Close
Faqja 20 prej 28 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 273

Tema: Ateizmi

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Dr.Qendro Lexo Postimin
    Nese je i krishtere, po. Nese nuk je, ke ngaterruar.
    Une jam i krishtere dhe po ta pati qejfi ta kruash me mua, perpiqu t'i permbahesh shkrimeve te mija!! Nese ke ndonje gje kunder tyre, ta kruaj une, nese jo, duhet te kerkosh falje per fyerjen qe me ben pa arsye!!!
    Jarigas

Feja o jaran eshte keshille, fal fejės ! Ti sot shkruan e ben detyra matematikore.
    Matematika ka ekzistuar shume vjet para fejes , dhe rendesia e matematikes as qe krahasohet me ate te fese.
    me kesi lloj certanish ushqeni ju shpirtin.
    Shpirti nuk ekziston
    Tani ēfar jan keto ēudira qe shkruan rreth energjis ?
    Per ty dhe fetaret e tjere jane ēudira , sepse ne kohen kur u shkruajten keta libra fetare ( nga njerezit) , shume procese natyrore nuk njiheshin.
    Shpirti s'egziston, por hajde na jep ndonje shpjegim 'shkencor' rreth ndjenjave shpirtrore >asi, trupore (fizike sipas teje) ateher, pse qajm ? pse merzitemi ? pse gezohemi ? pse idhnohemi ? pse qeshmi ? pse kemi vetedije e nenvetedije ?
    Per keto kam shkruar edhe me heret , dhe gezimi , hidherimi nuk jane ndjenja shpirterore por ato ekzistojne materialisht ne tru ( lexoji disa postime qe i kam bere me heret , jane me te plota)
    C'eshte arsyeja e vdekjes ateher ? ndoshta mungesa e glukozave ben qe njeriu te vdes ???
    Ka shume arsye te vdekjes , por gjitha jane natyrale, kurse sa i perket glukozes qe nuk e mer me seriozitet , provo dhe jeto pa te !!
    Einchtein-i ishte besimtar ! Dhe ka plot thenje mbi egzistencen e Zotit. Ti don prova, e di, ti don ta shohesh me sy Zotin ! Por do ta shohesh ne diten e gjykimit, do te njoftohesh personalisht me te, por kam friken qe ky takim nuk do kaloje edhe aq mir.
    Einstein shenohet ang. dhe Ajnshtajn shqip . Dhe nuk d.m.th pasi qe ai ishte besimtar te jemi edhe ne.
    Pa prova asgje nuk vertetohet.
    Jo sinjale, por impulse (nė sistemin nervor) edhepse nuk ėshtė gabim edhe ashtu.
    Mirė pra, kėtė (pyetje) e bėra vetėm pėr provokim. Desha tė dal tek prejardhja e
    kėtyre, pra, dua tė them atė qė e tha ateisti mė i madh shekullor, Antoni Flu, qė
    pas dhjetėra vitesh, ai iu kthye besimit nė Zot ngase "ky sistem i ndėrlikuar dhe aq
    i mrekullueshėm, nuk mund tė vijė vetėvetiu nga njė sistem i thjeshtė, kur e dimė
    se duhet njė Inteligjencė e Pėrkryer. Pra, materia nuk ka vetėdije. Pra, ėshtė Zoti
    i Cili e krijoi me njė Logjikė tė Pėrsosur."
    Thua qe e bere per provokim pasi qe u binde se ato ekzistojne materialisht.
    E di. E kuptoj. Por, flasim pėr materien e parė, kur nuk kishte as energji diellore
    e as dioksid karbon, por thjesht materie inorganike. Madje, ashtu kot t'ia fusėsh
    se nga jomateria doli materia, etj. kėto filma vetėm nė sci-fi verzion mund t'i shohim.
    Pasi e kuptoje , pse the ne postimet e mehershme qe materia inorganike nuk mund te kthehet ne materie organike ??????? Pse po bie ne kundershim me vetveten ????
    Sikur kjo materie qe mund te shnderrohet ne ditet e sotme , ka mundur edhe me heret.
    Unė nuk besoj nė evolucion, nuk ėshtė rregull debati t'ia hudhish
    atė botėkuptimin tėnd bashkėbiseduesit. Edhe pėr fund, tė them dicka.
    Vete ke thene qe e injoron , nga kjo nenkuptohes se ti beson ne te por nuk e mer parasysh ( sepse nuk ta lejon feja).
    "Zoti (Allahu) nuk ėshtė brenda gjithėsisė
    as nuk ėshtė pjesė e saj. Gjithėsia nuk ėshtė pjesė e Tij as pėrbrenda Tij. Zoti
    ėshtė i Pavarur prej saj dhe njėkohėsisht Krijues."
    Pikerisht qe nuk eshte brenda gjithesise nuk eshte askund - nuk ekziston .Si perfundim , vete muslimanet bine ne kundershtim me veteveten , pra thone qe zoti ekziston , por jo ne gjithesi , por ku atehere , a ka hapesire tjeter perveē gjithesise kur dihet se ajo eshte e pafund ???

Fete jane me te deshtuarat deri tani sepse shumica e luftrave u bene per shkak te tyre.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GrimReaper : 01-04-2011 mė 13:55

Une jam ne rregull, mundet te vertetoj ekzistencen e cdo gjeje qe une e bazoj jeten. Kurse ti o i mjere po te iken truri per lesh, mendon sa ka nje mik imagjinar ne qiell qe te ka krijuar. I shkreti ti...

Meqe qenke i krishtere, atehere komenti im ishte me vend, pra eshe ironike te shohesh dy vete qe zihen se kush ka miq imagjinar me te forte.
    Doktor,
    kujdes se nuk eshte e thene qe nje spektator kureshtar, sheh me mire dhe me kthjelltesi..., sidomos kur jane vizionare...
    Nuk mund te perqeshesh asnje njeri, pasi keta edhe ne gabofshin jane duke te dhene nje prove sipas botkuptimit qe kane, ndersa ti doktor, nuk jep asnje informacjon ne lidhje me ēeshtjen,por vetem sa i kundershton por pa teza te tuat!
    Mos valle je nga ajo kasollja e atyre qe pellisnin per 70-vjet rrjesht; "Liria e vetme fetare, eshte propaganda antifetare?!"...
    Jep koment te lutem, e jo te perqeshesh, ne fund jemi duke diskutuar...s'ka gje te keqe.
    Nga nje besimtar i mire, i ē'do besimit qofte ky, nje ateist i devote nuk ka rrezik jete, ne te kundert, me mire lere fare, se s'kam kohe, por e imagjinon vete ti...
    Pra dem nuk te bejne besimtaret e verte me idete e tyre per Krijimin, ndersa ti u imponon idete e tua duke i vene ne loje, por pa "fakte"...
    Pasi te provosh te kunderten se ē'thote cili'do prej tyre ( kristjan o mysliman), jo vetem qe s'mundesh por ka rrezik shume t'ja fillosh nga apsurditetet qe vijne era myk komunizmi...
    Gjithesesi i nderuar, ketu e mbyll, kjo verteton sa thash me lart, pasi keshtu po te shprehej njeri prej anetarve besimtare, ne kohen e dulles tek ne, por edhe ne tere kampin socjalist, me pare do ti prisnin gjuhen, e pasi qe ta pushkatonin, nuk do te jipnin as eshtrat, pasi ishte "armik i popullit", por qe per ironi te shortit, propagandonte vellazeri dhe paqe, sa qesharake, perballe nje filozofie utopiste si ajo qe na propagandon, ti doktori ateist ...
    Pershendetje, e paqe me pare ne mendjen tende dhe me pas me Bashkebiseduesit e tu...
    Niko.
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar mė parė nga GrimReaper Lexo Postimin
    Matematika ka ekzistuar shume vjet para fejes , dhe rendesia e matematikes as qe krahasohet me ate te fese.
    E din shumė mirė kėtė, se me pėralla pitagoriane me gurė s'ka numra.

Shpirti nuk ekziston.
    Tė lumtė.

Per ty dhe fetaret e tjere jane ēudira , sepse ne kohen kur u shkruajten keta libra fetare ( nga njerezit) , shume procese natyrore nuk njiheshin.
    Ashtu ti e din, se kur ju servohet dicka pėr tė lexuar, nėse nuk ėshtė i ndonjė
    majmuni tė evoluar nė njeri, s'ka fajde prej tij ashtu?! Mirė, rri nė grupin tėnd!

Ka shume arsye te vdekjes , por gjitha jane natyrale, kurse sa i perket glukozes qe nuk e mer me seriozitet , provo dhe jeto pa te!
    Mirė pra, c'ėshtė puna e atij qė sa ka ra tė flejė, ka ikur?! Apo (gjendja) e atij
    qė ishte duke ligjėruar para nxėnėsve tė vet, drejt iu lėshua trupi!? Mos kėto
    janė prej infarktit tė paidentifikuar apo prej glukozės!? Ahh, shkenca jote ufoiste.

Pa prova asgje nuk vertetohet.
    Kokėn e ke prej ashti e muskuli, asgjė tjetėr nuk pranon pėrvec kėtyre konkreteve.
    Edhe roboti nuk percepton ndryshe vetėm se teneqe e elektricitet.

Vete ke thene qe e injoron , nga kjo nenkuptohes se ti beson ne te por nuk e mer parasysh ( sepse nuk ta lejon feja).
    Besoj nė vėrtetėsinė e atomit, se ėshtė logjike dhe objektive, por nuk besoj
    nė ato vlera qė identifikohen ateistėt nė emėr tė shkencės, ngase morali zero
    dhe asgjė nuk kanė tė bėjnė me shkencė, por vetėm mbėshteteni nė tė se
    nuk keni asgjė tjetėr. Mjerisht.

Pikerisht qe nuk eshte brenda gjithesise nuk eshte askund - nuk ekziston.Si perfundim , vete muslimanet bine ne kundershtim me veteveten , pra thone qe zoti ekziston , por jo ne gjithesi , por ku atehere , a ka hapesire tjeter perveē gjithesise kur dihet se ajo eshte e pafund ???
    E ke kokėn copė ashti e muskuli, tė thashė, tjetėr gjė nuk pranon ajo.
    Kėshtu pra, sipas evolucionit, ndėrsa ata qė e quajnė veten njeri prej
    njeriu, thonė qė ata janė krijesa tė dalluara nė tokė, e tė menduarit ėshtė
    vecori e tyre. Kjo nuk u pėrket ateistėve, ngase ju e shikoni botėn me "qerpik".

Fete jane me te deshtuarat deri tani sepse shumica e luftrave u bene per shkak te tyre.
    Shihe bre kush flet pėr paqe.

Ec qarkullo nėpėr internet, mos mė repliko.

"Kur diskutoj me injorantė, gjithmonė humbi;
    kur diskutoj me dijetarė gjithmonė fitoj." (Ebu Hanife)

Kend po e quan perralle ??? Po e ka me perralle se feja ore ??? Po te them edhe nje here , matematika nuk krahasohet me fene , sepse matematika eshte jashtezakonisht me e rendesishme se feja. P.S pa matematike nuk do te kishte , se pari kompjuter , pastaj pa matematike nje objekt as qe mund te planifikohet , kurse pa fe gjithcka do te ishte mire dhe do te ishte paqe , dhe nuk do te vraheshin me miliona njerez nga terroristet , ose kryqezatat , luftera te cilat u zhvilluan si shkak i fese.

Tė lumtė.
    Falemderit.

majmuni tė evoluar nė njeri, s'ka fajde prej tij ashtu?! Mirė, rri nė grupin tėnd!
    Une nuk mbeshtetem ne Teorine e Darvinit sikur ti qe mbeshtetesh ne kuran dhe si ta lexosh nje fjali prej kuranit , nuk e logjikon fare se a eshte e vertete , por menjehere e beson . Une vetem e mbeshtes Teorine e Darvinit.

Mirė pra, c'ėshtė puna e atij qė sa ka ra tė flejė, ka ikur?! Apo (gjendja) e atij
    janė prej infarktit tė paidentifikuar apo prej glukozės!? Ahh, shkenca jote ufoiste.
    Po te ishe vetem pak i shkolluar , do ta dije pse ndodh infrakti o i padituri i shekullit.

Kokėn e ke prej ashti e muskuli, asgjė tjetėr nuk pranon pėrvec kėtyre konkreteve.
    Une nuk e pranoj se eshte e vertete diēka qe nuk eshte vertetuar .Nese une e imagjinoje tani nje njeri me pese duar ose me dhjete sy , dhe them se ekziston me te vertet , a do te besoje ti pa e pare apo pa dhene une fakte se ai ekziston ? Keshtu eshte edhe me mikun e juaj te "plotfuqishem". Nje budalla e ka imagjinuar ate , dhe tani budallenjt tjere e besojne pa u vertetuar se ai ekziston. Por une nuk dua te impnoj asgje , ti vendos per veten tende , une per veten time.

Une besoj se procesi i fotosintezes eshte i vertete , po , sepse eshte vertetuar shkencerisht. Ti beson se zoti ekziston , por ai nuk eshte vertetuar se ekziston , pra ti beson ne nje genjeshter qe e ka shpikur vet njeriu (them keshtu pasi qe mbetet genjeshter pasi nuk eshte i vertetuar) dhe vazhdo ashtu , se do t'i'a shohesh hajrin. Une dua te ndihmoj o mik , qe te mos jesh i varur nga feja , se shume nga keta jane kthyer ne diēka tjeter.

vecori e tyre. Kjo nuk u pėrket ateistėve, ngase ju e shikoni botėn me "qerpik".
    Ju qe e mbani veten si njeri prej njeriu , atehere si u krijua i pari ? A mos beri ndonje " magji " ky zoti u juaj dhe e krijoi ? Keto procese "magjike" nuk i besoj fare , sepse natyra nuk ben kercime .

Dhe te thashe edhe me heret nuk mbeshtetem ne asgje ( sikur ti ne fe ) , por vetem mund te mbeshtes diēka.

Dhe me vjen mire qe u binde se ndjenjat ( gezimi , hidherimi , kenaqesia ) jane materie .

Dr. Qendro, me pelqen ky humori yt, por qe qesh vetem ti!
    Shakaja vleresohet me shume kur qeshim te gjithe bashke...
    Si mendon ti qe te gjithe gabojne dhe ti je me i zgjuari e me i dituri...?
    Or doktor, anej ka Shkodra i thone i fjale shume me vend; "Te hipte vetja ne qejf" ( shqipe e standartizuar )..., eshte nje "paralajmerim miqesor"..., por kam shume frike se jam me vonese e per ty, nuk ka shpresa
    Shaka bej, e shoh qe te mbetet hatri shpejt, por nje diēka me seriozitet kam per te thene, mendo qe po te kene te drejte sikur vetem 10% besimtaret ne lidhje me ekzistencen e Perendise, ti ku do te mbytesh pastaj..., pasi qe te besosh nuk sjell sakrifica dhe shpenzime, pra fillo e shiko se mund te jete edhe nje menyre tjeter e te shpjeguarit te Krijimit, qe ti deri dje nuk e ke konsideruar, a ka mundesi te gabosh edh ti, ku e gjen kete siguri, tek "kapitali"?!
    Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Citim Postuar mė parė nga AMERIKANO Lexo Postimin
    Po ajo se pasqyron te verteten.
    Me gjej nje shkenctar te vetem, qe Khilafati Islamik e vrau sepse ishte "kunder shkences" ?!
    Nuk mund ta gjesh asnje, sepse Islami u dha kurajo njerzimin te lexon, dhe te zbulon boten ne te cilen jeton. Eshte shume groteske te thuash qe Islami qenka kunder shkences ! Islami njohu periudhen e saj te art, deri diten kur u sulmuan sa nga barbaret mongol, e sa nga te krishteret ne luft te shenjt. Muhamedi a.s. thoshte se penda e dijetarit eshte me e fuqishme dhe me e rende se gjaku i deshmorit/shehidit...! Kerkoni te mesoni prej djepit gjer ne varr ! Kush meson gjuhen e nje kombi , ruhet nga te ligat e tij! Kerkoni diturin qoft edhe ne Kine ( Kina dihej atebote si vende shume i larget )!
    Si duket nuk ma kuptove aspak postimin, nuk thashe a ka vra Islami Filozof apo shkenctar por thashe per ate qe e postoj nje antar ate me Filozofi, e ti e ke marr gabimisht kuptimin e saj, e jo menyren Filozofike...

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Une te kujtoj se ēdo gje eshte relative!!
    Edhe "fetar" eshte shume relativ, prandaj here tjeter kur t'i drejtohesh "fetareve", mundohu te debatosh mbi ate qe nje individ shpreh, pa i futur te gjithe ne nje thes, pasi ne ate menyre ti vepron po ashtu si "fetaret"!!
    Kur te kesh ndonje gje kunder shkrimeve te mija, je i mireseardhur ne debat, perndryshe ti nuk ndryshon aspak nga ata qe gjykojne ne emrin e nje logjike te eperme (ne rastin tend, ateizmi)!!
    Une mendoj se nuk ka vetem nje te vertete, por shume sysh!!
    Natyralisht qe gjithcka NUK eshte relative, por e kuptoj se cdo te thuash ti. Une nuk te quaj ty majmun se myslimanet duken si te tille, ti nuk je mysliman. Por ke nje problem, edhe ti "beson", meqe besimi eshte shprehja e budallallekut, edhe ti nuk ke shume ku te shkosh, vetem do rrotullohesh por edhe ti do perfundosh si majmunslimanet. Nese fjalen "besim" e zevendeson me fjalen "llogjike", je i lutur te debatosh llogjikisht mbi cfare ti llogjikon edhe te shohim se kush ka te drejte. Edhe sikur te kesh llogjikuar keq, cfare humbet? Asgje! Cfare fiton? GJITHCKA, sepse meson. Kjo eshte diferenca mes llogjikes edhe besimit, besimit te zhyt ne terr, llogjika eshte vete kritikuese edhe e jashtezakonshme nga cdo pikepamje.

Citim Postuar mė parė nga GrimReaper Lexo Postimin
    Ne edhe ne qofte se nuk kemi miq , nuk shpresojm kot si ju te kemi nje mik me fuqi mbinatyrore !
    Hehe, thenia e dites ishte kjo.

Citim Postuar mė parė nga Ermedin Lexo Postimin

Tė lumtė.

Shihe bre kush flet pėr paqe.

Ec qarkullo nėpėr internet, mos mė repliko.

"Kur diskutoj me injorantė, gjithmonė humbi;
    kur diskutoj me dijetarė gjithmonė fitoj." (Ebu Hanife)
    Ebu Hanefi, krijuesi shkolles hanefe, asaj shkolle te islamit qe vehabistet po e vrasin sidomos ne Mqedoni edhe Kosove.

Edhe dicka, lexova se the qe ateistet nuk kane moral. Cfare eshte morali? Bindje personale se dicka eshte e mire. Bin Laden eshte i bindur se vrasja e te pafajshmeve eshte e mire? E shikon moralin, eshte thjeshte nje mendim personal i variueshem aq sa imagjinata njerezore. Ne ateistet nuk kemi moral, ne kemi tru edhe llogjikojme se c'eshte e mire apo e keqe, nuk lejojme nje arab ne xhami te na thote se c'eshte e mire e c'eshte e keqe.

Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Dr. Qendro, me pelqen ky humori yt, por qe qesh vetem ti!
    Shakaja vleresohet me shume kur qeshim te gjithe bashke...
    Si mendon ti qe te gjithe gabojne dhe ti je me i zgjuari e me i dituri...?
    Or doktor, anej ka Shkodra i thone i fjale shume me vend; "Te hipte vetja ne qejf" ( shqipe e standartizuar )..., eshte nje "paralajmerim miqesor"..., por kam shume frike se jam me vonese e per ty, nuk ka shpresa
    Shaka bej, e shoh qe te mbetet hatri shpejt, por nje diēka me seriozitet kam per te thene, mendo qe po te kene te drejte sikur vetem 10% besimtaret ne lidhje me ekzistencen e Perendise, ti ku do te mbytesh pastaj..., pasi qe te besosh nuk sjell sakrifica dhe shpenzime, pra fillo e shiko se mund te jete edhe nje menyre tjeter e te shpjeguarit te Krijimit, qe ti deri dje nuk e ke konsideruar, a ka mundesi te gabosh edh ti, ku e gjen kete siguri, tek "kapitali"?!

Gjithsesi...

une e di se asnje besimtar nuk ka te drejte, sepse kane 6 mije vite qe pretendojne budallalleqe edhe nuk kane provuar asnje prej tyre te jete e vertete.

Te besosh nuk sjell sakrifica? TE BESOSH SJELL SAKRIFICEN ME TE MADHE NE BOTE, FLIJIMIN E GJESE ME TE SHTRENJTE QE KE, JETES TENDE, MADJE SHPESH EDHE JETEN E FEMIJEVE TE TU QE TI I INDOKTRINON ME BUDALLALLEK FETAR.

Ti bene shaka, ku nuk ka vend per shaka. Keta njerez fetar po e hedhin jeten e tyre ne ajer edhe ti qesh? Keta fetar po hedhin njerez te tjere ne ajer edhe ti qesh?

Nese ka dicka djallezore, ajo eshte feja. Nuk ka asgje me te lige se feja. Me permendni vetem nje gje qe te jete me e lige se feja?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 04-04-2011 mė 15:14 Arsyeja: ndreq fjalorin
    IN INFERIS MELIUS EST REGNARE QUAM IN COELIS SERVIRE

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Natyralisht qe gjithcka NUK eshte relative, por e kuptoj se cdo te thuash ti. Une nuk te quaj ty majmun se myslimanet duken si te tille, ti nuk je mysliman. Por ke nje problem, edhe ti "beson", meqe besimi eshte shprehja e budallallekut, edhe ti nuk ke shume ku te shkosh, vetem do rrotullohesh por edhe ti do perfundosh si majmunslimanet. Nese fjalen "besim" e zevendeson me fjalen "llogjike", je i lutur te debatosh llogjikisht mbi cfare ti llogjikon edhe te shohim se kush ka te drejte. Edhe sikur te kesh llogjikuar keq, cfare humbet? Asgje! Cfare fiton? GJITHCKA, sepse meson. Kjo eshte diferenca mes llogjikes edhe besimit, besimit te zhyt ne terr, llogjika eshte vete kritikuese edhe e jashtezakonshme nga cdo pikepamje.
    Dr Qendro ,fene nuk e karakterizon vetem besimi ,"besimi" eshte nje gje shume strikte dhe personale ,ne mesin e krishtereve mund te gjesh ateiste sa te duash por ne anen tjeter krishterimi i bashkon njerezit sepse ka vlera morale te cilet jane ngritur mbi bazen e saj

pra ka dallim nga ajo fe qe eshte sjellur nga shkretetira i hartuar nga nje analfabet i deklaruar kundrejt ksaj tjetres i cili ka nje tradite shume te gjate qe eshte futur edhe ne literatura boterore dhe jo vetem qe eshte pranuar nga paganizmi por edhe funksionon ne harmoni me te

keshtu qe deshe s`deshe te besosh ne krisht ka pak rendesi ,thelbi qendron ne ate civilizimin qe ka sjellur dhe i ka sherbyer njerzimit nder shekujsh

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Une "besoj" ne miresine e fjales se Jezu Krishtit, ti "beson" ne Big Bang-un! Nese don te matesh per nga logjika me mua, asnje problem, por te diskutosh me te tjeret duke u nisur nga etiketat qe ke ne koke, nuk eshte logjike!!
    Ti deri tashi nuk ke asnje mundesi intelektuale te me kundershtosh ne debate te mirefillta, prandaj, matu kur t'i fyesh te tjeret!! Perqendrohu mbi shkrimet e mija dhe jo mbi fotografine qe ke stampuar ne trurin tend!!

Nese ka dicka djallezore, ajo eshte feja. Nuk ka asgje me te lige se feja. Me permendni vetem nje gje qe te jete me e lige se feja?
    ...komunizmi, konsumizmi...etj!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga darwin : 04-04-2011 mė 15:14
    Jarigas

Faqja 20 prej 28 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kundra Ateizmit !
    Nga _Mersin_ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-05-2011, 06:26
  2. Këndi im fetar
    Nga Zana e malit nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 21-05-2006, 16:20
  3. Ateizmi, ati i tė kėqijave qė na kanė zėnė
    Nga ~Geri~ nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 27-10-2005, 15:38
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Jeta pa fe eshte projekt pa garanci
    Nga altin55 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-07-2004, 22:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •