Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 117
    he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    “Kjo është rrjedhojë e një Kushtetute që nuk është bërë në mënyrë të rregullt, sepse Kushtetuta është një dokument shumë i rëndësishëm, që duhet të pranohet me referendum me pajtimin e gjithë popullatës, me debat. Aty ka gjëra që s’i ha as qeni - ka deklaruar Demaçi.

qeni si hane, mirepo ne kemi kryeministra e ministra qe jane ma poshte se qeni..
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Gabim shum i madh eshte te behet demaqi president,neve na duhet nje njeri i fresket qe ka shkoll e qe ka respekt,e dim qe ademi nuk ka shkoll,pastaj e dim gjithashtu qe prej qe ka hy ne politik ka gau qdo her,por ka qen fat qe gabimet e tij nuk kan pas pesh ne kosove.
    Sot per sot kemi nje njeri qe nuk ka kush qe e refuzon dhe ai eshte Esat Stavileci,e para eshte enciklopedi dhe e dyta eshteunifikues.
    Adem demaqi ka per ta ber edhe ma llug se qe e kemi sot,lima dhe vv e duan demaqin per ta fut ne konflikt kunder thaqit kjo eshte me se e sigurt
    esat stavileci mund te jete nje mesues i mire por per president ai nuk ben!
    une propozoi murat jasharin ai eshte njeriu me i duhur per momentin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2009
    Postime
    461
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    vetfundosja ska as er as lidhje me Bacen Adem ket e ka than vet Baca ne TV e keta te vetfundosjes mundohen qe permes emrit te madhit Demaçi te perfitoin diqka por Baca Adem se han ate shtos

ndersa per Limen jo veq ai por te gjith qka kan qen ne UÇK per ju jan me shkie a po harroni se luften e kan ba kunder shkieve
    e pisat qe ini ju
    Jo luften ja kane nise se pari me shqipetar,jepu mill kurkunde nuke shkruhet,jepu buke kurkun nuke shkruhet jepi 3% kerkun nuke shkruhet,Na u shprazen fshatrat kurkun UQK.200 marka me ta gjet autobusin e sot kryetar komune.Mose po done deshmi.Shko lyp te kufini.KY adem vetem po FLEN u que prej gjumi.Le te flej rahat NJI VETUR DHE NJI SHOFER AI KNAQET.RYSHFETI I HASHIM THAQIT.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    esat stavileci mund te jete nje mesues i mire por per president ai nuk ben!
    une propozoi murat jasharin ai eshte njeriu me i duhur per momentin!
    Une them ta bejme kryetar Qumilin ose Cimen se Leci nuk bene.

A jeni ne vete more njerez,thua jeni duke bere pazare ne tregun e lakrave.
    Kosova eshte shtet dhe ka te rregulluar menyren se si zgjedh institucionet e saj.Kosova nuk eshte monarki,nuk eshte Libi e as nuk eshte Somali.
    Demaci e Stavileci e karkaleci e dijne se Kosova i pati zgjedhjet parlamentare ne 2010.Pse nuk i maten muskujt ne ate kohe dhe ta shohin veten se ku jane me vota,por presin kohrat e krizave institucionale per te perfituar poste.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Kur do ta kuptoj ky popull qe ka vdekur ajo kohe qe i duheshin kosoves vetem njerez me mentalitet pushke e baruti!!

Kosoves tash i duhen vetem ata njerez qe kan ide se si largohet ky popull nga mjerimi ekonomik, e si largohet ky shtet nga korrupsioni, e jo ato retorikat blla blla patriotike.

E qmoj demaqin, mirpo nuk eshte koha per te tani.

Ky ka te njejten pjell politike si albin kurti, qe lidhje me diplomaci nuk kan. Shtetet e forta gjithmon jan udhehequr nga diplomacia.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 05-04-2011 më 13:36
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    O nuk behet me fjal per kryetarin,por per qeverin,keto biseda qe po behen ne mes te ldk dhe pdk behen per te ra ne ujdi se kur do mbahen zgjedhjet e ardheshme te jashtezakonshme.
    Tani e ka kuptu edhe hashimi per fat te keq shume von dhe kjo do ti kushtoi edhe atij por edhe partis se tij,nga kjo po del fitues ldk-ja.
    Keto biseda eshte dasht hashimi ti bej meniher pas zgjedhjeve e jo te polarizohet deri ne ate shkall sa per inati filloi ti anashkaloi shqiptare dhe kjo po i hekmerret,harrojeni pacollin ai politikisht ka vdek per gjithmon

i/e regjistruar Maska e Dar_di
    Anëtarësuar
    16-08-2008
    Vendndodhja
    Dardani e lashtë (Oeneum), aty ku ajri i freskët më bën të ndihem i relaksuar.
    Postime
    1,968
    Shumë respekt e mirënjohje për të kaluarën e z. Adem Demaçit, sakrificën e tij në shërbim të atdheut dhe lirisë për shqiptarët në Kosovë. Ai tashmë është futur në analet e historisë për bëmat e tij atdhetare.

Kohët kanë ndryshuar. Kushtetuta e Republikës së Kosovës bie ndesh me konceptet politike të z. Adem Demaçit. Qëndrimi i tij prej një atdhetari të flakët e të hapur, është në kundërshtim me konsistencën politike të përfaqësuesve politik ndërkombëtar, të cilët, konstatuar deri më tani, kërkojnë që në Republikën e Kosovës të administrojnë njerëz lojalë të tyre. Njëkohësisht, qëndrimi i tij për shqiptarët në Evropën Juglindore është në disharmoni ne dispozitat kushtetuese të Republikës së Kosovës. Kursi i z. Demaçit është radikal në aspektin e raporteve me shtetet fqinje dhe ato ndërkombëtare.

Partia Demokratike e Kosovës, e cila është një ndër partitë më të votuara në Republikën e Kosovës, nuk besoj se do ta dëshironte z. Demaçin për president të shtetit, sepse parimet e këtij të fundit nuk përcillen në harmoni me vijën politike të PDK-së. Ka mundësi që edhe partitë e tjera në vend nuk janë në gjendje ta pranojnë një alternativë të tillë, përveç Lëvizjes Vetëvendosje e Albin Kurtit, e cila në platformën e saj politike ka bashkimin e Kosovës me Shqipërinë, si proces fillestar të bashkimit të të gjitha tokave etnike shqiptare në një shtet të vetëm.

Si rezultat i këtyre antagonizmave, z. Adem Demaçi nuk është zgjidhje adekuate për postin e presidentit të Republikës së Kosovës, megjithëse kush më shumë e kush më pak e miraton një mundësi të tillë.

Dar_di
    "Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Eshte e mire qe e ka pranu poziten e till ( edhe pse nuk ju ka ofru), mirepo ky eshte veprim i njeanshem.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    po te zgjedhej presidenti direkt nga populli ,nga keta kanditat qe po permenden:

Adem Demaci,Behxhet Pacolli,Jakup Krasniqi,Agim Ceku une do te votoja per ADEM DEMACIN.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Sido qe te jet pa nje marrveshtje ne mes shqiptarve nuk do ket zgjidhje,gabimin me te madh hashimi e ka ber se ai ka llogarit vetem ne kokrra ato i siguroi disi me pakica shkie e magjup si dhe me akr qe edhe femiu e ka dit se do jet e perkoheshme nuk mund te qendroi nje qeveri ne kosove nga fati i votave te armiqve tan.
    ne momenti kur eshte ofru pacolli per kryetar hashimi i pari eshte dasht ta refuzoi,per te mos len hapsir qe te politizohet,kete nuk e beri dhe mendoi qe ai vet mund te ja dali ne kry,kjo u tregu papjekuri totale politike e tij,tani do jet i detyrushem ti bie ne gjunje isa mustafes per te dal me ftyr,diku heret e kam then se fati politik i thaqit mvaret nga isa mustafa,sa her te doj ldk mund te ja prish llogarit pdk dhe anasjelltas,sidoqoft tani populli kerkon zgjidhje e jo zgjedhje sepse eshte lodhur nga keta politikarucat tan qe me te vertet jeten na e kan ber ferr.
    le te jet edhe dreqi e i biri i tij vetem qe te ecim te levizim pak edhe ne sepse punet pus i kemi

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •