Close
Faqja 3 prej 54 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 531
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Francezet 90 % jane kopila ,nuk kane familje ,dhe ata qe kane femije i kane jashteligjore ,dtth se bejne femije me kend dojne e risin dhe kur arine ne moshen 18 vjecare e lagrojne nga shpija ,grate per te kenaqur epshin e vete bejne seks me koleget e punes me komshinjte ,shkurt dhe qarte kopila dhe orospija

Citim Postuar mė parė nga sabine Lexo Postimin
    Francezet 90 % jane kopila ,nuk kane familje ,dhe ata qe kane femije i kane jashteligjore ,dtth se bejne femije me kend dojne e risin dhe kur arine ne moshen 18 vjecare e lagrojne nga shpija ,grate per te kenaqur epshin e vete bejne seks me koleget e punes me komshinjte ,shkurt dhe qarte kopila dhe orospija
    E c'lidhje ka kjo me temen? Ne cdo vend te botes ka femra e familje te tilla... madje edhe ne shqiperi ke plot.
    Apo je me idene qe vetem femrat qe mbajne shamija jane te ndershme??

La vita non si spiega, si VIVE!

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Sa budall jan njerzit nganjeher ! kush te tha qyfyre qe kjo esht mbules Islame , un jam kunder vendosjes se perces por ama ti thuash mbules Islame se pranoj gjithcka mund te jet por mbules Islame jo . Mbules shkreterire po Islame jo .
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    E sheh ndershmerine e shamijave ku sollen francen ????

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Mua nuk me pengon fare nese ndalojne burken, por problemi qendron dikund tjeter ,se neser i kujtohet dikujt dhe del me nej propozim ne parlament qe burat patjeter te veshen si grate se po nuk bene nje gje te tille do gjobiten ,ose po grate patjeter te veshen si burra .

nese eshte shtet demokratik atehere cdo kush ka te drejte te veshet si done vete ,nese ndalojne burken ,le ta ndalojne minin le ti ndalojne tangat dhe cdo gje qe eshte ekstreme.

dhe ne fund nje pyetje PSE FRANCA I FRIKOHET BURKES ,NIKABIT APO SHAMISE ???

E sheh ndershmerine e shamijave ku sollen francen ????
    Jo nuk e shoh! Sinqerisht, me duket nje krahasim pa baze... shume shume shtete ne bote nuk e kane perdorimin e shamise por kjo nuk do te thote qe jane te gjithe vende me femra te perdala.
    Edhe ne shqiperi numri femrave qe mbajne shami eshte sh i vogel, por kjo s'do te thote gje, apo e kam gabim sipas teje?

Mua nuk me pengon fare nese ndalojne burken, por problemi qendron dikund tjeter ,se neser i kujtohet dikujt dhe del me nej propozim ne parlament qe burat patjeter te veshen si grate se po nuk bene nje gje te tille do gjobiten ,ose po grate patjeter te veshen si burra .

nese eshte shtet demokratik atehere cdo kush ka te drejte te veshet si done vete ,nese ndalojne burken ,le ta ndalojne minin le ti ndalojne tangat dhe cdo gje qe eshte ekstreme.

dhe ne fund nje pyetje PSE FRANCA I FRIKOHET BURKES ,NIKABIT APO SHAMISE ???

Ah ok, ne kete kuptim e kishe!! Nuk e kisha kuptuar se ku doje te dilje....

Une nuk e shoh si nje frike te Frances, thjesht mbulimi i tere fyteres eshte i pa-kuptimte. Fytyra eshte pikerisht ajo pjese e trupit qe e dallon njeriun, qe i jep identitetin.... nese jam e mbuluar tersisht, kush e di kush jam? Kush do te pershendeste rruges etj etj?

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Kso Tema Skan As Gje Lidhje Per Shqiptaret

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Vallaj boll mir ja ka ber Franca , un te jem kto lesh mulumet i kisha kthy ne ven te vet te gjitha nese nuk ndjekin ligjin e te heqin shamit .
    Ku jemi ktu i her ecin ne rrug si thes milli sbin era femer ne asnje qoshe , ndonjeher kur i shof kto te mulumet them si identifikohen kto i her se sdun as id kort ti bejn pa shami ...
    Dhe me e madhja eshte se kur vin ne europe duan qe europa ose bota ti pranoj kto me shamiat e tyre , ama kur shkon tek vendet e tyre bej gaf dil me kanatiere te kapen me gur .. hhhuuuhhhhhhhhhh
    Bej si them une por mos bej si bej une ....ncncncncccn

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anėtarėsuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar mė parė nga beni33 Lexo Postimin
    Kso Tema Skan As Gje Lidhje Per Shqiptaret
    per ktu e ki Like
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Faqja 3 prej 54 FillimFillim 123451353 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •