Close
Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 295
    Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anėtarėsuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Ja dhe une po te garantoje se mbi 50% e shqiptarve te shqiperis jan kunder bashkimit kombetare edhe ne kosove pase 5 viteve do te jet po kjo perqindje dhe pase 10 viteve kjo ide nuk do te egzistoje fare ndersa pase 20 viteve ne do te jemi dy kombe krejtesisht te ndryshme madje kosova do te ket mardhenje me te mira me Serbine se sa me shqiperin jan iteresat ekonomike ato te cilat do ta percaktojne nje kahje te tille kur dihet se ne kosovaret kemi me teper lidhej dhe ineteresa Ekonomike me serbin se sa me shqiperin
    Une 100 here a kame perserit '''Cka kemi ba na per ate Shqiperi,cka bajme edhe ne te ardhmen ton bajme per ta'' - Ata kurr asnje gja ( Une jame per bashkim shtrohet pytja !!! Po ata?
    2011*Pse tė pėshtyjmė rrugės, kur ka njerėz qė e meritojnė fytyrės ...

Kame nje keshille per te gjith ata te cilet enderrojne nje bashkim te kosoves me shqiperin qe ta shikojne historin pakes me kujdes se si esht krijuar shqiperia si shtet dhe cili ka qen kushti i krijimit te kesaj shqiperie e cila esht krijuar ne ate menyre qe nuk mundet te bashkohet me kosoven prandaj edhe u ndan ne te kunderten nje bashkim i kosoves me shqiperin do ti prishte balancat te cilat kan qen kusht i krijimit te shqiperis si shtet.

Kaqe harrone ket pune.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    me beni mbret vec per nje muaj dhe do ta shihni majen e veshit pa pasqyre te gjithe ;
    serbo-filat
    greko-filat
    arabo -filat
    titisto-filat
    envero-filat
    berishiano- filat
    nano-edi -filat
    turko-filat
    e te tjere koke trashe qe po e ndytin kete vend .

ty prishtina c do te beje tellall dhe propagandist te mbreterise sime se ti pershtatesh me cdo lloj pushteti , mjafton te degjosh floririn te xixelloje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545

do vij e do e bej kosoven si berati im.

Perveq ketyre ce ceka me larte tragjedija me e madhe qe i ka ndodhur shqiperis esht kontrolli qe kan Vllehet dhe grken mbi pothuaj se ter ekonomin shqiptare dhe per ket esht fajtor aje bir qeni Fatos Nano i cili krijoj kastat e kapitalistve jo shqiptare te cilet sot kontrollojne pothuaj se komplet kapitalin e shqiperis ddhe me ket edhe politiken e shqiperis.

Ky bir qeni Fatos Nano i krijoj keto kasta te kapitalistve jo shqiptare per qellimet e tija personale ndersa keta sot jane aqe te fuqishem sa ce Sali Berisha esht vetem nje Trampolin e ketyre per faktin se kta kontrollojn bizneset me strategjike te shqiperis .

Ndersa shqiptaret edhe me tutje rreeptiten neper evrope dhe parape ato leket qe sjellin ne shqiperi perfundojn ne gjepat e ketyr kastave te kapitalisteve jo shqiptare .Nuk jam kunder minoritarve perkundrazi minoritaret duhet ti gezojne te gjitha te drejtat e tyre mirpo edhe shqiperia duhet te ket nje kufi sikure te gjitha vendet e BOTES ,Esht aspolut e pa pranushme qe bizneset me “strategjike te nje vendi te jen ne duart e minoriteteve.

Une e njofe nje nga biznesmenet me te medhenje te shqiperis i cili esht Sllavo-Maqedonas dhe shume pake shqiptare e dine se aje esht i tille dhe kjo nuk ka llogjik

Pasioni pėr shkencėn Maska e KILI MERTURI
    Anėtarėsuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropė
    Postime
    1,838
    LVV DO TA BĖJĖ SHQIPĖRIN!

Kili
    SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
    BAC, U KRYMB

Po cfarė rėndėsije ka pėrbėrja etnike e rep.e Shqipėris.

Prishtina, nuk ka aq shum kosovar ne botė , prandaj nuk te duhet shume me qen me i postrin nga ta ne botė!
    Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Per mua si shqiptar nga kosova nuk me pengon kur thuhet nuk ka identitet kosovar. Perkundrazi, krenohem me kete. Dhe ketu ku jetoj, askujt nuk i them se jam kosovar, por shqiptar. Kosovar eshte term ose pershkrim gjeografik, jo kombetar. Eshte njejte si per shembull lab, cam, malesor.

Kjo persa i perket botekuptimeve te mia ne kete ceshtje.

Perndryshe mendoj se edhe shkencerisht mendimi se identiteti kosovar si identitet kombetar nuk ekziston, eshte i sakte.
    Keshtu qe une sa duket ketu jam shqiptari me i denje, sepse jam dy here shqiptar: Emocionalisht dhe shkencerisht!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 17-03-2011 mė 18:59

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Per mua si shqiptar nga kosova nuk me pengon kur thuhet nuk ka identitet kosovar. Perkundrazi, krenohem me kete. Dhe ketu ku jetoj, askujt nuk i them se jam kosovar, por shqiptar. Kosovar eshte term ose pershkrim gjeografik, jo kombetar. Eshte njejte si per shembull lab, cam, malesor.

Perndryshe mendoj se edhe shkencerisht mendimi se identiteti kosovar si identitet kombetar nuk ekziston, eshte i sakte.
    Keshtu qe une sa duket ketu jam shqiptari me i denje, sepse jam dy here shqiptar: Emocionalisht dhe shkencerisht!
    Bilem edhe Gjakovar je,i bie tre here Shqiptar!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin

Ku e bazon identitetin Kosvar? Si e shpjegon identitetin Kosvar para dikujt te huaj? A ka Kosova krize identiteti? Kam deshire ta degjoj nga ti vendasi im - "Gjakovar" pasi se edhe e panjohura tha se je Gjakovar dhe nuk e dija.
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Kosovaret kan vetem identitet Shteteror,por jo Kombetar,sepse identiteti yne kombetar eshte SHQIPTAR!!Po jane ngatrrua gjerat dicka!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 17 prej 30 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •