Lejohena ne verioret me ju pershendet ?
Postuar mė parė nga saura Mua si person nuk me interesojne fete ,i respektojne njerezit qe besojne kaq ... Me intereson demokracia ,humanizmi ,keta legistet lene shume per te deshiruar ne te gjitha drejtimet ... Per fat qe nuk eshte e gjith Italia keshtu ... http://www.youtube.com/watch?v=d25IJqpDa1M Signora....senta...farebbe meglio non commentare anche xké lei della lega non sa nulla. parli meglio di qualcos'altro ))
RADIO RA ..::.. WEB RADIO & DEEJAY ALBANIA
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lejohena ne verioret me ju pershendet ? prego prego :Pp
Nje pershendetje per taljont se i kom debules
Postuar mė parė nga Albmaster Signora....senta...farebbe meglio non commentare anche xké lei della lega non sa nulla. parli meglio di qualcos'altro )) Shyqyr qe nuk di jam ne nje zone qe eshte e majta dhe eshte si shpirt ketu tek une ...
L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.
Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lejohena ne verioret me ju pershendet ? Ua ē'eshte ky llaf ,eshte kenaqesi gjithmone
Postuar mė parė nga Albmaster Sera Signori... Suadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ancora da queste parti Leiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mos u lodh kot se nuk i pelqen me dale me ketej ,po ishte shume mire ,si gjithmone yll ,ju kujtuam kur u llafosem..
Postuar mė parė nga saura mos u lodh kot se nuk i pelqen me dale me ketej ,po ishte shume mire ,si gjithmone yll ,ju kujtuam kur u llafosem.. Saura?? ripeta....
Postuar mė parė nga Albmaster Saura?? ripeta.... Ehu sa gjera di une lol
Pershendetje o njerez.. Gabimisht klikova diēka qe shkon per stinen, po e ndaj me ju..
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt