vetem tregon edukaten e vet nga menyra si sillet. Ti me sjell "argumenta" me ca mbiemra qe jam e bindur qe s'jane shqiptare, jo me fisnike, lol Mos behem raciste e te flas pastaj per ngjyren qe eshte teper e zeshket per te qene shqiptare...

Hyllien, je shume vite drite larg meje, nuk arrin as nje per qind te kuptosh ato qe them une, le pastaj mentalitetin apo origjinen time. Pse lodhesh kot te shpjegosh gjera qe jane jashte kapacitetit tend. Merru me ndonje gje me te dobishme, ose kap ndonje qe jeni aty aty nga mendja. Lere me kaq.
    Me shume dashamiresi
    Shif mirë cke shkruar zotrote. Edukatën e Jozefinës nuk ke nevojë të na i tregosh ti që po tregon dhe timen pa më njohur fare. Un me ty nuk u mora, u mora me Jozefinën, ndërsa ti do të tregosh superioritetin tënd rracor me të gjithë. Bela! Ke trend destruktiv dhe të dëmshëm për një shoqeri civile. Ke tendenca antidebat dhe megalomanie qysh kur flet. Dhe ke të drejtë që jam vite larg teje, mjafton të më shikosh emrin zotrote.

Sa për ngjyrën e Jozefinës prap të kesh turp. Do që të më fusësh në një debat jug/veri me sfonde ngjyre, por e ke të kotë sepse ti e di shumë mirë se kush është "jevgu" në këtë mes.

Familja Summa, po të shpjegoj dy gjëra flitet se ka origjinë Latine, por janë thjeshtë historira, fakti është që familja ka jetuar në Shkodër. Në Shkodër ka patur familje Italiane ose Latine më mirë të vendosura kahmoti. Familja Summa ose Suma ka patur konsuj, tregtarë e njerëz shumë të shquar në një nga qytetet më të vjetra të botës, pra Shkodra, tjetër gjë si është katandisur sot pas 50 vitesh komunizëm dhe 20 vitesh buhara islamike.

Un vlerësoj njerëz të tillë, ti vlerso cin të duash, vec mos na flit për kulturë e për qytetari me terma ordinere. Edhe një herë un stë thashë gjë kush je ti, thashë kush është ajo, dhe kush je ti ta marrësh atë nëpërkëmbë. Nxirr kredencialet meqë qënke në nivelet elitare të gjakut blu Europian.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Shkodranet Jozefinen e kane "pike te dobet". Kete per faktin qe vjen nga nje familje me emer...

Nje nder shoqet e mia me te aferta, eshte shkodrane, e njehere ne nje bisede me tha qe familja e Jozefina Topallit eshte nder me te mirat ne shkoder, me nivel, kulture etj etj. Por gjithashtu, shtoj ne bisede faktin qe, sjellja e Jozefines keto vitet e fundit le shume per te deshiruar, duke iu referuar jo vetem fjalorit te saj(qe nje femer e atij niveli nuk duhet kurrsesi ti perdori), por edhe veprimeve te saj ne ndihme te qytetit te Shkodres (per te cilin nuk ben asgje).

Shkodran qe te krenohen me te tersisht, mendoj qe jane ato te fisit te saj e normalisht disa te tjere qe e shohin si te vetmen perfaqesuese te kultures shkodrane (nderkohe qe shkodra ka jashtezakonisht shume persona te tjere me te cilet te krenohet).

Ne nje parlament ku 1) eshte gjuajtur me arme 2) rregullisht kërrcet grushti 3) është ndër më banalët në botë 4) ndodhet në vëndin më patriarkal në europë, mendoj se të flasësh nga pozitat komode ku nodhemi ne është tejet e thjeshtë. Ne këtu e po grindemi me llafe ordinere edhe pse disa nga ne janë vite dritë larg kulturalisht, jo më në debate të tilla me parlamentarët kokëgdhë shqiptarë. Nuk mund të pretendojmë të kemi ironinë Angleze, sepse 99% e antarëve të parlamentit as nuk do e kuptonte, ose do e merrte aq ters sa do kërrciste pushka. Rrjedhimisht fjalët "zhele" mua më duken qesharake të etiketohen si skandaloze, madje toni i saj më tepër ka qenë qortues ndaj fshatarëve dhe capaculave që kanë uzurpuar parlamentin Shqiptar.

Këtu po flitet për Boshtinarun, dhe ja bëri apo nuk ja bëri mirë ? Un them ja bëri shumë mirë, madje duhet ta kishte bërë më përpara. Rumunët pas 20 vjet tranzicioni që na është shitur si superpozitiv, pas avantazhit ekonomik nga ana potencialit po tregohen sot pas 20 vitesh ata që janë realisht, vandalët e Europës(faktikisht origjinalisht andej janë, kanë qënë burgu i Perandorisë Romake). Atëher me ctë drejtë ky zotëria, shoku i Edi Ramës ndër të tjera(nuk di nëse ja ka dhënë dhe këtij celsin e Tiranës zotëria) pengon lëvizjen e lirë të Shqiptarëve ? Cfarë i duket vetja këtij ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hyllien : 19-04-2011 më 22:52
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Ne nje parlament ku 1) eshte gjuajtur me arme 2) rregullisht kërrcet grushti 3) është ndër më banalët në botë 4) ndodhet në vëndin më patriarkal në europë, mendoj se të flasësh nga pozitat komode ku nodhemi ne është tejet e thjeshtë. Ne këtu e po grindemi me llafe ordinere edhe pse disa nga ne janë vite dritë larg kulturalisht, jo më në debate të tilla me parlamentarët kokëgdhë shqiptarë. Nuk mund të pretendojmë të kemi ironinë Angleze, sepse 99% e antarëve të parlamentit as nuk do e kuptonte, ose do e merrte aq ters sa do kërrciste pushka. Rrjedhimisht fjalët "zhele" mua më duken qesharake të etiketohen si skandaloze, madje toni i saj më tepër ka qenë qortues ndaj fshatarëve dhe capaculave që kanë uzurpuar parlamentin Shqiptar.
    Plotesisht dakort me Ty. Nuk ke si i hedh perla derrit; s'ka si ta tregoje fisnikerine e saj Jozefina, ne nje vend qe nuk ngjan si salle parlamenti por si nje stalle.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nga te kemi o yes-e?

kur ke ardhur ti ne forum?

je goc ke thene..

sa kile je?

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •