Close
Faqja 26 prej 40 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 396
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    E kan bere Tiranen " Rozafa".
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Ja, ky eshte populli shqiptar dhe kjo eshte shqiperia.

Per pak sa nuk u dha nje pjese e majme e ujrave tona, filloj gumezhitja e njerezve -e shiti se shiti- deri sa plasi Gerdecmadhi, filloj prap gumezhitja e njerezve - e plasen se plasen, deri sa u aksidentua i ndjeri Trebicka dhe ja ku filluan gumezhimat - e vrau Saliu se vrau Sali- deri sa erdhen votimet, prap filluan gumezhimat- i vodhen votat si vodhen votat- ,deri sa erdhi 21 Janari dhe prap filluan gumezhimat- i vrau saliu si vrau saliu-, deri sa erdhi prishja e piramides dhe ja ku filluan gumezhitjet- e prishim piramiden se prishim piramiden.... Tani kemi ngelur tek piramida sepse te tjerat u harruan apo jo ? Edhe kjo nuk do zgjase shume se dicka tjeter do dali dhe piramides si paraardhesit e saj do harroheeeeeeet.

ps: Ju i thoni me Euro shifrat dhe ne fakt duken pak ! Po ti vendosim me Lek, do ishte nje tren i gjate me 1.00000000000000 caf cuf caf cuf

Autostrada Durres - Kukes kur u nis ne fillim tha qe do kushtoje 2 Lek, pastaj u be 4 Lek.... Edhe ky parlamenti i ri me duket si autostrada do perfundoje.

Gjithsesi , shpresoj qe bab Enveri te kete len ndonje Lek per rinovimin e perandorise se tije
    Ndryshuar për herë të fundit nga EuroStar1 : 27-03-2011 më 10:35
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ja, ky eshte populli shqiptar dhe kjo eshte shqiperia.

Per pak sa nuk u dha nje pjese e majme e ujrave tona, filloj gumezhitja e njerezve -e shiti se shiti- deri sa plasi Gerdecmadhi, filloj prap gumezhitja e njerezve - e plasen se plasen, deri sa u aksidentua i ndjeri Trebicka dhe ja ku filluan gumezhimat - e vrau Saliu se vrau Sali- deri sa erdhen votimet, prap filluan gumezhimat- i vodhen votat si vodhen votat- ,deri sa erdhi 21 Janari dhe prap filluan gumezhimat- i vrau saliu si vrau saliu-, deri sa erdhi prishja e piramides dhe ja ku filluan gumezhitjet- e prishim piramiden se prishim piramiden.... Tani kemi ngelur tek piramida sepse te tjerat u harruan apo jo ? Edhe kjo nuk do zgjase shume se dicka tjeter do dali dhe piramides si paraardhesit e saj do harroheeeeeeet.

ps: Ju i thoni me Euro shifrat dhe ne fakt duken pak ! Po ti vendosim me Lek, do ishte nje tren i gjate me 1.00000000000000 caf cuf caf cuf

Autostrada Durres - Kukes kur u nis ne fillim tha qe do kushtoje 2 Lek, pastaj u be 4 Lek.... Edhe ky parlamenti i ri me duket si autostrada do perfundoje.

Gjithsesi , shpresoj qe bab Enveri te kete len ndonje Lek per rinovimin e perandorise se tije
    Ska problem,ne jemi tolerante.
    Kush do i paguaj?
    Mbas zgjedhjeve do hapen tema te reja KETU.
    Per shembull.......?

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Interesante, por prape kujt i ka sherbyer kjo godine?
    degjo me cupe .... Parlamenti i ri ka pjesen e tij .... ajo qe mua me intereson eshte shembja e mauzoleumit te diktatorit dhe paik!
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    ok jame dakorte qe piramida te prishet dhe te ndertohet parlamenti i ri me euro plas sa zero te duan politikanet tane por une thjeshte kame nje pyetje dhe po te kete mundesi ndonje perkrahes i pd apo i ndertimit te ketije parlamenti te me jape nje pergjigje te thjeshte

vertet ne kete kohe dhe ne kete gjendje qe ndodhet ekonomia e shqiperis dhe shqipetareve ne kemi kete llukes per nje parlament ku do shpenezohen milona euro dhe cfare do sielli per ekonomin ky ndertim?

ok u ndertua rruga durres-kukes pasi dihen faktoret deri diku njefar justifikimi

erdhi periudha e turizmit dhe nuk po shikoje te jete bere ndonje ndryshim ne permirsimin e kushteve
    erdhi dhe dimri perseri nuk e di a po pergatiten shkodranet per tu shperngulur neper cadra
    cafre po behet per bujqesin kur ka ngelur toka dierr

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    degjo me cupe .... Parlamenti i ri ka pjesen e tij .... ajo qe mua me intereson eshte shembja e mauzoleumit te diktatorit dhe paik!
    Nuk jam kundra nje parlamentit te ri edhe pse eshte goxha shpenzim i tepruar per momentin, jam kundra shkaterrimit te godinave me preteksin per te luftuar komunizmin edhe pas 20 vjeteve ne demokraci.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 27-03-2011 më 12:17
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Rrafshimi sa mi shpejte dhe me efikasitet i asaj plehre, te quajtur Piramida e Enverit me ne fund do te behet REALITET ne kete pranvere......shpresoj personalisht perpara 8 Majit qe me nje gure te vrasim dy zogj!
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e Endri_
    Anëtarësuar
    16-02-2011
    Vendndodhja
    Tr
    Postime
    1,165
    Po godinen e ish KOMITETIT QENDROR pse nuk e prishin?

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Nuk jam kundra nje parlamentit te ri edhe pse eshte goxha shpenzim i tepruar per momentin, jam kundra shkaterrimit te godinave me preteksin per te luftuar komunizmin edhe pas 20 vjeteve ne demokraci.
    nuk e ke kuptuar mire ceshtjen ..... ka 20 vjet qe kerkohet qe te rrafshohet ky monster ne qender te Tiranes ..... por problemi ka qene pak i komplikuar .... po ta lexosh me vemendje postimin e mesiperm te Breshkes e gjen aty pergjigjen sidomos ne paragrafin e pare .... hajt pra ... gjume te embel ....
    "They will not control us, We will be victorious"

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Marrezia e rradhes nga nje kryeminister psikopat dhe nje kryetare kuvendi qesharake. Po te mos ishte vendi im, do ishte per t'u 10re se qeshuri...

Citim Postuar më parë nga ismani Lexo Postimin
    I Bukur Shum Shpresoj Se Do Te Vazhdojn Ndertimet E Atilla Duke E Bere Shqiperin Nje Atrakcion Te Vertet Evropian
    lol
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Faqja 26 prej 40 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Homoseksualiteti
    Nga Psikostudenti në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 27-09-2004, 02:01
  2. Debat në kuvend për mediat, opozita denoncon qeverinë Nano
    Nga ALBA në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 22-09-2004, 16:54
  3. Parlamenti europian rrëzon projektin e Korridorit 8
    Nga zeus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-04-2004, 16:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •