Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511

Ndihmë për një temë kërkimi/research question?

Me duhet nje teme per nje kerkim ne fushen e psikologjise. Nese ka ndonje ne kete forum qe deshiron te investigoje me teje ne lidhje me dicka qe i intereson ne kete fushe(psikologji) dhe cfare konkretisht e ngacmon dhe eshte kurjoz ta zhbiroj me tej te shkruaj ne kete teme.
    Ju lutem jam e interesuar per pyetje serioze dhe me peshe dhe jo chit chate (besoj dhe rubrika ku trajtohet kjo teme eshte po aq serioze).
    mirprese idete tuaja,
    pyetja e personit qe do te zgjidhe, do te dergohet tek ai person me email pas trajtimit te plote te kerkimit rreth kesaj pyetje,
    nese ai eshte i intersuar.

faleminderit
    failure is not an option!

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anëtarësuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga DEA27 Lexo Postimin
    Me duhet nje teme per nje kerkim ne fushen e psikologjise. Nese ka ndonje ne kete forum qe deshiron te investigoje me teje ne lidhje me dicka qe i intereson ne kete fushe(psikologji) dhe cfare konkretisht e ngacmon dhe eshte kurjoz ta zhbiroj me tej te shkruaj ne kete teme.
    Ju lutem jam e interesuar per pyetje serioze dhe me peshe dhe jo chit chate (besoj dhe rubrika ku trajtohet kjo teme eshte po aq serioze).
    mirprese idete tuaja,
    pyetja e personit qe do te zgjidhe, do te dergohet tek ai person me email pas trajtimit te plote te kerkimit rreth kesaj pyetje,
    nese ai eshte i intersuar.

faleminderit
    Pershendetje Dea,
    Une jam perpjekur ti jap pergjigje vete disa here pyetjes "Si ndikon stresi tek persona te se njejtes familje? Mes vellezerve? Motrave? Dhe familje te perziera djem dhe vajza?
    Nese te duket e vlefshme do te isha shume i interesuar te lexoja zbulimet e tua.
    Suksese ne shkolle dhe gjithcka tjeter qe ke perzemer.
    Eduard
    Nje komb, nje gjuhe, nje shtet.
    https://chng.it/LqW9qg4bkD

i/e regjistruar Maska e skipetar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    719
    Shpërlarja e trurit ("brainwashing").
    "Që t’i çqitësh këta . . . duhet t’u preç jo vetëm duart e kokën, po edhe këmbët e trupin." Fan Noli

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •