Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 117
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....po na qerkuza jem , tu bo qerkuz tu jav bo at pun .....qeshtu e qojm ...na
    kujna po ja ban at pun nanes tane aaaa qe qe qerkuzi ti perime qerkuz koke

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    kujna po ja ban at pun nanes tane aaaa qe qe qerkuzi ti perime qerkuz koke
    ...jo valla veq atyne qe jan kunder neve , qatyne ja kena zakon .....nejse ket pun jav kemi bo perher kundershtarve...ska lidhje...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Une kom pritur se baci Adem nuk do hesht ,ai heshti dhe mbylli gojen gjer tani e lete vazhdoi edhe më qe te hesht.Sinqerisht mendoi se politiqaret tan jon ber si patatet e merdhira ,sa i mer drita e djellit kalben.
    Guximi,sens per politik dashuria per popullin dhe atedhen...cave ju mungon njera., por krysisht u mungojn tri element qe do benin nji president te sukseseshem.

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    -citim----
    Shumë respekt e mirënjohje për të kaluarën e z. Adem Demaçit, sakrificën e tij në shërbim të atdheut dhe lirisë për shqiptarët në Kosovë. Ai tashmë është futur në analet e historisë për bëmat e tij atdhetare.

Edhe nga unë respekt për Adem Demaqin-mirëpo do të ishte gabim nëse ai e pranon kandidaturen për Kryetar Shteti edhe ne do të kemi dilema(për moshen e tij)se mos po futet në një lojë ku i dihet fundi pa e filluar ,si do qoftë suksese!!!!!!!Kosova është futë në një krizë të madhe Politike ,kush ,pse ,si për çka ,ai ose ajo ,ka shumë pyetje pa pergjegjëje ,shpresoj dhe jam optimist mos ta gjëjë prap ndonji e ligë(e keqe) POPULLIN TIM SHQIPTAR

Përshendetje

i/e regjistruar Maska e getomental
    Anëtarësuar
    18-04-2008
    Vendndodhja
    Shkup-Dardani-Shqipri.
    Postime
    251
    Per hajr ju qoft presidenti i ri i Kosoves zoteri: Bamir Topi,
    Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BËJË SHQIPËRIN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTE GJAKU IM QË NUK FALET!

Citim Postuar më parë nga getomental Lexo Postimin
    Per hajr ju qoft presidenti i ri i Kosoves zoteri: Bamir Topi,
    O faleminderit o geomental!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443

“Vatra” propozon Mark Krasniqin president i Kosovës

Publikuar: Sot, më 05 prill 2011

http://www.koha.net/repository/images/05marku4.gif

New York, 5 prill - Gazeta më e vjetër shqiptare “Dielli”, zëdhënësja e Federatës PanShqiptare të Amerikës- Vatra, ka dalë sot me një artikull, përmes të cilit propozon akademik, Mark Krasniqin për president të Kosovës.

Editoriali i Diellit fillon duke thënë se: " Ja arsye përse Akademik, Mark Krasniqi është personaliteti që i duhet Kosovës në këto çaste të vështira, ku serbët po fërkojnë duart për shkak të krizës që vjen nga vetë shqiptarët.

Më tej në këtë editorial shkruhet se: “duket se emri i Pacollit nuk do ta zgjidhë nyjën gordiane të krizës kosovare. Emri i tij po e thellon krizën dhe nuk ka gjasa pajtimi, as brenda kampit të Thaçit, pa përmendur partitë e tjera.

"Në kushtet e krijuara akademiku Mark Krasniqi, mund të ishte një kandidaturë e gjetur për Kosovën, jo vetëm pse do të qetësonte Kosovën e zgjidhte krizën, por edhe do t’i mbyllte gojën Beogradit, që rreket prej kohësh të na shesë Kosovën si një terren të myslimanizmit ekstrem”, thuhet më tej në editorial, transmeton agjencia e lajmeve INA.

Arsyeja përse Krasniqi duhet të vijë në krye të presidencës është statura e figurës së tij, kapaciteti intelektual, maturia e gjykimeve, qëndrimet e mbajtura, mos shitja e shpirtit atdhetar tek ata që kanë sunduar Kosovën etj.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Publikuar: Sot, më 05 prill 2011

http://www.koha.net/repository/images/05marku4.gif

New York, 5 prill - Gazeta më e vjetër shqiptare “Dielli”, zëdhënësja e Federatës PanShqiptare të Amerikës- Vatra, ka dalë sot me një artikull, përmes të cilit propozon akademik, Mark Krasniqin për president të Kosovës.

Editoriali i Diellit fillon duke thënë se: " Ja arsye përse Akademik, Mark Krasniqi është personaliteti që i duhet Kosovës në këto çaste të vështira, ku serbët po fërkojnë duart për shkak të krizës që vjen nga vetë shqiptarët.

Më tej në këtë editorial shkruhet se: “duket se emri i Pacollit nuk do ta zgjidhë nyjën gordiane të krizës kosovare. Emri i tij po e thellon krizën dhe nuk ka gjasa pajtimi, as brenda kampit të Thaçit, pa përmendur partitë e tjera.

"Në kushtet e krijuara akademiku Mark Krasniqi, mund të ishte një kandidaturë e gjetur për Kosovën, jo vetëm pse do të qetësonte Kosovën e zgjidhte krizën, por edhe do t’i mbyllte gojën Beogradit, që rreket prej kohësh të na shesë Kosovën si një terren të myslimanizmit ekstrem”, thuhet më tej në editorial, transmeton agjencia e lajmeve INA.

Arsyeja përse Krasniqi duhet të vijë në krye të presidencës është statura e figurës së tij, kapaciteti intelektual, maturia e gjykimeve, qëndrimet e mbajtura, mos shitja e shpirtit atdhetar tek ata që kanë sunduar Kosovën etj.
    boll mir veq edhe nje nuse po deshum me ja gjet markut se pa martu slejohet mu kan president edhe taman puna

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

Llapi

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    vetfundosja ska as er as lidhje me Bacen Adem ket e ka than vet Baca ne TV e keta te vetfundosjes mundohen qe permes emrit te madhit Demaçi te perfitoin diqka por Baca Adem se han ate shtos

ndersa per Limen jo veq ai por te gjith qka kan qen ne UÇK per ju jan me shkie a po harroni se luften e kan ba kunder shkieve
    e pisat qe ini ju
    ahaha u mundove me than diqka po sen nuk mujte me lidh
    edhe niher po ta perkujtoj se fatmir limaj e ben fajtor per krejt gjendjen ne kosove hashimin o llapush

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    disave jav ka pru punen ngusht eulekxi tash prap tentojn ta fajsojn levizjen vetvendosje per setuaten qe esht krijuar ne kosove pasd kandidimit te nje njeriu me te kaluar te dyshimt dhe pa etik kombtare siq esht pacovi
    kurse kta te pdk- po harrojn se ket kandidat as aak nuk e pranon as ldk
    mke nje fjal shumica e votusve nuk e do pacovin shumica jan L.V.V AAK .LDK pkta jan shumica

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •