me duhet nje program i cili gjen kodet e wirelist qe shfaqen ne laptop.
me duhet nje program i cili gjen kodet e wirelist qe shfaqen ne laptop.
hahhahaha cka po thu or vella ne qofte se je ne qytet do te paraqiten 1000 si edhte e mundur te zbulosh privatsin e nje tjeter konsumatori cka pa gune internet kurse ti me ja mare hahha
100 vite shtet 100 VJET KRENARI 100 VITE SAKRIFIC TERE JETEN TE BASHKUM KOSOV ILIRD CAMERI MALSI
nuk po kerkoj privatesine e te gjitheve.vetem te njerit ce me interson mua.flm
BE .VI .PA .CU .NO .GJO .GO.
█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║ ▌
2 7 26 18 13 24 11 21 19 13
Hallo
Programi qe kerkoni ju eshte backtrack 4 linux system operativ
ke kujdes se ky punon vetem me disa karta te wlan-it
te pershedes Bjeshka
Kush din, mem trgu se si ta krijoj nje Home wireles.
e kam internetin me modem te ipkos
e kam nje router
e kam veq nje LanCard
kam provu me lidh modemin me PC nepermjet USB Cables edhe routerin me PC permes Lan cardes po nuk po funksionon a mundeni mem ndihmu?!?
edhe njeher po ju tregoj qka posedoj.
1 modem, internet te lidht me IPKO
1 router, USB Cable, edhe PC me vetem nje dalje LAN.
qka mpreferoni me ba>
O SHOKU, NUK KA WINDOWS 7 86BIT, se ka shpik njeri akoma.
Parafolesi ta tha q eshte Sistem Operativ Linux, jo ta instalosh n Windows 7.
Nese se kupton fare se cte ka keshilluar, m mire mos humb m kohe per kete, por shif dicka tjeter.
Sa per ate kosovarin me ipko, merr nje router tjeter wireless, caktivizoja dhcp, dhe nga routeri me nje karte LAN q ke, fute direkt tek ky i riu me Wireles n nje nga 4 portat, dhe duhet t t funxionoje.
Pershendetje Cuna...
Din ndonjeri ndonje web ku mundem te marr informacione te ndryshme per Teknologjin wireless.?
Kam per te bere nje punim seminarik rreth ksaj teknologjije dhe me duhen informacione...
kush din ndonje web te me tregoj plzz
ska lidhje te jet shqip apo ne gjuhen angleze..
Per informacione te cdo lloji disi eshte establishuar Wikipedia, mjafton te shkruash ne Google Search fjalet "Wiki Wireless" apo termin qe kerkon dhe do te gjesh informacione dhe linqe te llojllojshme rreth atij termi.
Wireless
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt