Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 96
    i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Sinqerisht, ti ben vete sikur s`e kupton qe s`ishte pune dialekti? Apo.....
    Jo per gje po ne ate postim vetem ne dy rreshta jane perziere dialektet labe, shkodrane, "tironce" dhe letrare. Dhe ty te dogji fjala "zhele"???? Se ate tjetrin e mora vesh qe i dogji "gangstërri" kurse Hyllienit "tironcja".
    Ndoshta jo ne ket rast por fakti asht qi ket "kape per zhelesh" ja permendni gjithmone. Ne parlamentin ku rrihen e shahen me rop e me motra nji dite po nji jo, ka met n'histori "kape per zhelesh." Po t'kishte thane lecka ne vend te zhele askush nuk do t'ishte skandalizu. Njashtu si nuk blobohet kurre ne TV Gramoz Ruci, qi pamvarsisht se e ka gjuhen e nanes gati njisoj me letraren, perdor ma teper dialektizma. Po the "NATUA", "tjatri" "qeverria" "une me tya" "dekllarata" etj etj nuk qesh kush. katerdhet nuk lejohet

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Ndoshta jo ne ket rast por fakti asht qi ket "kape per zhelesh" ja permendni gjithmone. Ne parlamentin ku rrihen e shahen me rop e me motra nji dite po nji jo, ka met n'histori "kape per zhelesh." Po t'kishte thane lecka ne vend te zhele askush nuk do t'ishte skandalizu. Njashtu si nuk blobohet kurre ne TV Gramoz Ruci, qi pamvarsisht se e ka gjuhen e nanes gati njisoj me letraren, perdor ma teper dialektizma. Po the "NATUA", "tjatri" "qeverria" "une me tya" "dekllarata" etj etj nuk qesh kush. katerdhet nuk lejohet
    Mirë i tha pra se morracakë janë, njerëz ordinerë që për një cop laptopi shiten tek të huajtë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    A. Basha e pyeti : A je dakort me emertimin qe i ka bere S. Berisha kryeprokurores duke e quajtur "Lavire bulevardesh". Jozefina u pergjigj: Po, e bulevardeve eshte.
    E kam pare vete dhe jam shokuar.
    Eshte akoma ne arkiv te klani, mund ta shohesh.
    Ajo qe te ben ty dhe Jozefinen per te qeshur mua me skandalizon. Te theresesh nje baba "i tredhur" ne publik.
    Ti u preke si fyhet nje femer , familjare , ne nje kohe qe kjo femer familjare dhe kryetare parlamenti nuk e ka problem te fyeje familjare te tjere, femra apo meshkuj.
    pergjigja e pare ishte: "nuk jane shprehje qe perdor une"
    mbas kembenguljes se gazetares, u pergjigj: "e bulevardit eshte."
    pa ate "po" perpara. ndryshimi eshte i madh. nuk thote jam dakort. mundohet me i dale "lakut" duke i heq ate "laviren" e duke ilane vetem "e bulevardit" ne kuptimin "grupit te protestuesve te bulevardit". do t'ishte mire te ishte distancu, dakort. po nuk asht aq e thjesht.

e njejta gja ne rastin e "tredhjes". nqs e mban mend i mbyll veshet fmife qe kishte ne krah

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Endri_ Lexo Postimin
    Nje nene qe shan e ofendon ne parlament ,zgerdhihet vend e pa vend nuk meriton rrespektin e askujt ,aq me pak timin ,akoma me pak te shkodres qe mbahet si djep i kultures, dhe akoma shume me pak te atyre qe e kane votuar. Nuk besoj se ka shkodran qe te krenohet ose te thote me plot gojen qe Josefina perfaqson kulturen e shkodres? Apo ka
    Na permend nji ofendim te Topallit t'lutem. Veç jo rastin e Balles i cili nuk la gja pa i thane.

Aty askush nuk perfaqson kulturen e askujt. Aq ma pak te Shkodres qe asht pak e veshtire.

C'a cuditeni pash Zotin edhe ju, jane ca njerez aq te vegjel dhe te deshtuar ne te gjitha aspektet, dhe vetem sa u thua lexo Kushtetuten dhe pastaj bej humor, te sulen me nje fjalor halabakesh dhe rrugacesh (sic ma bene mua) dhe iu bie ndermend te flasin e te kritikojne Topallin per fjalorin...aq me teper mundohen te te japin dhe leksione mbi kulturen e Shkodres, qe kam pershtypjen se nuk dine Shkodren as ta gjene ne harte, se ku i bie...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    pa ate "po" perpara. ndryshimi eshte i madh. nuk thote jam dakort. mundohet me i dale "lakut" duke i heq ate "laviren" e duke ilane vetem "e bulevardit" ne kuptimin "grupit te protestuesve te bulevardit". do t'ishte mire te ishte distancu, dakort. po nuk asht aq e thjesht.

e njejta gja ne rastin e "tredhjes". nqs e mban mend i mbyll veshet fmife qe kishte ne krah
    Me nje fjale nese ngulmon gazetarja u lejoka te ofendosh? Te ishte e zonja do gjente menyren per t'ju shmangur asaj pyetje, por sic duket ka ditur gazetarja qe ajo e leshon gojen po te ngulmosh. Ja paska dit piken e dobet Josit.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Me nje fjale nese ngulmon gazetarja u lejoka te ofendosh? Te ishte e zonja do gjente menyren per t'ju shmangur asaj pyetje, por sic duket ka ditur gazetarja qe ajo e leshon gojen po te ngulmosh. Ja paska dit piken e dobet Josit.
    ku asht ofendimi? "e bulevardit" ne kuptimin e atyre te protestave te ps-se. akuze po, por jo sharje. megjithse mire e ke ti se me t'fut ne nji kallep me ata te ps-se ofendim asht

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    i lumt jozefines kurse kta ne qeveritaret e kosoves ky hashimi jon i qet dhomt si shati duke u zgerdhir me zyrtar te brukselit

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659

Me vjen keq po dielli nuk mbulohet me shoshe i thone nje shprehje. Ti po presupozon kur thua qe "e bulevardit" domethene "grupi i protestuesve". Ajo thjesht pati "turp" te perdorte fjalen "lavire" megjithate per te thene "me edukate" qe edhe ajo ishte e atij mendimi tha "po, eshte e bulevardit". Mbaj mend dhe shprehjen e fytyres duke mbledhur buzet dhe duke tundur koken.
    Biles qe te bindesh ti me shume per kete, A. Basha e pyet " A distancohesh ti nga shprehja qe perdori kryeministri, lavire bulevardesh". Kjo, Jozefina, prape thote: Une distancohem nga ato qe jane ashtu sic thua ti !!!
    Edhe per te dyten, i mbylli veshet femijeve dhe vete u shkri.
    Shume e thjeshte, nese Jozefina do distancohej nga fjalori i sales, e tjetri e tjetri me rradhe, ne nuk do kishim sot nje Kryeminister qe flet me fjalorin me te ulet qe ekziston ne publik. Po asnje nuk e ben, i vine mbas avazit , e duartrokasin dhe ai vazhdon me skizofrenine e vet sepse gjen ambientin e duhur. Harrove sa e tensionuar ishte situata ne parlament para 21 janarit, kur u dogjen kutite e votave, dhe Sala i thoshte deputeteve "zhvishuni lakuriq , legena" ca bente Jozefina, duartrokiste dhe i thoshte Bravo, mire ia bere. Ai ne kulmin e krizes histerike, kjo i hidhte zjarrit benzine. Te pakten si femer s'duhej ta bente, mire si kryeparlamentare.
    Me vjen keq qe mundohesh te justifikosh te pajustifikueshmen!

p.s. ju te tjeret kthehuni ne miting se po ju del numri i manget.
    Ndryshuar për herë të fundit nga D&G Feminine : 19-04-2011 më 00:50

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Me vjen keq po dielli nuk mbulohet me shoshe i thone nje shprehje. Ti po presupozon kur thua qe "e bulevardit" domethene "grupi i protestuesve". Ajo thjesht pati "turp" te perdorte fjalen "lavire" megjithate per te thene "me edukate" qe edhe ajo ishte e atij mendimi tha "po, eshte e bulevardit". Mbaj mend dhe shprehjen e fytyres duke mbledhur buzet dhe duke tundur koken.
    Biles qe te bindesh ti me shume per kete, A. Basha e pyet " A distancohesh ti nga shprehja qe perdori kryeministri, lavire bulevardesh". Kjo, Jozefina, prape thote: Une distancohem nga ato qe jane ashtu sic thua ti !!!
    Edhe per te dyten, i mbylli veshet femijeve dhe vete u shkri.
    Shume e thjeshte, nese Jozefina do distancohej nga fjalori i sales, e tjetri e tjetri me rradhe, ne nuk do kishim sot nje Kryeminister qe flet me fjalorin me te ulet qe ekziston ne publik. Po asnje nuk e ben, i vine mbas avazit , e duartrokasin dhe ai vazhdon me skizofrenine e vet sepse gjen ambientin e duhur. Harrove sa e tensionuar ishte situata ne parlament para 21 janarit, kur u dogjen kutite e votave, dhe Sala i thoshte deputeteve "zhvishuni lakuriq , legena" ca bente Jozefina, duartrokiste dhe i thoshte Bravo, mire ia bere. Ai ne kulmin e krizes histerike, kjo i hidhte zjarrit benzine. Te pakten si femer s'duhej ta bente, mire si kryeparlamentare.
    Me vjen keq qe mundohesh te justifikosh te pajustifikueshmen!

p.s. ju te tjeret kthehuni ne miting se po ju del numri i manget.
    Ja dhe mesazhi i kulturuar per vleresimin nga antari D&G.

o idiot, ordiner je ti, me gjithe familjen e jozefines, se as nuk me afroheni as si nivel as si kulture as si shkollim as si fisnikeri familjare.

Sa ordinere qe je me këtë shkrim. Un se kam gjë Jozefinën se vijë nga një vënd që është në cepin tjetër tërësisht nga ajo, por ti me këto komente që bën dhe me mënyrën si flet dhe shprehesh po e tregon veten që je një militante e shfrenuar. Un kur fola për Jozefinën përmënda dhe origjinat fshatare të Saliut e shumë të tjerëve. Në politikën shqiptare maten me gishta këta njerëz si Jozefina. Un kam folur dhe për Ceka, Meksin etj por ti se kupton kuptimin e shkrimit tim, se ti nuk do rregull, nuk do ligje do rrëmujë, kaos. Ju jeni ata Mjaftistat filosllavë komunistë që mundoheni ti ngjani elitës së "NorthEast" Amerikan -(minus) disa dhjetra miliona dollarë në llogari dhe 5-6 breza shkollë.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •