LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖIN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Mos ja veni veshin disa "kosovarėve" , sepse jan ata njėranga arsyet pse duhet te jemi nacionalis po edhe ultranacionalist.
At qė dėshirojn det tė sllavit, e kan rrugen qel. le te shkojn ne ato dete dhe bile mos te kthehn fare mė nė trojet e shqipes!
Mendoj se sė paku duhet tė jemi nacionalist!
Kjo dmth ta duam atdheun tonė , duke mos urryer te tjerėt. Por kur te tjerėt dėshirojn ta njėllosin atdheun tonė , tua bėjm me dije se ky ėshtė vendi ynė.
Ose Shqip ose jasht kėti teritori!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Aw sa shume postime dhe prap nuk jam shume e qarte .
Te jesh ultra nacionalist/e eshte pozitive apo negative apo varet nga rrethanat ?
Jeto sot se neser nuk i dihet
Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!
Edhe duhesh te jesh ekstrem nese jane ne pyetje interesat e vendit tuaj,po ju qe jetoni jashte nuk dyshoj qe keni ndjenja per vendin....keni humb ne hapsire.
Kur je patriot patjeter duhesh te jesh ekstremist perndryshe nuk ka kuptim,mesatar patriot nuk kam ndegju ende.
What goes around,comes around.
Ne fakt ne gjithmone jemi mbrapsht, sepse Hebrejt dhe shum shtetas te tjere , edhe pse ishin ne mergim , kontribuan me cdo gje per vendin e tyre, me te holla dhe me ultranacionalizem. Ndersa keta pseudoshqiptaret tane na bejne "paqesorin" edhe pse jo vetem qe nuk bejne as me te voglin investim per ceshtjet shqiptare, por ndikojne per keq ne mendjet e atyre qe influencohen kollaj .
Pershendetje
Revolution 1848
Sigurisht qe nuk eshte mire te jesh ultranacionalist/e ne shekullin 21, por ne disa raste si psh. tentimi i faljes se 355 km2 te hapsires ujore greqise duhet te behesh i/e tlle.
Sic thash edhe ne postimin e pare, ne shqiptaret nuk kemi as nacionalista e lere me ultranacionalist. Sikur te kishim te tille, per tradhetine e faljes se 355 km2 te hapsires ujore greqise do te rrokulliseshin shume koka, duke filluar nga ajo e Sali Berishes e deri te personi i fundit qe ka qene pjesmarres ne kete tradheti.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mexhi : 20-03-2011 mė 13:29
Krijoni Kontakt