Kame nje keshille per te gjith ata te cilet enderrojne nje bashkim te kosoves me shqiperin qe ta shikojne historin pakes me kujdes se si esht krijuar shqiperia si shtet dhe cili ka qen kushti i krijimit te kesaj shqiperie e cila esht krijuar ne ate menyre qe nuk mundet te bashkohet me kosoven prandaj edhe u ndan ne te kunderten nje bashkim i kosoves me shqiperin do ti prishte balancat te cilat kan qen kusht i krijimit te shqiperis si shtet.
Kaqe harrone ket pune.
me beni mbret vec per nje muaj dhe do ta shihni majen e veshit pa pasqyre te gjithe ;
serbo-filat
greko-filat
arabo -filat
titisto-filat
envero-filat
berishiano- filat
nano-edi -filat
turko-filat
e te tjere koke trashe qe po e ndytin kete vend .
ty prishtina c do te beje tellall dhe propagandist te mbreterise sime se ti pershtatesh me cdo lloj pushteti , mjafton te degjosh floririn te xixelloje.
do vij e do e bej kosoven si berati im.
Perveq ketyre ce ceka me larte tragjedija me e madhe qe i ka ndodhur shqiperis esht kontrolli qe kan Vllehet dhe grken mbi pothuaj se ter ekonomin shqiptare dhe per ket esht fajtor aje bir qeni Fatos Nano i cili krijoj kastat e kapitalistve jo shqiptare te cilet sot kontrollojne pothuaj se komplet kapitalin e shqiperis ddhe me ket edhe politiken e shqiperis.
Ky bir qeni Fatos Nano i krijoj keto kasta te kapitalistve jo shqiptare per qellimet e tija personale ndersa keta sot jane aqe te fuqishem sa ce Sali Berisha esht vetem nje Trampolin e ketyre per faktin se kta kontrollojn bizneset me strategjike te shqiperis .
Ndersa shqiptaret edhe me tutje rreeptiten neper evrope dhe parape ato leket qe sjellin ne shqiperi perfundojn ne gjepat e ketyr kastave te kapitalisteve jo shqiptare .Nuk jam kunder minoritarve perkundrazi minoritaret duhet ti gezojne te gjitha te drejtat e tyre mirpo edhe shqiperia duhet te ket nje kufi sikure te gjitha vendet e BOTES ,Esht aspolut e pa pranushme qe bizneset me “strategjike te nje vendi te jen ne duart e minoriteteve.
Une e njofe nje nga biznesmenet me te medhenje te shqiperis i cili esht Sllavo-Maqedonas dhe shume pake shqiptare e dine se aje esht i tille dhe kjo nuk ka llogjik
LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
BAC, U KRYMB
Po cfarė rėndėsije ka pėrbėrja etnike e rep.e Shqipėris.
Prishtina, nuk ka aq shum kosovar ne botė , prandaj nuk te duhet shume me qen me i postrin nga ta ne botė!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Per mua si shqiptar nga kosova nuk me pengon kur thuhet nuk ka identitet kosovar. Perkundrazi, krenohem me kete. Dhe ketu ku jetoj, askujt nuk i them se jam kosovar, por shqiptar. Kosovar eshte term ose pershkrim gjeografik, jo kombetar. Eshte njejte si per shembull lab, cam, malesor.
Kjo persa i perket botekuptimeve te mia ne kete ceshtje.
Perndryshe mendoj se edhe shkencerisht mendimi se identiteti kosovar si identitet kombetar nuk ekziston, eshte i sakte.
Keshtu qe une sa duket ketu jam shqiptari me i denje, sepse jam dy here shqiptar: Emocionalisht dhe shkencerisht!![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 17-03-2011 mė 18:59
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Kosovaret kan vetem identitet Shteteror,por jo Kombetar,sepse identiteti yne kombetar eshte SHQIPTAR!!Po jane ngatrrua gjerat dicka!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt