Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 53
    Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    po te ndodhte kjo ne disa zona ne shqiperi po te ndodhte ne disa fshatra te shkupit po te ndodhte ne malsi nuk do ta goditnin me 30 goditje por me vdekje ,

nuk ke nevoj o shoku jem te shkosh ne indonezi ke popullin tend ku vetem vitet e fundit per kete gje jan vra qindra persona dhe qindra familje jan ne hasmeri ,me mir do ishte qe gjykata te denonte me 30 goditje se sa te burgoset e ter familje sesa edhe femijes ti nderpritet shkollimi dhe te mos guxoj te loz ne lagje kjo gje ty te duket e mir e mirresh me gjera qe ndodhin ne indonezi

nese ne indonezi i jan dhen 30 goditje ne trojet shqiptare njerzit qe kan ber gjera te tilla ka pesu keq ku jan vra ju jan pre veshet etj
    Në trevat shqiptare, fenomenet e hakmarrjes që marrin shtysë nga tradhëtia bashkëshortore nuk vinë si dënim nga instancat shtetërore por nga vetëgjygjësia. Këtu fenomeni nuk duhet përgjithsuar pasi më shumë i atribuoet karakteristikave të individit, megjithëse brumosja e tij vjen natyrshëm nga mentaliteti mbytës ose i lirë i shoqërisë ku bën pjesë. Pra vetëgjygjësia dhe dënimi nga shteti nuk përputhen sëbashku për tu paraqitur si një shembull i paralelizuar. Dënime të tilla në botën e civilizuar kanë shekuj që nuk praktikohen dhe janë deklasuar ligjërisht. Dikush do e emërtonte degjenerim këtë formë liberalizmi, dikush emancipim - kjo pak rëndësi ka, gjithsekush mbron argumentin që vetë shtron. E rëndësishme është që shteti modern si organizëm në tërësi mos marri përsipër detyra të tilla që i shkojnë për shtat epokës inkuizicioniste feudale.
    relata refero

ky eshte islami i sotem , nuk eshte nevoja t'a reklamoj , sepse te gjithe e dime , por eshte e nevojshme t'a perkujtoj , qe te mos harrohemi ;

Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    kisha disa pyetje per te gjithe keta qe kundershtojne kete ligj Islam.
    Nese ju do ktheheshit nga jashte ne shtepine tuaj dhe do e gjenit gruan tuaj perfundi nje njeriu te huaj, cili do ishte reaksioni juaj? Do thirrnit policine?
    Sipas ligjit penal te vendeve ku jetoni, a eshte veper penale tradhtia martesore?
    prap se prap kjo pyetja tende nuk ka as nje lidhje me temen .

Ne flasim per nje grua qe ishte ne proces divorci ( pra ishte e lire te bente c fare te donte ) ...
    Edhe e dyta dhuna ju ushtrua nga lagja e saj per shkak te ligjt mesjetar kafsheror te sharias .

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    [QUOTE=ximi_abedini;3063188]

une kam frik se nese do takoj ndonje antar te familjes se nuk do mund te zbatoj ligjin e zotit sepse ne ate moment mundem edhe ti vras
    ximi une do te ta them me pak fjale . Do te me besosh me beso ...

Ti mua me dukesh si nje njeri me aftesi te kufizuara , pra ke profilin e atyre qe mund te bejne gjera te rrezikshme kunder familjes se tyre , sepse beson ne peralla imagjinare .

Do te lutesha heres tjeter , mos te shprehesh ne kete menyre , se kam me te kallzuar te organet kompetente , si nje njeri qe do ndihme mjekesore .

Mos kuxo kurre te besh dicka te tille ... Sepse nuk ta ka fajin familja tende qe ti je i semure mendore .

Te flas sinqerisht , i kam pa tallje .

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    mendimin tim dhashe
    zoti keshtu me krijoj te shemtut
    hallall qe je ti i bukur gezoju
    Nuk është keq [thuaju] të dini të punoni me Photoshop.
    Si një lajm tjetër, por ajo "ishte" prej Somalie; somalezët
    janë zezakë, këta "të mencurit" e kanë marrë një pamje
    të një gruaje "të bardhë" dhe e kanë nxjerrë lajmin.

Sa keq më vjen për këta njerëz. Tepër të mjerë janë.

Sidoqoftë, duan ore të jetojnë si kafshë, kur dhe me kë tu
    kujtohet të bëjnë marrëdhënie. Edhe incesti është "hallall".

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin

Kur jemi te incesti,me shpjego ,cfare jane ato suret ku Allahu i lejon Muhamedit martesat me vajzat e axhes,te dajes,etj,une kam pershtypjen qe jane incest i paster,ndersa ti akuzon tjeret per incest,sen sjam kah marr vesh!!!!!

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Kur jemi te incesti, me shpjego, cfare jane ato suret ku Allahu i lejon Muhamedit martesat me vajzat e axhes...
    Incest është marrëdhënie me pjesëtarët e gjirit [nga nëna, e jo nga babai].

Minxha mund ta ketë gruan një gjermane, pakistaneze, kineze... cka ka lidhje kjo.

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

si kafshe jetoni ju arabofilet ...

keni mjekra 10 metra te gjata , martoheni me kushurirat , rini me byythen nga qjelli 10 here ne dite ,

pyesni hoxhen sa here ne dite duhet me bere shurren qe mos te quhet harram .

Eshte komplet idiotlek nje kafshe te akuzoj tjetrin si kafshe .

Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    si kafshe jetoni ju arabofilet ...

keni mjekra 10 metra te gjata , martoheni me kushurirat , rini me byythen nga qjelli 10 here ne dite ,

pyesni hoxhen sa here ne dite duhet me bere shurren qe mos te quhet harram .

Eshte komplet idiotlek nje kafshe te akuzoj tjetrin si kafshe .
    Me lule... me lule...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Incest është marrëdhënie me pjesëtarët e gjirit [nga nëna, e jo nga babai].

SHpresoj qe bere shaka ,ne te kunderten ,pendohem qe hyra ne replike

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •