Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 53
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Drejtësi Mesjetare në shekullin XXI- Mentaliteti islamik

Irdayanti Mukhtar, 34 vjeç, është dënuar me 9 goditje kamzhiku të premten pasi akuzohet për marrëdhënie jashtëmartesore.
    Dënimi i gruas, e cila është në proces divorci me bashkëshortin e saj, është kryer në prani të 200 personave në një xhami në Jantho, në Indonezi.

Turma e njerëzve në këtë qytet mysliman shumë strikt regjistronte rrahjen brutale dhe bërtiste për më shumë dënime sipas ligjit Sharia.

Menjëherë pas nëntë goditjeve, 34-vjeçares i ka rënë të fikët dhe është dërguar në spital për trajtim mjekësor.

Fqinjët e kanë parë gruan me një burrë tjetër në shtëpinë e saj dhe një grup njerëzish kanë hyrë në apartament për t’i marrë dhe dërguar në rajonin e policisë.

Per foto klikoni ketu:
    http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=208561&ref=ml

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mire ja bene se eshte turp te besh seks para martese
    ai ligj duhet te zbatohet dhe ne shqiperi
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    po ik ore futja me dore . Mos na ca derrasat .

S ta kan fajin njerezit e shkret qe nuk ke bere seks ti me para .
    Ta ka fajn surati tend

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    mendimin tim dhashe
    zoti keshtu me krijoj te shemtut
    hallall qe je ti i bukur gezoju
    JO SEKS PARA MARTESE

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    po te ndodhte kjo ne disa zona ne shqiperi po te ndodhte ne disa fshatra te shkupit po te ndodhte ne malsi nuk do ta goditnin me 30 goditje por me vdekje ,

nuk ke nevoj o shoku jem te shkosh ne indonezi ke popullin tend ku vetem vitet e fundit per kete gje jan vra qindra persona dhe qindra familje jan ne hasmeri ,me mir do ishte qe gjykata te denonte me 30 goditje se sa te burgoset e ter familje sesa edhe femijes ti nderpritet shkollimi dhe te mos guxoj te loz ne lagje kjo gje ty te duket e mir e mirresh me gjera qe ndodhin ne indonezi

nese ne indonezi i jan dhen 30 goditje ne trojet shqiptare njerzit qe kan ber gjera te tilla ka pesu keq ku jan vra ju jan pre veshet etj
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Pajtohem me Bimin. Nuk duhet te na shqetesoje shume kultura e zakonet arabe. Ajo qe me shqeteson mua eshte temperamenti i mashkullit shqiptar ne pergjithesi. Dhe shqiptari te vret per nderin e motres, gruas, apo ndonje te afermi. Kane vrare njerez vetem se u kane hedh nje kompliment rruges motres se tyre. Ky eshte primitivitet, harbuteri dhe kafsheri. Harrojne keta vellezer se dhe ata kane bere te njejten gje me motrat e dikujt tjeter. Mos flasim pastaj per me teper.
    Feelings change - memories don't.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    Mia skishte lidhje me kulturen arabe,Indonezia nuk eshte shtet arab dhe denimi qe eshte ne kete rast nuk eshte arab,por eshte islam, paramendojeni dikush me ua shkerdhy ndonje te aferm ne familje cfar do kishi bere ju.

Mos merni shembuj te tjeret ,por merni shembuj veten tuaj

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Ja filluan arabofilet (ximi edhe sabine) ose ndryshe adhuruesit e mentalitetit islamik qe eshte synonim i kultures arabe ...

Mos u mundoni te tjetersoni lajmin . C lidhje ka ligj i sharias me ne shqiptaret ... ?

Dënimi i gruas, e cila është në proces divorci me bashkëshortin e saj, është kryer në prani të 200 personave në një xhami në Jantho, në Indonezi.
    Nje grua qe eshte ne proces divorci rrihet barbarisht me kamzhike , sepse kishte lidhje me nje person tjeter(ne kohen qe ishte e ndare nga burri i saj) .

Ky lajm dehsmon qarte qe islamiket nuk jan te afte te jene pjese e nje shoqerie moderne .
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 10-04-2011 më 12:52

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga sabine Lexo Postimin
    Mia skishte lidhje me kulturen arabe,Indonezia nuk eshte shtet arab dhe denimi qe eshte ne kete rast nuk eshte arab,
    Pikerisht ky eshte qellimi i temes ! Ky shembull tregon qarte se si muslimanizmi te ben te kesh mentalitet edhe kulture te njete me arabet ... ( Flmnderit per ndihmen)

Pra indonezia nuk eshte shtet arab gjeografikisht , po ne zakone edhe ne kulture eshte e njeta me vendet arabe, per shkak te kuranit .

E njeta gje po ndodh edhe me disa mjekrosha shqipfolesa ....

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Ja filluan arabofilet (ximi edhe sabine) ose ndryshe adhuruesit e mentalitetit islamik qe eshte synonim i kultures arabe ...
    une mburrem me ligjin e zotit dhe do mundohem qe te jetoj gjat gjith jetes duke e zbatu kete ligj sepse eshte ligji i vetem ne bot qe me se shumti mbron njeriun dhe dhe te gjitha qenjiet tjer jonjerzore

mund te me quahs qka te duash por une jam musliman dhe mburrem qe jam dhe jam i gatshum te mbroj me jet identitetin tim dhe sdo e nderroj me asgje ,nuk merzitem se qka me quani sepse jemi mesu me etiketime te tilla sepse kemi jetu nen robri nen nje shtet te poshter i cili na ka vra burgos e torturu dhe na ka etiketu etiketime te tilla por kjo gje asnjeher sna ka dobsu dhe kurr sjemi gjunjezu

une kam frik se nese do takoj ndonje antar te familjes se nuk do mund te zbatoj ligjin e zotit sepse ne ate moment mundem edhe ti vras

Mos u mundoni te tjetersoni lajmin . C lidhje ka ligj i sharias me ne shqiptaret ... ?
    nuk u mundova te tjetersoja lajmin por te tregova se te shqiptaret kan ndodh me shum vrasje e masakra per keto gjera se sa ne indonezi jan vra edhe njerz qe skan meritu te vriten eshte vra baba per shkak te djalit eshte vra vllau per shkak te vllaut eshte vra djali per shkak te babes

vitin e kaluar ne shkup jan vra mbi 3 persona sakt nuk e di mund te jen edhe me shum ku kan luftu dy familje ne mes vete per kete gje ,ne kaqanik vitin e kaluar eshte vra taksisti pasi qe familja kan mendu se ai eshte i dashuri i vajzes se tyre

ndersa ne koomunen e ferizajit para shum vite me par i jan pre veshet dhe ai eshte ik nga kosova dhe kurr ska guxu te kthehet me ne kosov

te thash me heret se shqiptari eshte me i rrezikshum se arabi e islamisti ather kur i preket ne nder dhe per kete gje kan mbetur me mijra jetim kan mbetur shum njerz pa gjymtyr te trupit jan shperngul me mijra familje kan mbet pa shkoll dhe pa liri me mijra femij etj etj

Nje grua qe eshte ne proces divorci rrihet barbarisht me kamzhike , sepse kishte lidhje me nje person tjeter(ne kohen qe ishte e ndare nga burri i saj) .

Ky lajm dehsmon qarte qe islamiket nuk jan te afte te jene pjese e nje shoqerie moderne .
    mir ja kan ba sepse feja islame e ndalon prostitucionin

Ne e kemi deshmu veten o shoku jem duke i qmu vlerat njerzore duke i qmu dijetaret te cilet feja moderne dhe shoqria demokratike i digjte neper furra feja islame e qmoj femren pasi qe femra deri von nga shoqria perendimore eshte quajtur qenjje jonjerzore djall ,
    edhe ky me posht eshte nje islamik por dhe eshte pjes e nje shoqrie me moderne ne bot dhe shteti i zvicres mburret me te dhe me shoket e tij
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •