Une kom pritur se baci Adem nuk do hesht ,ai heshti dhe mbylli gojen gjer tani e lete vazhdoi edhe më qe te hesht.Sinqerisht mendoi se politiqaret tan jon ber si patatet e merdhira ,sa i mer drita e djellit kalben.
Guximi,sens per politik dashuria per popullin dhe atedhen...cave ju mungon njera., por krysisht u mungojn tri element qe do benin nji president te sukseseshem.
-citim----
Shumë respekt e mirënjohje për të kaluarën e z. Adem Demaçit, sakrificën e tij në shërbim të atdheut dhe lirisë për shqiptarët në Kosovë. Ai tashmë është futur në analet e historisë për bëmat e tij atdhetare.
Edhe nga unë respekt për Adem Demaqin-mirëpo do të ishte gabim nëse ai e pranon kandidaturen për Kryetar Shteti edhe ne do të kemi dilema(për moshen e tij)se mos po futet në një lojë ku i dihet fundi pa e filluar ,si do qoftë suksese!!!!!!!Kosova është futë në një krizë të madhe Politike ,kush ,pse ,si për çka ,ai ose ajo ,ka shumë pyetje pa pergjegjëje ,shpresoj dhe jam optimist mos ta gjëjë prap ndonji e ligë(e keqe) POPULLIN TIM SHQIPTAR
Përshendetje
Per hajr ju qoft presidenti i ri i Kosoves zoteri: Bamir Topi,
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
“Vatra” propozon Mark Krasniqin president i Kosovës
Publikuar: Sot, më 05 prill 2011
http://www.koha.net/repository/images/05marku4.gif
New York, 5 prill - Gazeta më e vjetër shqiptare “Dielli”, zëdhënësja e Federatës PanShqiptare të Amerikës- Vatra, ka dalë sot me një artikull, përmes të cilit propozon akademik, Mark Krasniqin për president të Kosovës.
Editoriali i Diellit fillon duke thënë se: " Ja arsye përse Akademik, Mark Krasniqi është personaliteti që i duhet Kosovës në këto çaste të vështira, ku serbët po fërkojnë duart për shkak të krizës që vjen nga vetë shqiptarët.
Më tej në këtë editorial shkruhet se: “duket se emri i Pacollit nuk do ta zgjidhë nyjën gordiane të krizës kosovare. Emri i tij po e thellon krizën dhe nuk ka gjasa pajtimi, as brenda kampit të Thaçit, pa përmendur partitë e tjera.
"Në kushtet e krijuara akademiku Mark Krasniqi, mund të ishte një kandidaturë e gjetur për Kosovën, jo vetëm pse do të qetësonte Kosovën e zgjidhte krizën, por edhe do t’i mbyllte gojën Beogradit, që rreket prej kohësh të na shesë Kosovën si një terren të myslimanizmit ekstrem”, thuhet më tej në editorial, transmeton agjencia e lajmeve INA.
Arsyeja përse Krasniqi duhet të vijë në krye të presidencës është statura e figurës së tij, kapaciteti intelektual, maturia e gjykimeve, qëndrimet e mbajtura, mos shitja e shpirtit atdhetar tek ata që kanë sunduar Kosovën etj.
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
disave jav ka pru punen ngusht eulekxi tash prap tentojn ta fajsojn levizjen vetvendosje per setuaten qe esht krijuar ne kosove pasd kandidimit te nje njeriu me te kaluar te dyshimt dhe pa etik kombtare siq esht pacovi
kurse kta te pdk- po harrojn se ket kandidat as aak nuk e pranon as ldk
mke nje fjal shumica e votusve nuk e do pacovin shumica jan L.V.V AAK .LDK pkta jan shumica
Krijoni Kontakt