Normale Kosova esht vend i cudirave zgjodhi per President nje femer me kapacitete te jashtzakonshme Lokale rituali i aktiviteteve te se ciles do te jet ky ,Takim me shefin e Policise se Kosoves ,Takim me shefin e FSK.se ,Takime me kryetarin e asaje komunes se humbur te kosoves , Takim me drejtorin e x shkolles se pa rendesishme ,Takim me drejtorin e KEK.ut ,Takim me drejtorin e ujsjellsit rajonal te Malisheves .etj etj .
Ndersa Kosova e largoje nga posti i Presidentit njeriun i cili do ti cante koridoret e diplomacis BOTRORE kosova e largoje nje njeri i cili sote do te takonte presidentin e X shtetit Latine ndersa neser do te cante ne kontinentin tjeter ku do te takonte X mbretin e shtetit Aziatike apo Arabe.Kosova e largoje njeriun i cili sote ne X kontinentin e Botes do te takonte mikun e tije Miliarder ndersa neser ne kontinentin tejter do te takonte mikun tjeter Miliarder.Kosova e largoje njeriun para te cilit gjunjezoheshin edhe mbreterit e Presidentet ne te kater kontinentet e Botes. Kosova e largoje njeriun i cili sote do te takonte X sipermarsin me te fuqishem te Evropes ndersa neser do te takonte X Sipermarsin me te fuqishem te Amerikes .Kosova e largoje njeriun i cili sote ne X kontinentin e Botes do te takonte Investórin me te fuqishem ndersa neser ne X kontinentin tjeter do te takonte Investitorin tejter me te fuqishem.
Ja pra kjo esht Kosova e Qudirave
Sa po duket edhe po ma verteton kete ide qe Kosova eshte shtet kukell dhe ky far Christofer Dell eshte ai te cilin i ka krejt pejte ne dor dhe si don ai lun. Ai maza ma keq per neve, mjert na. Kjo far Atifete koka eduku per nguti 'FAST Track' 35 vjecare General Major kjo.duhet te jet ne librin Guiness world Record ?
Qka dot ndodh me rogen e presidentit tash a dot thehen premtimi i atyre 10 familjeve skamnore te cilet udha mujora e presidences. Ksaj Atifetes i duhet kjo se ende jeton me qira dhe nuk kish kurgja . Mos me hi nqynah let presim ishallah del e mir
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kosovar2006 : 09-04-2011 mė 07:00
BAC, SU KRY
Ska mbetur kot thenja :-
`` pusin e ri hape por ne te vjetrin mos peshty ``
Po pra , prap se prap doli Gjakova per me i ZBARDHE Ftyren Kosoves .
Nuk behet shteti me lopare Drenice e batakcij llapi .
Prandaj jane te ndare profesionet .
Koke e kembe derrş je ti se bashku me kete ATin tende..
Ne ketu folem rreth qeshtjes se kombit jo poezive te tij, se me fjale besa nuk kemi arritur kurgja dhe kurre nuk do te arrijem.....
Askush nuk tha qe ka qene poet i keq ose poet jo shqiptar....
Tjetera kur aj vete ka dashur te mos jete Shqiptar(qe mund te jete nga zemirmi qe nuk e ndegjojke populli) kush je ti ta besh ate shqiptare...
Prandaj mos ta zgjasim temen.... sepse tema eshte diqka tjter nese do ndonje gje tjeter shkrujam ne privat..
Dija ėshtė Injorancė pėr Injorantėt, sikurse ėshtė Injoranca Injorancė pėr Tė Diturit
Me siguri kjo Presidentja brek grisur do ti rrespektoje vendimet e ish-Presidentit hahahaha.
Ndoshta do tja leshoje Behgjet Pacolli ndonje dhome te Rezidences se tije me Qira.
Shtepia e Behgjet Pacolli ne Prishtine nje nder me te medhat ne Evrope nga min-5 mund ta shikoni.
T'a dijė Shqypnija
Prį, e sheklli mbarė,
Se mā mbas sodit
Uu s'jam Shqyptįr,
A ndiet, Zotni,
Qi rrini m'shkam?
Un mā me sodjet
Shqyptįr nuk jam.
M'thirrni si t'doni
U tham: Urdhno!
Zulł m'a njitni...
Shqyptįr, por, jo.
Per mue Shqypnija
Kufij mā s'kį,
Nuk kam kund atme
As fis, as vllį,
Fis kam mā t'fortin
E vllį bujarin.......
Tash po i postoj ma gjershish pra....
Gjykoje vete....
Une ate qe e kam then ne postimin time, shiqoje mire pastaj paargjyko
Kam thene keshtu kontrolloje zemrimin se mund te thuash fjale qe pastaj te pendohesh.... qka do qe te beje shqipater une perseri vetit do i Them Shqiptar ky ishte mesazhi im...
Ndersa rreth temes
İlir Deda behet keshilltar i pare i Kryetares,....
Shume İntersant.....
Dija ėshtė Injorancė pėr Injorantėt, sikurse ėshtė Injoranca Injorancė pėr Tė Diturit
Krijoni Kontakt